Σκηνές τραγωδίας στις 8 Λέξεις - Πέφτει νεκρός ο...

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις της εβδομάδας 19 - 22/10

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σκηνές τραγωδίας στις 8 Λέξεις - Πέφτει νεκρός ο...

Σκηνές τραγωδίας πρόκειται να παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις. Νεκρός θα πέσει ένας από τους ηθοποιούς και αυτός θα είναι ο Στηβ.

Έχουμε όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας από 19 - 22/10.

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 57

Ο Οδυσσέας προσπαθεί να πείσει την Έρση ότι δεν την απάτησε, αλλά εκείνη, ανένδοτη, απαιτεί να προχωρήσουν με τη διαδικασία του διαζυγίου. Ο Οδυσσέας της ξεκαθαρίζει πως αν συνεχίσει έτσι, θα χάσει το δίκιο της και μετά δεν θα υπάρχει επιστροφή. Η Εύα και ο Σίμος αγωνιούν με την εξαφάνιση της Ολυμπίας, ενώ ο Νικηφόρος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει την κατάσταση. Ο Μιλτιάδης και ο Έκτορας συγκρούονται σε κάθε ευκαιρία.

Ο Έκτορας τον πιέζει να βάλει ένα τέλος στην υπόθεση με τον Φοίβο, αλλά ο Μιλτιάδης του ζητάει λίγο χρόνο ακόμα για να διασταυρώσει τα στοιχεία. Ο Φρίξος επισκέπτεται πάλι τον Στέλιο στη φυλακή κι αυτή τη φορά μαθαίνει πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Η Ιφιγένεια προτείνει στην Έρση να κάνει τον Οδυσσέα να ζηλέψει, αλλά εκείνη δεν έχει όρεξη για τέτοια κόλπα. Ο Μιχαήλ ενδίδει στο πάθος του για τη Βικτώρια, αλλά ένα τηλεφώνημα του Άκη ανατρέπει τις ισορροπίες. Παράλληλα, η Ελισάβετ γνωρίζει επιτέλους τον Αιμίλιο Φωκά, τον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού. Ευχάριστες εξελίξεις στις 8 Λέξεις. Έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της.

Σε αυτό το επεισόδιο στις 8 Λέξεις θα δούμε τον Στηβ να πέφτει νεκρός

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 58

Ο Άκης γνωρίζει επιτέλους τον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού, Αιμίλιο Φωκά και προσπαθεί από την αρχή να του δείξει ποιος είναι το αφεντικό σ’ αυτή την υπόθεση και χωρίς περιστροφές δηλώνει πως επιθυμεί το κανάλι να εξυπηρετεί τα επιχειρηματικά του συμφέροντα. Όμως κι ο Αιμίλιος, από την πλευρά του, δείχνει ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος σ’ αυτή την ιστορία. Στο μεταξύ, η Ολυμπία γυρίζει σπίτι και η επιστροφή της βάζει τέλος στην αγωνία του Σίμου και της Εύας, οι οποίοι όπως με έκπληξη ακούνε τη μικρή να τους λέει πως την είχαν απαγάγει. Δεν την πιστεύουν και για μια ακόμα φορά έρχονται σε σύγκρουση μαζί της. Παράλληλα, στην Κέρκυρα, ο Οδυσσέας με την Έρση εξακολουθούν να σκοτώνονται. Η Ιφιγένεια λέει στον Οδυσσέα, ότι η Έρση έχει ξεκινήσει ένα ειδύλλιο με κάποιον άντρα από το facebook και εκείνος γίνεται έξαλλος. Ο Άκης καλεί στο γραφείο του τον Μιχαήλ και του δηλώνει πως σκοπεύει να υποστηρίξει το κόμμα της Αναγέννησης στο καινούργιο κανάλι του και τον καλεί στον γάμο του Δημήτρη με τη Βικτώρια. Ο Στηβ περιμένει την Εύα έξω από τη δουλειά της με σκοπό να την εκφοβίσει αλλά τα πράγματα παίρνουν μια διαφορετική και δραματική τροπή!

8 Λέξεις Στηβ θάνατος

Τρίτη 20 Οκτωβρίου - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 59

Ο Στηβ είναι νεκρός και η Εύα οδηγείται στο τμήμα, επειδή αυτή τον έσπρωξε και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Μόλις μαθαίνει τα νέα, ο Μάρκος χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του, καθώς όλη η επιχείρηση με τα αναβολικά κινδυνεύει να εκτεθεί. Η Βικτώρια βλέπει το νυφικό της έτοιμο για πρώτη φορά κι αντί να χαρεί, ξεσπάει σε κλάματα μπροστά στη Σμαράγδα. Η Ιφιγένεια μιλάει στον Φρίξο για το παρελθόν της Ηλιάνας και ο επίδοξος ντεντέκτιβ την θεωρεί πλέον ύποπτη για τη δολοφονία της Αγγελικής Βανδώρου! Ο Αιμίλιος και η Ελισάβετ έχουν την πρώτη τους επαγγελματική συνάντηση, η οποία όμως χαλάει από ένα απρόοπτο τηλεφώνημα. Η Ιφιγένεια "χτυπάει" τον Σπύρο στον εγωισμό του και καταφέρνει να τον πείσει να πάει μαζί της στο Αγγλικό Νοσοκομείο. Ο Οδυσσέας φτιάχνει βαλίτσα και φεύγει απ’ το σπίτι, καθώς η κατάσταση με την Έρση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η αστυνομία μπαίνει στο εργοστάσιο του Μάρκου με ένταλμα έρευνας, καθώς έχουν πληροφόρηση για τα αναβολικά που παρασκευάζονται εκεί μέσα!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 60

Η έρευνα της αστυνομίας στο εργοστάσιο του Μάρκου ολοκληρώνεται και παρόλο που δεν εντοπίζουν τίποτα, ο Μάρκος δεν καταφέρνει να καθησυχάσει τον Νικηφόρο και τη Ναυσικά που τον ρωτάνε τι εμπλοκή είχε με την παραγωγή αναβολικών. Ο Μιχαήλ πιέζει τη Βικτώρια να δώσει μια ευκαιρία σε αυτό που αισθάνονται και να μην προχωρήσει στον γάμο με τον Δημήτρη. Η Ολυμπία μαθαίνει ότι η Εύα κρατείται κι αναστατώνεται, ενώ ο Σίμος απολογείται που δεν την πίστεψε με την ιστορία της απαγωγής. Ο Οδυσσέας μετακομίζει σε ένα ξενοδοχείο και προχωράει το διαζύγιο με την Έρση, γεγονός που την προβληματίζει. Ο Άκης προσπαθεί να περάσει μια πολιτική γραμμή στο κανάλι, αλλά έρχεται αντιμέτωπος με τις αντιρρήσεις του Αιμίλιου. Η Εύα περνάει δύσκολες ώρες στο κρατητήριο. Να πούμε πως η Κατερίνα αυτοκτονεί και ο Φοίβος μπαίνει φυλακή.

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 61

Η Έρση αρχίζει να μαλακώνει απέναντι στον Οδυσσέα, όμως εκείνος διατηρεί σκληρή στάση απέναντί της. Η Αποστολία συγκρούεται ανοιχτά με τον Δημήτρη. Ο Φρίξος αποφασίζει να πάει στην Αθήνα για λίγες μέρες για να παρακολουθήσει την Ηλιάνα. Αφήνει το μαγαζί στην Ιφιγένεια και τον σκύλο στην Έλλη. Ο Αιμίλιος αρχίζει να γνωρίζει καλύτερα την Ελισάβετ και δείχνει να του αρέσει πάρα πολύ. Παράλληλα, ο Άκης αρνείται να παραδώσει τα ηνία του πολιτικού ρεπορτάζ και ξεκαθαρίζει στον Αλέκο πως εκείνος θα έχει την τελευταία κουβέντα πάνω σε αυτό το θέμα. Ο Φρίξος εντοπίζει την Ηλιάνα κι αρχίζει να την παρακολουθεί στενά.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 62

Ο Φρίξος παρακολουθεί την Ηλιάνα και συλλέγει πληροφορίες για τη ζωή της. Κάποια στιγμή κρυφακούει μια συζήτηση που έχει με τον Αλέκο και μαθαίνει κάτι που επηρεάζει την έρευνά του. Η Εύα αποφασίζει να μην πάρει τη 48ωρη αναβολή, ρισκάροντας έτσι την προφυλάκιση. Εξουθενωμένη πια, δίνει την κατάθεσή της μπροστά σε Ανακριτή και Εισαγγελέα ελπίζοντας στην επιείκειά τους. Ο Άκης μιλάει σκληρά στον Αιμίλιο, ξεκαθαρίζοντας έτσι μια και καλή ποιος κάνει κουμάντο στο κανάλι. Αυτό όμως εξαγριώνει τον διευθυντή ειδήσεων, ο οποίος δηλώνει παραίτηση στον Αλέκο. Η Ιφιγένεια το παίζει αφεντικό στο μαγαζί του Φρίξου και κάνει κάποιες ριζικές αλλαγές που έχουν μεγάλο ρίσκο για την επιχείρηση. Η Εύα αποκαλύπτει στον Νικηφόρο όλα αυτά που του έκρυβε τόσο καιρό και το ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί το συντομότερο δυνατό. Στο μεταξύ, ο Άκης πάει στο ατελιέ της Σμαράγδας ενώ εκείνη έχει ραντεβού εκεί με τον Σίμο. Η Βικτώρια, κλαίγοντας στην αγκαλιά του Μιχαήλ, του υπόσχεται ότι θα χωρίσει επιτέλους τον Δημήτρη. Η Έρση χτυπάει την πόρτα του Οδυσσέα μετανιωμένη και του ζητάει συγνώμη…

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 63

Με έκπληξη και απογοήτευση, η Έρση καταλαβαίνει ότι ο Οδυσσέας έχει αλλάξει στάση και πλέον είναι αυτός που θέλει να χωρίσουν, απογοητευμένος από την έλλειψη εμπιστοσύνης της Έρσης προς το πρόσωπό του. Στο μεταξύ, η Βικτώρια πάει στο γραφείο του Δημήτρη, αποφασισμένη να του ανακοινώσει ότι δεν πρόκειται να γίνει ο γάμος. Ο Αιμίλιος, αποφασισμένος να μην αφήσει τον Άκη να περάσει το δικό του, παραιτείται από τη θέση του στο κανάλι, παρά τις εκκλήσεις του Αλέκου να το σκεφτεί λίγο καλύτερα. Ο Νικηφόρος, που πλέον υποψιάζεται τον Μάρκο για τα αναβολικά, ξεκινάει έρευνα για το παρελθόν του Στηβ και βρίσκει κάποια πολύ ενδιαφέροντα και αποκαλυπτικά στοιχεία. Παράλληλα, κι ενώ ο Μπρούνο τον πιέζει αφόρητα, ο Μάρκος καταλαβαίνει ότι έχει πολύ σοβαρά προβλήματα να λύσει. Κι ενώ ο Φρίξος εξακολουθεί να παρακολουθεί την Ηλιάνα, την οποία θεωρεί ύποπτη, οι άνθρωποι του Άκη τον παίρνουν είδηση ότι την έχει στήσει έξω από το σπίτι του Αρώνη!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 64

Ο Αλέκος ανακαλύπτει πως το αυτοκίνητο που ήταν στημένο έξω από το σπίτι τους ανήκει στον Φρίξο Σπινέλη κι ενημερώνει τον Άκη. Ο Οδυσσέας επιμένει στην άκαμπτη στάση του και κρατάει την Έρση σε απόσταση. Η Ελισάβετ αναλαμβάνει να πείσει τον Αιμίλιο να μείνει στο κανάλι και τελικά καταλήγουν να κάνουν έρωτα. Όταν όμως εκείνη μαθαίνει ότι είναι παντρεμένος, αντιδρά περίεργα. Η Ολυμπία παριστάνει τη χαρούμενη για τον επικείμενο γάμο της Εύας και του Νικηφόρου, αλλά στην πραγματικότητα είναι έξαλλη με αυτή την εξέλιξη. Ο Άκης ξεμπροστιάζει τον Δημήτρη σε σχέση με την Αποστολία, αλλά ο Δημήτρης δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Παράλληλα, η Βικτώρια προσπαθεί να βρει την κατάλληλη στιγμή για να του πει να χωρίσουν, αλλά εκείνος φεύγει επαγγελματικό ταξίδι. Ο Φρίξος επιστρέφει στην Κέρκυρα και είναι δυσαρεστημένος με τον τζίρο του μαγαζιού, αναγκάζοντας την Ιφιγένεια να του πει την αλήθεια. Ο Μιλτιάδης μαθαίνει ότι το dna του γενετικού υλικού ταυτοποιήθηκε και συνειδητοποιεί πως ο δράστης που διαφεύγει είναι ο γιος του, ο Φοίβος.