Elif: Στιγμές αγωνίας για την Ρεϊχάν - Τα συγκλονιστικά επεισόδια από 19 - 23/10

Στο πλευρό της ο Κερέμ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Στιγμές αγωνίας για την Ρεϊχάν - Τα συγκλονιστικά επεισόδια από 19 - 23/10

Συγκλονιστικά είναι και τα νέα επεισόδια της σειρά Elif, για την εβδομάδα 19 - 23/10. Στιγμές αγωνίας θα περάσει ο Κερέμ, όταν η Ρεϊχάν πέσει κάτω και πάθει κρίση πανικού.

Όσα θα δούμε στα συγκλονιστικά επεισόδια της Elif από 19 - 23/10

Δευτέρα 19/10 - Επεισόδιο 696

Η Ιντζί είναι μόνη της έξω από το μαγαζί όταν τη βλέπει ο Σαφάκ. Του λέει πως βαριέται γιατί δεν έχει κανέναν να παίξει και η Τουλάι έχει δουλειά και δεν μπορεί να την πάει στο πάρκο. Ο Σαφάκ την πηγαίνει να κάνει κούνια και ο Εμιρχάν τους βλέπει και πηγαίνει να παίξει μαζί τους. Ο Ταρίκ πηγαίνει να παίξει σε μια παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη και ξοδεύει πολλά χρήματα. Η Χουμεϊρά τον καλεί αλλά δεν της απαντάει και εκείνη ξεσπάει τα νεύρα της στην Ελίφ. Η Ματσιντέ δεν συμφωνεί με τον τρόπο που φέρεται η κόρη της αλλά κατανοεί όταν ο θυμός της οφείλεται στον Ταρίκ. Μιλάει μαζί της και της ζητάει να ηρεμήσει, σίγουρα ο Ταρίκ θα έχει πολλή δουλειά.

Η Ματσιντέ δεν συμπαθεί τον Ταρίκ και θυμώνει όταν κάνει την κόρη της δυστυχισμένη. Ο Ταρίκ χάνει τα χρήματά του στον τζόγο και μεθυσμένος προσπαθεί να επιστρέψει στο σπίτι του. Η Ρεϊχάν κάνει ερωτήσεις στην Ελίφ για το σχολείο και την προηγούμενη ζωή της αλλά εκείνη φοβάται να απαντήσει. Πιστεύει πως αν μιλήσει ο Ταρίκ θα τη σκοτώσει. Η Βιλντάν διακόπτει την κουβέντα της και παίρνει μαζί της την Ελίφ στον κήπο τη στιγμή που επιστρέφει με το αυτοκίνητο του μεθυσμένος ο Ταρίκ και κατευθύνεται ανεξέλεγκτα προς το μέρος τους. Η Βιλντάν κάνει στην άκρη αλλά η Ελίφ παγώνει στη θέα του αυτοκινήτου. Ο Ταρίκ σταματάει το αυτοκίνητο λίγο πριν χτυπήσει την Ελίφ. Η Ελίφ τρέχει να κρυφτεί πίσω από τη Βιλντάν. Η Βιλντάν κατατριμαγμένη παίρνει την Ελίφ και πηγαίνουν στο δωμάτιο της. Στην Ρεϊχάν θα γίνει και μια βίαιη επίθεση.

Ο Ταρίκ τις ακολουθεί και εισβάλλει στο δωμάτιο. Απειλεί τη Βιλντάν και την Ελίφ για άλλη μια φορά. Η Χουμεϊρά περιμένει τον Ταρίκ και όταν τον βλέπει σε αυτή την κατάσταση τπν ρωτάει γιατί ήπιε τόσο πολύ. Εκείνος της λέει πως ήπιε επειδή την είχε στεναχωρήσει και η Χουμεϊρά χαίρεται όταν ακούει αυτά τα λόγια. Η Βιλντάν δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Ελίφ είναι τόσο σημαντική για τον Ταρίκ. Η Χουμεϊρά βοηθάει τον Ταρίκ να ξεμεθύσει. Εκείνος της δείχνει τα εισιτήρια για τις διακοπές τους και η Χουμεϊρά ενθουσιάζεται. Το επόμενο πρωί η Βιλντάν διατάζει την Ελίφ να μείνει στο δωμάτιο, υπενθυμίζοντας της την προηγούμενη βραδιά, που έζησε. Η Ελίφ είναι τρομοκρατημένη. Η Βιλντάν της λέει πως πρέπει να υπακούει τον Ταρίκ διαφορετικά θα τη σκοτώσει. Η Βιλντάν πηγαίνει στην κουζίνα και η Ρεϊχάν τη ρωτάει που είναι η Ελίφ. Η Βιλντάν της απαντάει πως κοιμάται αλλά η Ρεϊχάν δεν την πιστεύει. Ξέρει πως η Βιλντάν δεν φέρεται καλά στο μικρό κοριτσάκι..

Τρίτη 20/10 - Επεισόδιο 697

Ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά τα πάνε καλά και ο Ταρίκ της φέρεται όμορφα. Η Χουμεϊρά είναι πολύ ευχαριστημένη από τον άντρα της. Πηγαίνει στην κουζίνα και ζητάει από τη Γιλντίζ να ετοιμάσει στον Ταρίκ το αγαπημένο του πρωινό. Ο Ταρίκ λαμβάνει μήνυμα από τον Ζαφέρ, ο οποίος του υπενθυμίζει πως πρέπει να βρει τα χρήματα για τη νέα κερδοφόρα δουλειά του. Η Ζουλιντέ πηγαίνει να δώσει συνέντευξη για μια δουλειά και συναντά στον δρόμο τον Σαφάκ. Εκείνος της μιλάει τυπικά γιατί πιστεύει πως είναι παντρεμένη.

Η Λεμάν ψάχνει στο facebook να βρει νύφη για το γιο της από τις κόρες των φιλενάδων της. Της αρέσει μια κοπέλα και την καλεί για πρωινό. Η Χουμεϊρά ανακοινώνει στην οικογένεια τα σχέδια τους με τον Ταρίκ για να πάνε διακοπές. Η Ματσιντέ ξαφνιάζεται όταν το ακούει. Η Ρεϊχάν ετοιμάζει ένα παραδοσιακό φαγητό για την οικογένεια και αρέσει σε όλους. Η Ρεϊχάν σκέφτεται ακόμα τα υποτιμητικά λόγια του Κερέμ. Η Μπιρτσέ για άλλη μια φορά δέχεται την άρνηση του Γιουνούς. Η Ζουλιντέ πηγαίνει να ζητήσει δουλειά από τον κύριο Λουτφού, που ο γιος του είναι μαθητής του Σαφάκ αλλά για άλλη μια φορά απογοητεύεται, που δεν καταφέρνει να προσληφθεί. Ο Εμιρχάν κόβει το δάχτυλο του και πηγαίνει να βρει την Ιντζί για να τον βοηθήσει. Στο δρόμο συναντάει τον Σαφάκ και εκείνος τον πηγαίνει στο φαρμακείο.

Ο Ταρίκ λέει στη Χουμεϊρά πως θέλει να αγοράσει γη αλλά χρειάζεται χρήματα. Η Χουμεϊρά του προτείνει να χρησιμοποιήσει χρήματα της εταιρίας αλλά εκείνος θέλει να χρησιμοποιήσει τα δικά της χρήματα. Οι προθέσεις του πια είναι ξεκάθαρες, χρειάζεται χρήματα και ο λογαριασμός της Χουμεϊρά είναι η λύση. Η Χουμεϊρά κάνει μερικές ερωτήσεις για την επένδυση και ο Ταρίκ θυμώνει. Κατηγορεί τη Χουμεϊρά για έλλειψη εμπιστοσύνης και φεύγει. Βλέπει την Ελίφ στον κήπο, την αρπάζει, την πηγαίνει στο γκαράζ και την απειλεί. Ο Μουστάφα περνάει από έξω και μπαίνει στο γκαράζ όταν ακούει μια κραυγή. Ο Ταρίκ προλαβαίνει να κρύψει την Ελίφ.
Επίσης, ξεσκεπάζονται οι παρανομίες του Ταρίκ.

Τετάρτη 21/10 - Επεισόδιο 698

Η Ελίφ είναι τρομαγμένη μετά τις απειλές του Ταρίκ και κρύβεται στο δωμάτιο της Βίλνταν. Αν και θέλει να μιλήσει για όλα στη Ρεϊχάν, οι απειλές του Ταρίκ και της Βιλντάν την αποθαρρύνουν. Ο Εμιρχάν είναι έξω από το φαρμακείο μαζί με τον Σαφάκ και είναι καλά αλλά η μητέρα του τον αναζητάει πανικόβλητη. Τον βλέπει μαζί με τον Σαφάκ και τον ευχαριστεί που τον φρόντισε. Η Ζουλιντέ του λέει πως δεν πήρε τη δουλειά. Μόλις φεύγει, ο Σαφάκ καλεί τον Λουτφού. Ο Λουτφού του εξηγεί πως ουσιαστικά η ίδια η κοπέλα απέρριψε τη δουλειά γιατί θεώρησε πως την αξίζει κάποιος άλλος με καλύτερα προσόντα. Η Ρεϊχάν κάνει τις δουλειές της Βιλντάν γιατί εκείνη για άλλη μια φορά έχει εξαφανιστεί.

Ο Κερέμ εμφανίζεται και ζητάει καφέ αλλά όταν βλέπει την κοπέλα απασχολημένη αποφασίζει να πάει στην κουζίνα και να βάλει μόνος του και εκεί βλέπει τα βιβλία της Ρεϊχάν. Η Γιλντίζ του λέει πως η Ρεϊχάν διαβάζει για να δώσει εξετάσεις στο πανεπιστήμιο και πως είναι κάτι, που το έχει υποσχεθεί στη μητέρα της. Όμως δεν έχει καταφέρει να βρει ένα βιβλίο, που ήθελε. Η Χουμεϊρά είναι αναστατωμένη από τη συζήτηση που είχε με τον Ταρίκ και τον αναζητά στο τηλέφωνο αλλά εκείνος δεν της απαντάει. Η κατάσταση της προκαλεί ένταση και πονοκέφαλο. Τηλεφωνεί στην τράπεζα και μεταφέρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στον λογαριασμό του Ταρίκ, πιστεύοντας πως έτσι θα διορθώσει το λάθος της. Στη συνέχεια πηγαίνει στην κουζίνα και ζητάει να ετοιμάσουν ένα υπέροχο τραπέζι στο δωμάτιο της για να δειπνήσει με τον άντρα της.

Ο Γιουνούς βλέπει τυχαία τα σχέδια της Μπιρτσέ και του αρέσουν. Ο Κερέμ αγοράζει το βιβλίο που ήθελε η Ρεϊχάν και ζητάει από την Ελίφ να το βάλει στα πράγματά της χωρίς να τη δει. Η Ελίφ το κάνει αλλά η Ρεϊχάν τη βλέπει και καταλαβαίνει πως ο Κερέμ το αγόρασε για εκείνη. Η Ρεϊχάν θυμωμένη πηγαίνει να τον αντιμετωπίσει και του λέει για την ημέρα, που τον άκουσε να μιλάει με την Παρλά για εκείνη με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Δεν ξέρει όμως πως τον έχει παρεξηγήσει…

Elif επεισόδια από 19 - 23/10 STAR

Πέμπτη 22/10 - Επεισόδιο 699

Η Μπιρτσέ μιλάει σκληρά στον Γιουνούς και του λέει πως πρέπει να γίνει καλύτερος άνθρωπος και πως όλοι γύρω του τον φοβούνται, δεν τον σέβονται. Ο Κερέμ και η Ρεϊχάν είναι σταματημένοι μέσα στο ασανσέρ της έπαυλης και ο νεαρός λέει στη Ρεϊχάν πως προφανώς δεν άκουσε όλη τη συζήτησή του με την Παρλά και τον παρεξήγησε. Όταν της εξηγεί, πατάει το κουμπί για να ξεκινήσει το ασανσέρ αλλά δεν δουλεύει. Η Ρεϊχάν νιώθει άσχημα γιατί έχει κλειστοφοβία και παθαίνει κρίση πανικού. Ο Κερέμ προσπαθεί να τη βοηθήσει λέγοντας της να ηρεμήσει και να αναπνέει.

Οι δυο τους έρχονται κοντά αλλά η ωραία στιγμή τους διακόπτεται όταν το ασανσέρ λειτουργεί. Η Ρεϊχάν φεύγει βιαστικά γιατί νιώθει άβολα όπως και ο Κερέμ. Ο Γιουνούς επηρεάζεται από τα λόγια της Μπιρτσέ και της δίνει την επαγγελματική ευκαιρία, που ζητούσε. Της παραχωρεί έναν μικρό χώρο στο γραφείο του για να δουλέψει. Ο Εμιρχάν ρωτάει τη μητέρα του αν έχουν λεφτά για να πάει σχολείο και εκείνη του λέει πως μόλις βρει δουλειά θα του αγοράσει τα σχολικά είδη. Η Ελίφ είναι αναστατωμένη γιατί πιστεύει πως δημιούργησε πρόβλημα στον Κερέμ και τη Ρεϊχάν και ο νεαρός της διαβεβαιώνει πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και πως δεν πρέπει να σκέφτεται έτσι. Η Ράνα πηγαίνει στο γραφείο του Ταρίκ με κάποιες προτάσεις. Ο Ταρίκ δεν κρύβει το ενδιαφέρον του για την κοπέλα και συμφωνεί με όλες τις προτάσεις της. Η Ιντζί δείχνει τα τετράδια και τα μολύβια της στον Εμιρχάν και εκείνος αναστατώνεται. Αυτοκτονία μάλιστα θα δούμε στη σειρά.

Η Ιντζί καταλαβαίνει πως ο φίλος της δεν έχει τα απαραίτητα σχολικά είδη. Η μικρούλα του λέει πως δεν πρέπει να είναι λυπημένος γιατί ο πατέρας του σίγουρα θα του αγοράσει ό,τι θέλει και ο μικρός της λέει πως ο πατέρας του έχει πεθάνει εδώ και χρόνια. Ο Σαφάκ ακούει τη συνομιλία των δύο παιδιών. Η Τουλάι έχει πολλή δουλειά και η Ιντζί παραπονιέται πως πεινάει. Η Τουλάι νιώθει πιεσμένη. Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ συναντιούνται τυχαία. Η κοπέλα πηγαίνει σε μια άλλη συνέντευξη για δουλειά και ο Σαφάκ της λέει πως ο Εμιρχάν μπορεί να πάει στο σχολείο, που είναι εκείνος δάσκαλος. Η Ζουλιντέ χαίρεται όταν το ακούει. Καθώς μιλάνε η Λεμάν τους βλέπει. Η Χουμεϊρά περιμένει τον Ταρίκ με ένα τέλειο δείπνο στο δωμάτιο τους…

Παρασκευή 23/10 - Επεισόδιο 700

Η Ρεϊχάν ετοιμάζει το αγαπημένο φαγητό της Ελίφ. Η μικρή το απολαμβάνει όταν εμφανίζεται ο Ταρίκ και τη βλέπει στην κουζίνα με τη Ρεϊχάν. Δεν λέει τίποτα και δεν τον βλέπουν ούτε η Ρεϊχάν αλλά ούτε και η Ελίφ. Η Χουμεϊρά υποδέχεται τον άντρα της με κεριά, λουλούδια και το αγαπημένο του φαγητό. Η Γιλντίζ στέλνει στο δωμάτιο του ζευγαριού την απρόθυμη Βιλντάν για να σερβίρει. Η Χουμεϊρά λέει στον Ταρίκ πως έβαλε λεφτά στον λογαριασμό του και εκείνος γίνεται γλυκός μαζί της και της ζητάει να ξεχάσουν τον καυγά τους.

Στη συνέχεια ο Ταρίκ προσπαθεί να τη χειριστεί και της λέει πως η παρουσία της Ελίφ στο σπίτι την επηρεάζει αρνητικά γιατί δεν μπορεί να χαρίσει εκείνη ένα εγγόνι στη μητέρα της και το ενδιαφέρον της Ματσιντέ για το παιδί είναι για εκείνη επώδυνο. Η Χουμεϊρά ξεσπάει σε κλάματα και η Βιλντάν μπαίνει στο δωμάτιο τους. Η Χουμεϊρά πηγαίνει στο μπάνιο για να φρεσκαριστεί και ο Ταρίκ βρίσκει ευκαιρία για να πει στην Βιλντάν πως δεν του αρέσει να βλέπει συνέχεια την Ελίφ με τη Ρεϊχάν και να ξεφορτωθεί την υπηρέτρια. Φοβάται πως η Ελίφ θα μιλήσει στη Ρεϊχάν και αυτό δεν μπορεί να το ρισκάρει. Η Ελίφ λέει στη Ρεϊχάν πως ο Κερέμ είναι καλός σαν τον Γιουσούφ. Η Ρεϊχάν ακούει αυτό το όνομα για πρώτη φορά και ρωτάει την Ελίφ ποιος είναι ο Γιουσούφ. Η Ελίφ καταλαβαίνει πως δεν έπρεπε να της ξεφύγει αυτό και αλλάζει θέμα συζήτησης. Η Βιλντάν έρχεται και παίρνει την Ελίφ μαζί της στο δωμάτιο της.

Η Ελίφ ξαπλώνει και ακούει τη Βιλντάν να μονολογεί πως θα ξεφορτωθεί τη Ρεϊχάν. Καταστρώνει ένα σχέδιο. Είναι η επέτειος του θανάτου του συζύγου της Ματσιντέ και αποφασίζει να οργανώσει ένα γεύμα. Ζητάει να ετοιμάσουν ένα ειδικό επιδόρπιο και η Ρεϊχάν της λέει πως ξέρει να το φτιάχνει. Η Γιλντίζ και η Ρεϊχάν αρχίζουν να μαγειρεύουν και η Βιλντάν ψάχνει τρόπο να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο της. Η Ματσιντέ και η Χουμεϊρά είναι στο καθιστικό με την Ελίφ και η Ματσιντέ λέει στο κοριτσάκι να τη θεωρεί γιαγιά της. Η Χουμεϊρά νιώθει απαίσια όταν το ακούει αυτό και χωρίς να πει λέξη πηγαίνει στο δωμάτιο της…