Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τα πάνω κάτω στην Elif - Αποκαλύπτεται το μυστικό της Βιλντάν

Ανατρεπτικό το σημερινό 26/11 επεισόδιο!

Τα πάνω κάτω στην Elif - Αποκαλύπτεται το μυστικό της Βιλντάν
TV24 26.11.2020 08:43
Από Youweekly Team

Ένα μυστικό για την Βιλντάν θα έρθει στο φως και τότε δεν θα αργήσουν να έρθουν τα πάνω κάτω! Μάθετε τι θα συμβεί στο σημερινό 26/11 επεισόδιο της Elif παρακάτω!

ELIF Επεισόδιο 724

Η Σέμα απορρίπτει το αίτημα της Βιλντάν. Ο Τζαφέρ, ο άντρας της Σεμά, τις ακούει και μαθαίνει πως η Βιλντάν δουλεύει στην έπαυλη των Χακτανίρ. Η Βιλντάν προσφέρει χρήματα στη Σεμά για τη βοήθειά της αλλά η γυναίκα αρνείται και πάλι. Η Βιλντάν παίρνει την Ελίφ και φεύγειμ αλλά νιώθει απελπισμένη καθώς δεν μπορεί να βρει που να κρύψει την Ελίφ. Η Ζουλιντέ και η Τουλάι είναι στο μαγαζί και ο Εμιρχάν με την Ιντζί επιστρέφουν από το σχολείο.

Η Βιλντάν τηλεφωνεί στην αδελφή της, τη Ζουλιντέ και της λέει πως πρέπει να συναντηθούν γιατί πρέπει να της πει κάτι. Η Ζουλιντέ φτιάχνει μια ζακέτα για την Ιντζί και η μικρή ξετρελαίνεται. Όμως ζητάει να φτιάξει άλλη μία για την Ελίφ, καθώς η Ιντζί δεν ξέρει πως η Ελίφ θεωρείται νεκρή.

Η Βιλντάν πηγαίνει την Ελίφ στη γειτονιά της Ζουλιντέ, χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα για το πόσο επικίνδυνο είναι αυτό για εκείνη. Η Ιντζί και η Ελίφ παρολίγο να συναντηθούν. Ο Ταρίκ συστήνει τον Κερέμ στη Ράνα και εκείνη νιώθει αμήχανα επειδή πριν του είχε φερθεί σαν να είναι απλός υπάλληλος. Σκέφτεται πως πρέπει να βρει τρόπο να κερδίσει την εύνοια του Κερέμ και να διορθώσει το λάθος της.

Ο Κερέμ ζητάει διευκρινήσεις από τον Ταρίκ για τις αναφορές. Κάτι δεν είναι σωστό στα στοιχεία και ζητάει απαντήσεις. Ο Ταρίκ έχει για όλα μια απάντηση αλλά παραμένει σκεπτικός. Ο Τζαφέρ αναγκάζει τη Σεμά να τηλεφωνήσει στη Βιλντάν γιατί η γυναίκα δουλεύει στο σπίτι των Χακτανίρ και αυτό σημαίνει πολλά λεφτά. Η Βιλντάν πηγαίνει τελικά την Ελίφ στο σπίτι της Σεμά. Αν δεν είχε προηγηθεί αυτό το τηλεφώνημα, η Ελίφ θα έμενε με τη Ζουλιντέ και η Ιντζί θα την έβλεπε και όλα θα είχαν αποκαλυφθεί. Όμως το σπίτι της Σεμά είναι κοντά με το σπίτι της Ζουλιντέ.

Η Ζουλιντέ περιμένει την επίσκεψη της αδελφής της αλλά εκείνη δεν εμφανίζεται τελικά και δεν απαντάει στο τηλέφωνο. Μετά από απανωτές κλήσεις, η Βιλντάν απαντάει στη Ζουλιντέ και της λέει πως βρήκε λύση στο πρόβλημα της και δεν έχει ανάγκη τη βοήθειά της. Η Ρεϊχάν και η Γιλντίζ ανησυχούν γιατί δεν μπορούν να βρουν τη Βιλντάν και την Ελίφ…

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο της σειράς!

Μακελειό στην Elif - Η Βιλντάν σώζει την Ελίφ από τον Ταρίκ

Ένα αληθινό μακελειό πρόκειται να σημειωθεί στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης ξένης σειράς του Star, Elif καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, η Βιλντάν δε θα διστάσει να σώσει την Ελίφ από τα χέρια του Ταρίκ.

Ο Κερέμ αποφασίζει να πιάσει δουλειά στην εταιρεία, κάτι που προκαλεί νέο πονοκέφαλο στον Ταρίκ! Στο μεταξύ, η Βιλντάν για πρώτη φορά δείχνει το καλό της πρόσωπο στην Ελίφ και αποφασίζει να τη σώσει από τα χέρια του Τρίκ. Η Χουμεϊρά έχει όλα τα συμπτώματα μιας εγκυμοσύνης, ενώ η Ρανά νιώθει άσχημα που δεν ήξερε ποιος είναι ο Κερέμ.

Η Ράνα αισθάνεται γελοία καθώς ο Γιουνούς ξεσκέπασε το ψέμα της και πλέον τον θεωρεί εχθρό της και ορκίζεται να τον νικήσει. Ο Σαφάκ, η Ζουλιντέ και η Τουλάι γευματίζουν μαζί με τα παιδιά, ενώ η Λεμάν περνάει από έξω φορτωμένη με τσάντες και ο γιος της πηγαίνει να τη βοηθήσει.

Η Ματσιντέ ζητάει από τον Μουσταφά να αναλάβει τα διαδικαστικά για την εγγραφή της Ελίφ στο σχολείο. Τον ρωτάει επίσης αν έχει κάποιο νεότερο για την άλλη Ελίφ, τη θετή κόρη του νεκρού ανιψιού της και ο εκείνος της λέει πως δεν έχει βρει κανένα στοιχείο ακόμα, αλλά η Ματσιντέ δεν χάνει την ελπίδα της. Ο Ταρίκ ακούει τη συζήτησή τους και αισθάνεται πως σιγά-σιγά χάνει τον έλεγχο της κατάστασης γιατί η Ρεϊχάν είναι ακόμα ζωντανή και η Ελίφ περιφέρεται άνετα σε όλο το σπίτι. Ο Κερέμ και η Ρεϊχάν είναι τσακωμένοι και δεν μιλάει ο ένας στον άλλο.

Η Χουμεϊρά νιώθει μια ζαλάδα και έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του δείπνου. Πιστεύει πως είναι έγκυος και το λέει στον Ταρίκ: «Ταρίκ, επιτέλους έγινε! Είμαι έγκυος», αλλά εκείνος δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό της και της λέει: «Λάθος κάνεις, γιατί εμείς δεν θα γίνουμε ποτέ γονείς». Η Χουμεϊρά δεν καταλαβαίνει την αντίδρασή του αλλά δεν το σκέφτεται περισσότερο και χαϊδεύει την κοιλιά της, ενθουσιασμένη στην ιδέα πως είναι έγκυος.

Η Γιλντίζ και η Ελίφ συζητούν για τη σχέση του Κερέμ με τη Ρεϊχάν και η μικρή θέλει να κάνει κάτι για να τους συμφιλιώσει. Ο Ταρίκ τις ακούει και θεωρεί την Ελίφ μια κινούμενη βόμβα μέσα στο σπίτι, που δεν ξέρει πότε θα εκραγεί. Ετσι ζητάει από τη Βιλντάν να μαζέψει τα πράγματα της μικρής και να τα πάει στο γκαράζ. Η Βιλντάν υπακούει απρόθυμα.

Με αυτόν τον τρόπο η Βιλντάν σώζει την Elif από τον Ταρίκ

Την ίδια ώρα η Χουμεϊρά νιώθει άρρωστη και αυτό δίνει στη Βιλντάν την ευκαιρία που ζητούσε για να εμποδίσει τη φυγή του Ταρίκ με την Ελίφ: «Καλύτερα να σας μεταφέρει ο κύριος Ταρίκ στο νοσοκομείο να κάνετε εξετάσεις», και εκείνη του τηλεφωνεί την ώρα που ετοιμάζεται να φύγει με την Ελίφ. «Θα μείνεις στο αυτοκίνητο μέχρι να γυρίσω, μην τολμήσεις να φύγεις από εδώ! Αν με παρακούσεις ξέρεις τι θα πάθεις, ε; Θυμάσαι τα άλλα παιδάκια τι είχαν πάθει που δεν με άκουσαν», φοβίζει τη μικρή και εκείνη τρομάζει και του απαντάει θετικά.

Ο Ταρίκ πηγαίνει στο δωμάτιο να δει τη Χουμεϊρά και εκείνη του λέει πως πρέπει να την πάει στο νοσοκομείο, αλλά εκείνος της φωνάζει: «Τίποτα δεν έχεις, θα περάσει! Ολο αυτό είναι ψυχολογικό και το προκαλείς εσύ η ίδια με την ιδέα που έχεις ότι είσαι έγκυος! Πρόσεξε, Χουμεϊρά! Κάνεις κακό στον εαυτό σου», της λέει και φεύγει, ενώ εκείνη απογοητεύεται από τη συμπεριφορά του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θαύμα στην Elif: Έγκυος η Χουμεϊρά - Ο Ταρίκ δεν θέλει το παιδί

Elif: Η μικρή Ελίφ καταρρέει μπροστά στα μάτια όλων - Τραγικές στιγμές

TAGS
Share