Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ήλιος: Σε θανάσιμο κίνδυνο η Λήδα - Αγωνία για την τύχη της

Θα καταφέρει να γλιτώσει;

Ήλιος: Σε θανάσιμο κίνδυνο η Λήδα - Αγωνία για την τύχη της
TV24 18.10.2020 11:59
Από Ελένη Ζουγανέλη

Σε θανάσιμο κίνδυνο θα δούμε να βρίσκεται η Λήδα στην σειρά Ήλιος. Για την τύχη της υπάρχει αγωνία και οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές.

TV Ρεπορτάζ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Η Λύδα στην σειρά Ήλιος όμηρος του Ισακίδη βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο

Ο Δημήτρης έχει μάθει το μέρος που η Αγγελική πήγαινε με τους πελάτες της και πιέζει τον ξενοδόχο να μιλήσει. Καταφέρνει να του αποσπάσει μια πολύ σημαντική πληροφορία που δίνει νέα τροπή στην υπόθεση του φόνου της Αγγελικής και οι ισορροπίες θα αλλάξουν ξανά. Ο Ισακίδης, ο Κοντογιάννης και η Κατερίνα βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Ομως το σίγουρο είναι πως πλέον ο κλοιός έχει στενέψει γύρω τους. Ο Δημήτρης και ο Χρήστος όμως θα έχουν μια δυσάρεστα απρόοπτη εξέλιξη στην υπόθεση της Αγγελικής καθώς ο ξενοδόχος βρίσκεται νεκρός. Οι υποψίες του αστυνόμου πέφτουν στον Ισακίδη. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να το αποδεικνύει. Ετσι τον καλεί στο γραφείο του και μπλοφάρει, λέγοντας ότι ο ξενοδόχος μίλησε γι’ αυτόν. Ο Ισακίδης, πιεσμένος από την κατάσταση, θα ομολογήσει ότι ήταν πελάτης της Αγγελικής, χωρίς όμως να παραδεχτεί κάτι άλλο. Αυτή όμως είναι η δολοφόνος της Αγγελικής!

Ήλιος απαγωγή Λήδας

Η Μαρία καταρρέει όταν μαθαίνει για την κρυφή ζωή της Αγγελικής. Δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα της αποκαλύπτονται. Συντρίβεται! Την ίδια ώρα η Κατερίνα καταλαβαίνει ότι η σχέση του Κοντογιάννη με την Αλεξάνδρα δεν είναι μόνο επαγγελματική και αποφασίζει να τον προδώσει στον Δημήτρη.

Ο Ισακίδης συλλαμβάνεται

Ενώ ο Δημήτρης έχει επιτέλους το πράσινο φως για να συλλάβει τον Ισακίδη, ο Αντώνης αποφασίζει να πάρει μόνος του την εκδίκησή του για το φόνο της Αγγελικής. Η Λήδα τρέχει να τον προλάβει, αλλά βάζει τον εαυτό της σε θανάσιμο κίνδυνο καθώς καταλήγει η ίδια όμηρος του Ισακίδη. Εκείνος πια δείχνει το αληθινό του πρόσωπο... Ολοι έχουν μάθει τι έχει συμβεί κι αγωνιούν για την τύχη της. Μαζεύονται έξω από το σπίτι του Ισακίδη. Εκείνος προσπαθεί να διαπραγματευτεί την ελευθερία του με τον Δημήτρη. Η Λήδα είναι το μόνο χαρτί που μπορεί να τον σώσει. Ομως δεν τα καταφέρνει. Συλλαμβάνεται και ο αστυνόμος προσπαθεί να αποσπάσει την ομολογία του. Αυτά που θα ακούσει δεν είναι αυτά που περίμενε. Την ίδια ώρα ο Κοντογιάννης ανησυχεί πως όλα θα βγουν στο φως, όταν η Κατερίνα του λέει πως την έχουν καλέσει για ανάκριση.

ΤΟ ΕΝΟΧΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΛΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ

Η Αλίκη με την Αλεξάνδρα προσπαθούν να καταστρώσουν ένα νέο σχέδιο για να κρατήσουν τον Φίλιππο μακριά από τη Λήδα. Η Αλίκη φοβάται πως ο άντρας της θα ανακαλύψει το μυστικό που του έκρυβε τόσα χρόνια. Και ποιο είναι αυτό; Το γεγονός πως γνώριζε όχι μόνο την ύπαρξη της Λήδας στη ζωή του, αλλά και ότι όταν η κοπέλα έφυγε από την πόλη ήταν έγκυος στον Πέτρο. Η Αλεξάνδρα της τα είχε πει όλα και μαζί είχαν συνωμοτήσει προκειμένου ο Φίλιππος να την παντρευτεί. Τώρα η γυναίκα για να σώσει τον γάμο της ζητάει τη βοήθεια της Αλεξάνδρας. Εκείνη όμως αντιδρά. Διαφωνεί με την Αλίκη που θέλει να του αποκαλύψει τα πάντα. Ξέρει ότι έτσι θα φύγει για πάντα μακριά και από τις δυο τους. Τελικά η Αλίκη ομολογεί στον Φίλιππο το κρυμμένο μυστικό της. Εκείνος βγαίνει εκτός εαυτού και φεύγει από το σπίτι. Μένει σε ξενοδοχείο, ενώ καλύπτει τη γυναίκα του στα παιδιά, για να μη μάθουν τον ρόλο που έπαιξε στην ιστορία της Λήδας και του Πέτρου. Η Αλίκη ξέρει ότι πλέον έχει χάσει τον Φίλιππο και αποφασίζει να πάει να μιλήσει στη Λήδα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συναγερμός με την σειρά Ήλιος στον ΑΝΤ1 - Τι συνέβη κι έχουν αναστατωθεί όλοι

Τηλεθέαση 13/10: Άναυδοι στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα του Παρουσιάστε

Share