Αγγελική - Spoiler: Όλη η οικογένεια εναντίον του Παύλου - Στη φόρα τα μυστικά

Χαμός!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αγγελική - Spoiler: Όλη η οικογένεια εναντίον του Παύλου - Στη φόρα τα μυστικά

Χαμός θα επικρατήσει στα νέα επεισόδια της σειράς Αγγελική αφού η οικογένεια θα στραφεί εναντίον του Παύλου. Στο φόρα θα βγουν πολλές αλήθειες.

Η Αθηνά έχει αποδείξει πως οι γιοι της και η ευτυχία τους είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο. Αυτή τη φορά, όμως, μαθαίνοντας πως ο Παύλος γνώριζε την απάτη και δεν προστάτευσε την οικογένεια, εξοργίζεται μαζί του. Μητέρα και γιος έρχεται σε σφοδρή σύγκρουση και του απαγορεύει να παραστεί στην ετήσια γιορτή στη μνήμη του πατέρα τους. Μάλιστα, και τα αδέλφια του στρέφονται εναντίον του µε αποτέλεσμα ο Παύλος να νιώθει µόνος.

Μπορεί ο Παύλος να κατάφερε να πάρει την εξουσία μετά την απάτη του Χανδρινού και την απομάκρυνση του Στέφανου από την εταιρεία, αλλά, σύμφωνα µε το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Σοφίας Τσίρκα και του περιοδικού MYtv που κυκλοφορεί, τα σχέδιά του γκρεμίζονται ένα ένα στα επόμενα επεισόδια.

Ο Παύλος μαθαίνει την αλήθεια για την Ελένη
Ο Παύλος βάλλεται από παντού και η πίεση που νιώθει τον φέρνει σε µία µεγάλη ρήξη ακόµη και µε την ίδια του τη µητέρα, αφού πρώτα έχει έναν άσχηµο καβγά µε τον Νικόλα. Όλα αρχίζουν όταν ο Στέφανος λέει την αλήθεια στον Παύλο για την Ελένη. Εκείνος, νιώθοντας να απειλείται η περιουσία τους, ξεσπάει και αρνείται να τη δεχτεί ως αδελφή τους.

αγγελικη alpha

Η Αθηνά δίνει ακόμη μια ευκαιρία στην Τζένη
Την ίδια στιγµή, η Αθηνά ξεκαθαρίζει στην Τζένη ότι δεν ξεχνάει όσα τους έχει κάνει, αλλά της λέει πως θα της δώσει άλλη µία ευκαιρία για χάρη του Στέφανου. Η Τζένη, καταλαβαίνοντας πόσο επηρεάζει η Αγγελική την Αθηνά, κάνει προσπάθεια να συµφιλιωθεί µαζί της. Ωστόσο, το γεγονός πως η Τζένη αρχίζει να κερδίζει και πάλι έδαφος στην οικογένεια εξοργίζει τον Παύλο. Μάλιστα, ο ίδιος, ενοχλημένος από τη φιλία της Σοφίας µε την Τζένη, προσπαθεί να στρέψει τη µία γυναίκα εναντίον της άλλης.

Η Αθηνά μαθαίνει την αλήθεια για τον Παύλο
Εν τω µεταξύ, µία συζήτηση που ακούει κατά λάθος ο Νικόλας ανάµεσα στην Αθηνά και στον Παύλο τον ωθεί να αποκαλύψει στη µητέρα τους όλη την αλήθεια για την αναβολή της συµφωνίας µε τον Σταυριανό. Η Αθηνά, µαθαίνοντας την εµπλοκή του Παύλου στην απάτη και πως δεν προστάτευσε την οικογένεια, τον αντιµετωπίζει πολύ σκληρά µιλώντας του άσχηµα και υποτιµητικά µιας και αναγνωρίζει το ότι ο Παύλος έκανε ό,τι έκανε για την εξουσία και για να παραγκωνίσει τον Στέφανο. Όπως είναι λογικό, η οργή του Παύλου είναι µεγάλη, καθώς τώρα πια όλοι είναι εναντίον του. Δείτε εδώ ένα mega spoiler για τη σειρά!

Ο Παύλος ξεσπάει τον θυμό του στον Νικόλα
Ωστόσο, τον θυµό του που τα πράγµατα δεν πήγαν όπως τα είχε σχεδιάσει τον ξεσπάει στον Νικόλα, καθώς είναι ο πιο αδύναµος. Μάλιστα, µετά τον καβγά τους, ο νεαρός παραιτείται από την επιχείρηση της οικογένειας, καθώς δεν αντέχει άλλο να έχει αφεντικό τον Παύλο. Από την άλλη, όλη η οικογένεια ετοιµάζεται για την καθιερωµένη ετήσια γιορτή στη µνήµη του πατέρα Αργυρού, που πραγµατοποιείται στο κτήµα. Ο Παύλος, όµως, ξεκαθαρίζει στη Σοφία ότι δεν θα πάνε στη γιορτή που γίνεται και της αποκαλύπτει τον πραγµατικό λόγο που δεν τον θέλει εκεί η Αθηνά.

Ο Στέφανος ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της οικογένειας
Έπειτα από αυτό, όλα δείχνουν πως ο Στέφανος κερδίζει ξανά την εμπιστοσύνη τόσο της Αθηνάς όσο και των αδελφών του, ενώ ο Παύλος «πνίγεται» από τα λάθη του και για πρώτη φορά νιώθει µόνος και ανήµπορος να αντιδράσει στην επιθυµία της µητέρας του να µείνει µακριά τους.

Αγγελική: Ο Δημήτρης ζητά αντάλλαγμα για να μην αποκαλύψει την αλήθεια

Τα πάνω κάτω έρχονται στη σειρά του ALPHA «Αγγελική» καθώς ο Δημήτρης μαθαίνει κάτι πολύ σημαντικό και εκβιάζει έναν από τους αδερφούς του να του δώσουν ένα συγκεκριμένο αντάλλαγμα ώστε να μην αποκαλύψει την αλήθεια.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 53

Η Αθηνά διώχνει την Κατερίνα από το σπίτι και έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Δημήτρη. Η Όλγα μαλώνει με την Κατερίνα για την σχέση της με τον Δημήτρη. Η Τζένη παρακαλεί τον Μιχάλη να πείσει την Αγγελική να σταματήσει να την εκβιάζει, προσπαθώντας να τον στρέψει εναντίον της.

Ο Παύλος ζητά καταφύγιο στην Σοφία, η οποία δεν ξέρει αν πρέπει η όχι να τον συγχωρήσει για χάρη των παιδιών. Ο Γιάννης εκβιάζει ξανά τον Νικόλα για τα λεφτά που του χρωστάει και του κάτι ριψοκίνδυνο. Οι υποψίες του Μιχάλη φουντώνουν για τα αισθήματα της Αγγελικής απέναντι στον Στέφανο.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 54

Ο Δημήτρης κατηγορεί την Αγγελική για την έφοδο της Αθηνάς στο δωμάτιό του. Εκείνη στρέφει τις υποψίες του στην Όλγα. Ο Στέφανος έρχεται σε σύγκρουση με την Αθηνά όταν μαθαίνει ότι χτύπησε τον Δημήτρη και ρίχνει ευθύνες στην Αγγελική. Ο Παύλος ξυπνάει στο ίδιο κρεβάτι με τη Σοφία. Στα χέρια του Μιχάλη φτάνει ένα γράμμα το οποίο αιτιολογεί την εξαφάνιση του Παναγιώτη.

Ο Παύλος επιμένει ότι θα βρει λύση στο πρόβλημα με τους Βρετανούς και συμφωνεί με τ’ αδέλφια του να μην πουν αποκαλύψουν στην Αθηνά για την ματαίωση της συμφωνίας. Ο Νικόλας ψάχνει τρόπο να ξεπληρώσει τον ντίλερ. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στον Παύλο ότι ξέρει τα πάντα για τη σχέση του με τη Τζένη και ζητάει αντάλλαγμα για να μην αποκαλύψει σε κανέναν την αλήθεια.