Τραγικές στιγμές σήμερα 30/10 στην Elif - Χουμεϊρά και Ταρίκ φτάνουν στα άκρα

Όλες οι εξελίξεις εδώ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγικές στιγμές σήμερα 30/10 στην Elif - Χουμεϊρά και Ταρίκ φτάνουν στα άκρα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώνεται το σχέδιο της Χουμεϊρά και κερδίζει τον θαυμασμό του Ταρίκ στο σημερινό 30/10 επεισόδιο της Elif!

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως στην κουζίνα η Βιλντάν μιλάει άσχημα για τη Ρεϊχάν και η Γιλντίζ την υπερασπίζεται. Η Βιλντάν όμως δεν σταματάει και κατηγορεί τη Γιλντίζ πως εκείνη την έφερε στο σπίτι. Η Χουμεϊρά απολύει τη Ρεϊχάν και της λέει πως δεν θέλει μια κλέφτρα στο σπίτι της. Η Ρεϊχάν φεύγει κλαίγοντας. Η Βιλντάν είναι ευχαριστημένη με την εξέλιξη…

Τι θα συμβεί στο σημερινό 30/10 επεισόδιο της Elif

Η Ρεϊχάν είναι συντετριμμένη. Δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό με το κολιέ αλλά βρέθηκε στο δωμάτιο της και η Χουμεϊρά την κατηγορεί. Θέλει να φύγει επειδή η Χουμεϊρά την απέλυσε αλλά η Γιλντίζ την εμποδίζει γιατί πιστεύει στην αθωότητά της. Τη συμβουλεύει να πει την αλήθεια της στη Ματσιντέ. Η Ρεϊχάν όμως νιώθει απαίσια και παρά το γεγονός πως είναι αθώα, θέλει να φύγει. Η Ελίφ είναι πολύ κουρασμένη επειδή καθάριζε το μπάνιο και αποκοιμιέται.

Ο Ταρίκ επιστρέφει σπίτι και η Χουμεϊρά του λέει τι συνέβη με το κολιέ και τη Ρεϊχάν. Ο Ταρίκ χαίρεται όταν το ακούει και συμβουλεύει τη Χουμεϊρά να κάνει ένα μπάνιο και να ξεκουραστεί. Η Χουμεϊρά συμφωνεί μαζί του. Ο Ταρίκ συναντάει στο σαλόνι τη Βιλντάν και της δίνει συγχαρητήρια για την επιτυχία του σχεδίου της. Η Ρεϊχάν είναι απαρηγόρητη και κλαίει και είναι αποφασισμένη να φύγει.

Η Γιλντίζ της λέει πως σε αυτή την περίπτωση θα φύγει και εκείνη μαζί της. Η Ρεϊχάν τη σταματάει και της λέει πως δεν θα μπορέσει να το αντέξει αν παραιτηθεί εξατίας της. Αγκαλιάζονται και η Ρεϊχάν φεύγει από την έπαυλη. Η Ζουλιντέ πιάνει δουλειά σε ένα εστιατόριο στην κουζίνα να πλένει πιάτα. Έχει μαζί της τον Εμιρχάν και υπόσχεται στο αφεντικό της πως το παιδί δε θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Η Ματσιντέ ζητάει να δει τη Ρεϊχάν και η Γιλντίζ της λέει πως η Χουμεϊρά την απέλυσε.

Η Ματσιντέ ζητάει να της πει τι συνέβη. Η Ματσιντέ πιστεύει στην αθωότητα της Ρεϊχάν και ζητάει να δει τη Χουμεϊρά για να μιλήσουν για το περιστατικό. Η Ματσιντέ της λέει πως δεν το χειρίστηκε σωστά. Η Χουμεϊρά γίνεται έξαλλη με τη μητέρα της και μισεί τον τρόπο με τον οποία συνεχώς προστατεύει την Ελίφ και τη Ρεϊχάν.

Η Γιλντίζ βρίσκει την Ελίφ να κοιμάται στο μπάνιο και τη μεταφέρει στο δωμάτιο της Ρεϊχάν. Ο Κερέμ μαθαίνει τι συνέβη με το κολιέ και θέλει να μιλήσει στη Χουμεϊρά. Ο Ταρίκ, η Χουμεϊρά, η Ματσιντέ, ο Κερέμ, η Βιλντάν και η Γιλντίζ συζητούν για τα γεγονότα της ημέρας. Η Ελίφ ξυπνάει και πηγαίνει στο σαλόνι. Ακούει τη συζήτηση και θέλει να κάνει κάτι για να βοηθήσει τη Ρεϊχάν. Έτσι λέει πως εκείνη πήρε το κολιέ.

Ο Ταρίκ και η Βιλντάν αιφνιδιάζονται από τη δήλωση της μικρής. Η Ελίφ λέει πως δεν ήθελε να κλέψει το κολιέ, πως το είδε και απλά το φόρεσε και μετά το ξέχασε το δωμάτιο της Ρεϊχάν. Η Ρεϊχάν κάθεται στο πάρκο και είναι απελπισμένη.

Δεν ξέρει τι να κάνει ενώ βασανίζεται και από το γεγονός πως τη θεωρούν κλέφτρα. Η Μπιρτσέ μπαίνει στο γραφείο του Γιουνούς και ρίχνει κατά λάθος καφέ στα σχέδια του.

Δείτε εδώ κι ένα σούπερ αποκλειστικό! Η ζωή της Ρεϊχάν σε κίνδυνο!

Χάος στο Elif - Η Χουμεϊρά παθαίνει αμόκ

Κανονικό χάος πρόκειται να επικρατήσει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης ξένης σειράς του Star, Elif καθώς η Χουμεϊρά θα βρεθεί σε πραγματική απόγνωση και θα πάθει αμόκ, μέχρι που θα φτάσει σε σημείο να πετάει πράγματα και να ουρλιάζει!

Η Χουμεϊρά λέει στον Ταρίκ πως συμφωνεί μαζί του για το θέμα της Ελίφ γιατί πριν από λίγο η Ματσιντέ συμπεριφερόταν στη μικρή σαν να ήταν δική της εγγονή. Η Χουμεϊρά έχει πέσει στην παγίδα του και εκείνος πηγαίνει στο σαλόνι να βρει την πεθερά του: «Η Χουμεϊρά νιώθει άσχημα με αυτό που είπατε!

Δεν είναι εύκολο για εμάς να λέτε ένα άλλο παιδί πως είναι εγγόνι σας, ούτε να βλέπουμε ένα άλλο παιδί να τριγυρίζει συνέχεια μπροστά μας ύστερα από όσα συνέβησαν». Στο μεταξύ, στην κουζίνα η Βιλντάν φέρεται καλά την Ελίφ, τη Γιλντίζ και τη Ρεϊχάν. Η Ρεϊχάν πρέπει να πάει για ψώνια και η Βιλντάν της προτείνει χαρούμενη να πάρει και την Ελίφ μαζί της αν θέλει. Η Γιλντίζ παραξενεύεται από την τόσο μεγάλη αλλαγή της.

Ο Ταρίκ προσπαθεί να επηρεάσει τη Ματσιντέ και της λέει πως μπορεί να στείλει την Ελίφ σε ένα από τα ιδρύματά της για άπορα παιδιά. Αν και η Ματσιντέ είναι μια σοφή γυναίκα, ο Ταρίκ ξέρει καλά πώς να χειρίζεται τους ανθρώπους. Η Βιλντάν λέει ψέματα στη Γιλντίζ πως τη θέλει η Ματσιντέ για να μείνει μόνη στην κουζίνα και ρίχνει κάτι στο γλυκό που ετοιμάζει η Ρεϊχάν για να χαλάσει τη γεύση του.

Αργότερα, οι καλεσμένες της Ματσιντέ φτάνουν και όλα πηγαίνουν καλά στο δείπνο μέχρι τη στιγμή που έρχεται το επιδόρπιο. Ολοι δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους και η Ματσιντέ μαλώνει τη Ρεϊχάν για το κακό αποτέλεσμα. Η κοπέλα νιώθει απαίσια και η Βιλντάν χαίρεται γιατί είναι σίγουρη πως θα την απολύσει.

Elif επόμενα επεισόδια

Οι καλεσμένοι φεύγουν και η Ματσιντέ νιώθει άσχημα επειδή δεν έφαγαν καλά. Ζητάει να δει τη Ρεϊχάν, η οποία της λέει πως δεν ξέρει τι συνέβη με το γλυκό. Η Ματσιντέ τη συμβουλεύει: «Να είσαι προσεκτική την επόμενη φορά να μη γίνει ξανά τέτοιο λάθος! Προτού σερβίρουμε κάτι, πρώτα το δοκιμάζουμε». Η Ρεϊχάν πηγαίνει στην κουζίνα και λέει τι της είπε η Ματσιντέ και η Ελίφ με τη Γιλντίζ χαίρονται.

Η Βιλντάν σοκάρεται καθώς δεν περίμενε αυτή την αντίδραση από τη Ματσιντέ. Ο Κερέμ επιστρέφει σπίτι και καταλαβαίνει πως υπάρχει ένταση. Η Χουμεϊρά του λέει πως η Ρεϊχάν πρέπει να απολυθεί. Αλλά όταν ο Κερέμ ακούει τι συνέβη από τη μητέρα του, συμφωνεί μαζί της ότι δεν είναι λόγος αυτός για να απολύσεις κάποιον. Αργότερα στο οικογενειακό τραπέζι, η Ματσιντέ θέλει να δειπνήσει μαζί τους και η Ελίφ.

Ο Ταρίκ αντιδρά υπερβολικά και η Ελίφ τρομάζει και κρύβεται πίσω από τη Ματσιντέ λέγοντας: «Δεν έκανα τίποτα». Η Ματσιντέ τη ρωτάει τι είναι αυτό που τη φοβίζει αλλά η Ελίφ δεν δίνει καμία απάντηση. Θυμάται πάντα τα τελευταία λόγια του Γιουσούφ, που την προειδοποίησε να κρύψει την αληθινή της ταυτότητα.

Γι΄ αυτό τον λόγο παθαίνει αμόκ η Χουμεϊρά στην Elif

Η Χουμεϊρά είναι ενθουσιασμένη επειδή θα πάει διακοπές με τον Ταρίκ - o οποίος βρέθηκε σε σοκ επίσης - και τον καλεί για να τον ρωτήσει κάτι σχετικό με τα ρούχα που θα πάρουν μαζί τους, αλλά εκείνος της λέει πως πρέπει να ακυρώσουν τα σχέδιά τους και της το κλείνει. Η Χουμεϊρά παθαίνει νευρική κρίση και πετάει τα ρούχα από το μπαλκόνι, ουρλιάζοντας στη μητέρα της: «Δεν με καταλαβαίνει κανείς σας! Η κόρη σου τρελαίνεται και δεν το βλέπετε! Εκανα όνειρα γι’ αυτό το ταξίδι και εκείνος τι έκανε; Μου το ακύρωσε».

Η Βιλντάν μαθαίνει πως η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ δεν θα πάνε διακοπές και χαίρεται γιατί δεν συμπαθεί τη Χουμεϊρά. Ο Ταρίκ φτάνει σπίτι και η Ματσιντέ του λέει πως η Χουμεϊρά δεν θα δειπνήσει μαζί τους γιατί είναι αναστατωμένη επειδή δεν θα πάνε τελικά διακοπές. Εκείνος πηγαίνει να δει τη γυναίκα του και να την ηρεμήσει. Στη συνέχεια επιστρέφει στην τραπεζαρία και ακούει τη Ματσιντέ να ζητάει από τη Ρεϊχάν να περνάει περισσότερο χρόνο με την Ελίφ και να τη ρωτήσει για την οικογένειά της.

Ο Ταρίκ ζητάει από τη Βιλντάν να βρει έναν τρόπο να διώξει τη Ρεϊχάν το συντομότερο δυνατό. Την επόμενη μέρα η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ ξυπνάνε με καλή διάθεση. Η Ματσιντέ βλέπει τη Βιλντάν με την Ελίφ στον διάδρομο και της ζητάει να πάει στο δωμάτιο της Χουμεϊρά να δει αν έχει ξεχάσει εκεί τα γυαλιά της.

Η Βιλντάν στέλνει την Ελίφ και όταν τη βλέπει η Χουμεϊρά στο δωμάτιό της τη μαλώνει: «Νομίζεις ότι είναι σπίτι σου εδώ και κάνεις ό,τι θέλεις; Μη σε ξαναδώ στο δωμάτιό μου», της φωνάζει και στη συνέχεια λέει στη Βιλντάν να μην μπλέκεται η μικρή στα πόδια της. Η Βιλντάν αναθέται στην Ελίφ να καθαρίσει το μπάνιο. Η Χουμεϊρά αφήνει πάνω στο κρεβάτι της ένα φόρεμα μαζί μ’ ένα πολύτιμο κολιέ και βγαίνει έξω. Οταν επιστρέφει ανακαλύπτει πως το κολιέ έχει εξαφανιστεί!

Αμέσως δίνει εντολή στη Βιλντάν, τη Γιλντίζ και τη Ρεϊχάν να πάνε στο σαλόνι και απαιτεί να μάθει ποιος πήρε το κολιέ της. Και οι τρεις αρνούνται πως έχουν ανάμειξη σ’ αυτό και η Χουμεϊρά βάζει τους άντρες της ασφάλειας να ψάξουν τα δωμάτιά τους. Το κολιέ βρίσκεται στο δωμάτιο της Ρεϊχάν και η κοπέλα με δάκρυα επιμένει να λέει πως είναι αθώα: «Εσύ το έκλεψες! Βρέθηκε στο δωμάτιό σου! Θυμάμαι που μου είχες πει ότι σου άρεσε και βρήκες την ευκαιρία να το κλέψεις!

Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε από αυτό το σπίτι». Στην κουζίνα η Βιλντάν μιλάει άσχημα για τη Ρεϊχάν και η Γιλντίζ την υπερασπίζεται. Η σκηνή κάνει flashback και μας δείχνει ότι η Βιλντάν έκλεψε το κολιέ και στη συνέχεια το έβαλε στο δωμάτιο της Ρεϊχάν. Η Ελίφ είναι πολύ κουρασμένη επειδή καθάριζε το μπάνιο και αποκοιμιέται.

TAGS