Θα βάλει "φωτιά" στα νούμερα τηλεθέασης με τους καλεσμένους του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Χαμός στον ΑΝΤ1!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα βάλει

Ακόμα ένα γεμάτο επεισόδιο The 2night show έρχεται απόψε στον ΑΝΤ1 και το μόνο σίγουρο είναι πως για ακόμα μία φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πρόκειται να βάλει κανονικά "φωτιά" στα νούμερα τηλεθέασης με τους καλεσμένους του.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο «Δράκος» του μπάσκετ, μιλά για την πολυετή και επιτυχημένη του πορεία, όχι μόνο ως μπασκετμπολίστας, αλλά και ως προπονητής. Τι κάνει καλό έναν παίκτη και ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας για έναν προπονητή;

Ποια η γνώμη του για τον Γιάννη Αντετοκούμπο και πως ήταν η σχέση του με τον Νίκο Γκάλη τις εποχές της μεγάλης δόξας;

Παναγιώτης Γιαννάκης The 2night show

Χθες βράδυ καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Γιάννης Κουκουράκης. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε για τα γούστα του στις γυναίκες.

Καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Στηβ Μιλάτος. Το νεαρό μοντέλο που έχει περπατήσει σε διάσημες πασαρέλες, μιλά για την περίοδο που εργαζόταν σαν στρίπερ σε bachelor πάρτι και αποκαλύπτει το λόγο που τον σόκαρε και τον έκανε να σταματήσει να χορεύει. Πώς ήταν η συνεργασία του με την Κέητ Μος και την Κιμ Καρντάσιαν;

Ποιες δυσκολίες αντιμετώπισε, μέχρι να πατήσει γερά στα πόδια του για όσο εργαζόταν στο εξωτερικό; Τέλος, μιλά με τρυφερότητα για τη γυναίκα της ζωής του και για τον επερχόμενο γάμο του.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τη Νόνη Ιωαννίδου, σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για τον χαμό του πολυαγαπημένου της συζύγου και μουσικοσυνθέτη, Άκη Τριανταφύλλου, πριν από τρεισήμισι χρόνια. Μεταξύ άλλων, κάνει αναδρομή στο παρελθόν και αναφέρεται στην απόφασή της να παρατήσει την καριέρα της στο Εθνικό Θέατρο και την τηλεόραση, για να ζήσει «ασκητικά» στο πλευρό του συζύγου της, σε ένα σπιτάκι στον Παρνασσό.

Τέλος, μιλά για τη συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος».

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Μόλις έγινε γνωστό για το The 2night show...

Δυστυχώς τα νούμερα τηλεθέασης της Πέμπτης 1/10 του The 2night show δεν πήγαν τόσο καλά αν και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όπως πάντα είχε όρεξη και διάθεση και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό!

Καλεσμένοι στο The 2night show βρέθηκαν η Δανάη Παππά που αποκάλυψε για πρώτη φορά για ποιο λόγο έφυγε από τις 8 Λέξεις αλλά και η Μέγκι Ντρίο που αναφέρθηκε στην σχέση της με την Κατερίνα Καινούργιου. Ωστόσο, φαίνεται πως οι τηλεθεατές δεν... έκατσαν και πολύ ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα στην late night ζώνη της Πέμπτης 1/10 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τερμάτισε δεύτερος κάνοντας στο δυναμικό κοινό 13,3%. Πρώτο ήρθε το Big Brother με 17,7%!

Late night

  • ΑΝΤ1: The 2night show 13.3
  • ALPHA: Εφιάλτης στην Κουζίνα (Ε) 7,7
  • STAR: It 6.8
  • ΣΚΑΙ: Big Brother 17.7
  • Mega: Το νησί 8.5
  • Open: Ο πολεμιστής της φωτιάς 8,2