Απίστευτη εξέλιξη στην Elif σήμερα 29/10 - Η Ρεϊχάν κλέφτρα! Την διώχνει με τις κλωτσιές η Χουμεϊρά

Σοκαρισμένη, καταρρέει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτη εξέλιξη στην Elif σήμερα 29/10 - Η Ρεϊχάν κλέφτρα! Την διώχνει με τις κλωτσιές η Χουμεϊρά

Πανικός θα γίνει στο σημερινό 29/10 επεισόδιο της αγαπημένης σειράς Elif αφού η Ρεϊχάν θα διωχθεί από το σπίτι της Χουμεϊρά με τις κλωτσιές αφού θα κατηγορηθεί πως είναι κλέφτρα!

Το σχέδιο της Βιλντάν πάει κατά γράμμα...

ELIF Επεισόδιο 704

Ο Ταρίκ φτάνει σπίτι και η Ματσιντέ του λέει πως η Χουμεϊρά δεν θα δειπνήσει μαζί τους γιατί είναι αναστατωμένη επειδή δεν θα πάνε τελικά διακοπές. Ο Ταρίκ πηγαίνει να δει τη γυναίκα του και να την ηρεμήσει. Τα καταφέρνει γιατί η Χουμεϊρά δεν μπορεί να του κρατήσει κακία όταν τον βλέπει. Ο Ταρίκ επιστρέφει στην τραπεζαρία και ακούει τη Ματσιντέ να ζητάει από τη Ρεϊχάν να περνάει περισσότερο χρόνο με την Ελίφ και να τη ρωτήσει για την οικογένειά της.

Ο Ταρίκ ζητάει από τη Βιλντάν να βρει έναν τρόπο να διώξει τη Ρεϊχάν το συντομότερο δυνατό. Την επόμενη μέρα η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ ξυπνάνε με καλή διάθεση. Ο Ταρίκ της λέει ξανά πως βρίσκεται σε ένταση επειδή η μητέρα της συμπεριφέρεται στην Ελίφ σαν να είναι εγγονή της. Η Ματσιντέ βλέπει τη Βιλντάν με την Ελίφ στο διάδρομο και της ζητάει να πάει στο δωμάτιο της Χουμεϊρά να δει αν έχει ξεχάσει εκεί τα γυαλιά της.

Η Βιλντάν στέλνει την Ελίφ και όταν τη βλέπει η Χουμεϊρά στο δωμάτιο της, τη μαλώνει. Η Χουμεϊρά βρίσκει τη Βιλντάν και την προειδοποιεί σχετικά με την Ελίφ αλλά εκείνη αποκρύπτει το γεγονός πως το κοριτσάκι δεν πήγε στο δωμάτιο μόνο του αλλά μετά από εντολή της. Η Βιλντάν αναθέται στην Ελίφ να καθαρίσει το μπάνιο.

Η Χουμεϊρά ανακαλύπτει πως λείπει ένα κολιέ της και κατηγορεί τη Γιλντίζ, τη Ρεϊχάν και τη Βιλντάν. Ζητάει από τον κηπουρό να ψάξει τα δωμάτιά τους και το κολιέ βρίσκεται στο δωμάτιο της Ρεϊχάν. Η Χουμεϊρά θυμάται όταν της χάρισε ένα κολιέ και πιστεύει πως η Ρεϊχάν έβαλε στο μάτι και αυτό το κόσμημα. Η Ρεϊχάν ορκίζεται πως είναι αθώα και φυσικά είναι η Βιλντά αυτή που έβαλε το κολιέ στο δωμάτιο της Ρεϊχάν.

Η Χουμεϊρά μένει μόνη με τη Ρεϊχάν. Στην κουζίνα η Βιλντάν μιλάει άσχημα για τη Ρεϊχάν και η Γιλντίζ την υπερασπίζεται. Η Βιλντάν όμως δεν σταματάει και κατηγορεί τη Γιλντίζ πως εκείνη την έφερε στο σπίτι. Η Χουμεϊρά απολύει τη Ρεϊχάν και της λέει πως δεν θέλει μια κλέφτρα στο σπίτι της. Η Ρεϊχάν φεύγει κλαίγοντας. Η Βιλντάν είναι ευχαριστημένη με την εξέλιξη…

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο!

Στιγμές σοκ στην Elif - Βίαιη επίθεση στην Ρεϊχάν

Ο Ταρίκ με τη Βιλντάν ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για να διώξουν τη Ρεϊχάν από το σπίτι και το πετυχαίνουν, αλλά δεν υπολογίζουν την Ελίφ που κάνει τα πάντα για να σώσει το στήριγμά της. Στο μεταξύ η Ρεϊχάν δέχεται επίθεση με μαχαίρι και ο Κερέμ είναι εκεί για να τη σώσει. Οι στιγμές που θα ζήσουμε στην σειρά Elif είναι σοκ.

Η Βιλντάν έχει έναν και μόνο σκοπό μετά από απαίτηση του Ταρίκ, να διώξει κακήν κακώς τη Ρεϊχάν από το σπίτι προτού η Ελίφ της αποκαλύψει την αλήθεια. Το δέσιμο που έχει αποκτήσει η κοπέλα με το μικρό κορίτσι προκαλεί τρόμο στα δύο αδίστακτα πρόσωπα. Ενα πρωί, κι ενώ ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά τα βρίσκουν ξανά ύστερα από έναν καβγά τους, εκείνη αφήνει πάνω στο κρεβάτι της ένα φόρεμα μαζί με ένα πολύτιμο κολιέ που θα φορέσει και βγαίνει έξω.

Οταν επιστρέφει ανακαλύπτει πως το κολιέ έχει εξαφανιστεί! Αμέσως δίνει εντολή στη Βιλντάν, τη Γιλντίζ και τη Ρεϊχάν να πάνε στο σαλόνι και απαιτεί να μάθει ποιος πήρε το κολιέ της. Και οι τρεις αρνούνται πως έχουν ανάμειξη σ’ αυτό και η Χουμεϊρά βάζει τους άντρες της ασφάλειας να ψάξουν τα δωμάτιά τους. Το κολιέ βρίσκεται στο δωμάτιο της Ρεϊχάν και η κοπέλα με δάκρυα επιμένει να λέει πως είναι αθώα: «Εσύ το έκλεψες! Βρέθηκε στο δωμάτιό σου! Θυμάμαι που μου είχες πει ότι σου άρεσε και βρήκες την ευκαιρία να το κλέψεις! Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε από αυτό το σπίτι! Απολύεσαι». Η κοπέλα μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει. Η σκηνή κάνει flashback και μας δείχνει πως η Βιλντάν ήταν εκείνη που το έκλεψε και το έκρυψε στο δωμάτιο της Ρεϊχάν προκειμένου να κατηγορηθεί πως είναι κλέφτρα και να τη διώξουν από το κτήμα. Ενώ να πούμε πως θα γίνει και δολοφονική επίθεση στην Ελίφ.

Οταν η Ματσιντέ και ο Κερέμ επιστρέφουν, μαθαίνουν τι έχει συμβεί, αλλά είναι σίγουροι πως κάτι άλλο τρέχει καθώς η Ρεϊχάν δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο! «Μα αφού βρέθηκε στο δωμάτιό της, γιατί δεν με πιστεύετε;», διαμαρτύρεται η Χουμεϊρά και η Ματσιντέ της απαντάει: «Χωρίς να έχεις απτές αποδείξεις δεν μπορείς να κατηγορείς ως κλέφτη έναν άνθρωπο. Μπορεί κάποιος άλλος να το πήρε και να το έβαλε εκεί».

Elif επίθεση στην Ρεϊχάν

Η Γιλντίζ και η Βιλντάν πάνε κι αυτές στο σαλόνι και για άλλη μια φορά εξηγούν τι έκαναν από το πρωί. «Ωραία, αφού τότε δεν το έκλεψε κανείς από εδώ, αλλά ούτε και η Ρεϊχάν, τότε ποιος το έκανε;», ρωτάει και η Ελίφ, που κρυφακούει τη συζήτησή τους και καταλαβαίνει πως κινδυνεύει να χάσει το μόνο της στήριγμα στην έπαυλη, μπαίνει στο σαλόνι και λέει: «Εγώ το έκανα». Ολοι σοκάρονται, ενώ ο Ταρίκ και η Βιλντάν, που γνωρίζουν την αλήθεια, δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν. Ο Κερέμ λέει: «Είδατε λοιπόν που δεν το έκανε η Ρεϊχάν;» και η Ματσιντέ του ζητάει να τρέξει να βρει την κοπέλα και να τη φέρει πίσω. Στο μεταξύ, εκείνη κάθεται με τα πράγματά της σ’ ένα παγκάκι και νιώθει απελπισμένη καθώς δεν έχει πού να πάει και δεν ξέρει τι να κάνει. Δείτε ποια ερωτεύεται ο Κερέμ.

Καρέ-καρέ η επίθεση στην Ρεϊχαν στην σειρά Elif

Στο πάρκο φτάνει ένα ζευγάρι επιτήδειων που τη βάζουν στόχο για να την κλέψουν. Ετσι στήνουν έναν καβγά και η Ρεϊχάν επεμβαίνει για να σώσει την κοπέλα. Οταν όμως αντιλαμβάνεται πως οι δυο τους γνωρίζονται, τους απειλεί: «Θα σας πάω στην αστυνομία». Τότε ο άντρας την αρπάζει από το λαιμό και την απειλεί με μαχαίρι, ενώ η γυναίκα ανοίγει τη βαλίτσα της και ψάχνει για χρήματα. Από το σημείο περνάει ο Κερέμ που έχει βγει να τη ψάξει και όταν ακούει τις φωνές της, σπεύδει εκεί και τη σώζει, ενώ της ζητάει να γυρίσει πίσω στο σπίτι και της εξηγεί πως η παρεξήγηση με το κλεμμένο κολιέ λύθηκε.

TAGS