Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μένει έγκυος η..

Σοκ!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μένει έγκυος η..

Ανατροπές και εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» με τα spoiler να αφήνουν άναυδους τους τηλεθεατές.

Στο μεταξύ, αποκαλύφθηκε ένα όνομα φωτιά που πιθανόν εισβάλλει στη σειρά!

Ο Μάνος Βόσκαρης θέλοντας να εδραιώσει τη θέση του στο Διαφάνι «πολιορκεί» τη Σοφούλα, ενώ η Πηνελόπη παντρεύεται τον Γραμματικό. Η Ασημίνα έρχεται σε σύγκρουση με τον Νικηφόρο και με την οικογένειά του για τα μάτια του Μπάμπη και η Δρόσω αφήνει την Τρούμπα και επιστρέφει στο Διαφάνι, όπου τα πράγματα συνεχίζουν να πιέζουν τις αντοχές των τριών αδελφών Σταμίρη. Ο Μάνος Βόσκαρης δεν σταματάει να ψάχνει τρόπο να εκδικηθεί την Ελένη.

Άγριες Μέλισσες - Επεισόδιο της Δευτέρας (14/12)

Η Ελένη αποκαλύπτει στη Δρόσω ποιος πραγματικά είναι ο Βόσκαρης και μαζί με τον Λάμπρο ψάχνουν να βρουν τρόπο να τον διώξουν. Αποφασίζουν να μιλήσουν στον εισαγγελέα Γραμματικό παρότι εκείνος ετοιμάζεται να παντρευτεί την Πηνελόπη. Η Ασημίνα πιέζεται από την επιστροφή της Δρόσως και βλέπει πως ο Νικηφόρος είναι διατεθειμένος να της επιτρέψει να βλέπει το παιδί. Μοναδικός της σύμμαχος σε όλο αυτό είναι η Μυρσίνη.

Η Δρόσω καταλαβαίνει πως δε θα είναι εύκολη η επιστροφή στο χωριό της. Όλοι φοβούνται πως γύρισε για να πάρει το παιδί. Μόνο ο Κωνσταντής είναι χαρούμενος που τη βλέπει πάλι πίσω. Η Δόμνα όμως θα του κόψει τη χαρά. Η Σοφούλα λέει στον Άγγελο να έρθει να την ξαναζητήσει. Ο Βόσκαρης όμως τη γυροφέρνει καθώς προσπαθεί να εδραιώσει τη θέση του. Ο Μιλτιάδης πιάνει τη Βιολέτα να του λέει ψέματα και γίνεται εξωφρενών με τον Μελέτη να παρασύρεται και να δείχνει τα αισθήματά του στην Πηνελόπη.

Η Ασημίνα μένει έγκυος και ο Νικηφόρος βγάζει πιστόλι στον Μπάμπη

Η επαφή του Μπάμπη με την Ασημίνα θα φέρει τον Νικηφόρο στα πρόθυρα της τρέλας, καθώς βάζει να παρακολουθούν την σύζυγό του. Η Ασημίνα αρνείται τη σχέση με τον Μπάμπη, τον οποίο θα φτάσει να απειλήσει με όπλο ο Νικηφόρος. Θα υπάρξει μια έντονη λογομαχία, γιατί ο Νικηφόρος δεν θα ανεχθεί να χάσει τη γυναίκα της ζωής του. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ότι η Ασημίνα μένει έγκυος και πιθανότατα το παιδί να είναι του Μπάμπη και όχι του Νικηφόρου.

Σούσουρο στον ΑΝΤ1 - Πάνε για τρίτη χρονιά οι Άγριες Μέλισσες;

Σούσουρο επικρατεί στον ΑΝΤ1, μετά τις σκέψεις του σταθμού να συνεχίσουν οι Άγριες Μέλισσες για ακόμη μια χρονιά με νέα επεισόδια. Η σειρά σημειώνει τεράστια επιτυχία που στο δεύτερο κύκλο όχι απλά παραμένει ακόμη, αλλά το ενδιαφέρον είναι ακόμη μεγαλύτερο με τα νούμερα τηλεθέασης να παίρνουν "φωτιά".

Σύμφωνα με την εφημερίδα Reallife, η άνοδος της σειράς φέρνει σκέψεις για συνέχιση της και με τρίτο κύκλο επεισοδίων τη σεζόν 2021 – 2022. Παρότι από την αρχή της σεζόν, ανέφεραν ότι ο δεύτερος κύκλος θα είναι ο τελευταίος, η σκέψη αυτή τώρα αναθεωρείται. Πηγές, από το κανάλι επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει αυτή η πρόθεση λέγοντας χαρακτηριστικά πως, όταν βλέπεις την τόση μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, είναι πολύ δύσκολη η απόφαση να το σταματήσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το συγγραφικό δίδυμο κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1 και την προσεχή σεζόν. Επικρατέστερο σενάριο, είναι να επεκταθεί κατά τρεις μήνες, έως δηλαδή τα Χριστούγεννα του 2021 και όχι για ολόκληρο τρίτο κύκλο.

Δείτε το αποκλειστικό που έχουμε με τον Λάμπρο να μαθαίνει τα πάντα για τα όσα συνέβησαν στην Ελένη μέσα στην φυλακή.