Elif: Η Χουμεϊρά αλλάζει συμπεριφορά - Θα ανακαλύψει την αλήθεια;

Οι σημερινές 5/1 εξελίξεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Η Χουμεϊρά αλλάζει συμπεριφορά - Θα ανακαλύψει την αλήθεια;

Ένας άλλος άνθρωπος γίνεται η Χουμεϊρά απέναντι στον Ταρίκ στην Elif, καθώς έχει υποψιαστεί πως την απατάει. Ωστόσο, λόγω της εγκυμοσύνης της , γίνεται σκληρή σχεδόν προς όλους.

Έτσι θα είναι η συμπεριφορά της Χουμεϊρά στην ELIF

Ελίφ Τρίτη 5/1 Επεισόδιο 749

Η Λεμάν είναι μόνη της στο σπίτι. Ο Σαφάκ είναι αποφασισμένος να μην γυρίσει αν η Λεμάν δεν αλλάξει γνώμη σχετικά με τη Ζουλιντέ. Ο Ταρίκ προσπαθεί να πλησιάσει τη Χουμεϊρά αλλά εκείνη δεν είναι πια ο ίδιος άνθρωπος. Πιστεύει πως ο άντρας της την απατάει. Η εγκυμοσύνη την έχει κάνει ακόμα πιο ευαίσθητη. Η Ρεϊχάν είναι στον κήπο και κλαίει δεν μπορεί να ξεπεράσει τα όσα της είπε η Παρλά. Καθώς κλαίει τη βλέπει η Παρλά και χαίρεται. Η Ρεϊχάν μιλάει στον εαυτό της και λέει πως θα έφευγε αμέσως αν είχε βρει το βραχιόλι της.

Η Παρλά την ακούει και θυμάται πως είχε δει ένα βραχιόλι στο αυτοκίνητο του Κερέμ. Πιστεύει πως ο Κερέμ κρύβει το βραχιόλι για κάποιο λόγο. Τώρα είναι ακόμα πιο θυμωμένη και ξέρει πως βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρεϊχάν για την καρδιά του Κερέμ και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να είναι αυτή η χαμένη. Η μητέρα της Ρεϊχάν είναι ακόμα στο δωμάτιο της.

Η Ρεϊχάν δεν βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να μιλήσει στην οικογένεια για την παρουσία της μητέρας της στην έπαυλη και θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την επόμενη μέρα. Το επόμενο πρωί η Παρλά έρχεται στην έπαυλη για να πάρει πρωινό με την οικογένεια. Έχει αποφασίσει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στην έπαυλη με συγκεκριμένο στόχο.

Η Ελίφ είναι με τη Βιλντάν αλλά θέλει να επιστρέψει στην έπαυλη. Η Ράνα πηγαίνει στο γραφείο του Ταρίκ και εκείνος της μιλάει για τα νυχτερινά μηνύματα, που του στέλνει. Της ζητάει με ευγενικό τρόπο να σταματήσει να το κάνει και εκείνη συμφωνεί. Του προτείνει να δειπνήσουν μαζί αλλά ο Ταρίκ της λέει πως πρέπει να επιστρέψει σπίτι αλλά η κοπέλα επιμένει.

Elif εξελίξεις 5/1

Η Πάρλα μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο του Κερέμ για να ψάξει για το βραχιόλι και καταφέρνει να το βρει. Η Ρεϊχάν θέλει να μιλήσει στη Ματσιντέ για τη μητέρα της αλλά εκείνη έχει μια επείγουσα δουλειά και πρέπει να φύγει. Η Ρεϊχάν δεν προλαβαίνει να της πει τίποτα. Η Λεμάν ανησυχεί για τον Σαφάκ. Όταν συναντάει τη Ζουλιντέ τη ρωτάει που είναι ο γιος της. Η Ζουλιντέ δεν καταλαβαίνει γιατί της κάνει αυτή την ερώτηση. Η Λεμάν πιστεύει πως ο Σαφάκ μένει στο σπίτι της Ζουλιντέ.

Η Χουμεϊρά λαχταράει να φάει κάτι γλυκό ενώ είναι στο σαλόνι με την Παρλά. Καλούν τη Ρεϊχάν να τους σερβίρει αλλά εκείνη δεν είναι εκεί. Η Παρλά κατηγορεί τη Ρεϊχάν και λέει πως είναι τεμπέλα. Δεν χάνει ευκαιρία για να μιλήσει άσχημα για τη Ρεϊχάν. Η Χουμεϊρά πηγαίνει στο δωμάτιο της Ρεϊχάν θυμωμένη και εκεί βλέπει τη μητέρα της την οποία περνάει για κάποια κλέφτρα.

Η Ρεϊχάν εμφανίζεται ενώ η Χουμεϊρά κατσαδιάζει τη μητέρα της. Η Ρεϊχάν επεμβαίνει και εξηγεί στη Χουμεϊρά πως η μητέρα της ήρθε να την επισκεφθεί. ‘Όταν η Χουμεϊρά επιστρέφει στο σαλόνι ζητάει από τη Γιλντίζ να της φτιάξει ένα γλυκό με λεμόνι. Η Γιλντίζ όμως δεν ξέρει όμως να φτιάχνει αυτό το γλυκό.

Elif: Επιστρέφει η Μελέκ - Άστεγη, φτωχή και ψυχασθενής

Παρόλο που όλοι θεωρούν τη Μελέκ νεκρή, η ίδια ζει, αλλά σίγουρα δεν βασιλεύει, όπως λέει η φράση, καθώς ζει ρακένδυτη, βρόμικη, άπορη και έχοντας χάσει το μυαλό της. Θα τη δούμε ωστόσο να επιστρέφει στα επόμενα επεισόδια της σειράς Elif.

Οπως θα δείτε και αυτή την εβδομάδα, η Ματσιντέ έχει αμφιβολίες για το αν πράγματι η Μελέκ έχει πεθάνει και δίνει εντολή στον Μουσταφά να κάνει τα πάντα ώστε να ανοίξουν τον κοινό τάφο της με τον Γιουσούφ και να πάρουν δείγμα DNA για να σιγουρευτούν. Είναι απόλυτα σίγουρα πως η άτυχη γυναίκα ζει, αλλά κρύβεται από φόβο προς τον Ταρίκ, που σίγουρα έχει βάλει να την απειλήσουν. Την ίδια ώρα η σκηνή δείχνει μια γυναικεία φιγούρα, ρακένδυτη να κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης...

Elif spoiler Μελέκ

Η Μελέκ έχει χάσει το μυαλό της και επιστρέφει στη ζωή της Elif

Η ίδια γυναικεία φιγούρα ψάχνει στα σκουπίδια να βρει φαγητό και καταφέρνει να πάρει ένα κομμάτι μουχλιασμένο ψωμί. Επιστρέφει σ’ ένα μισογκρεμισμένο σπίτι, με σκοροφαγωμένα έπιπλα και μέσα στις ακαθαρσίες! Στο μουχλιασμένο ψωμί βάζει μέσα δύο κομματάκια τυρί, επίσης χαλασμένα και κάθεται στον καναπέ για να φάει! Εκεί γίνεται η μεγάλη αποκάλυψη ότι πίσω από αυτή τη βασανισμένη φιγούρα βρίσκεται η Μελέκ!

Η γειτονιά που τη λυπάται της πηγαίνει καθημερινά ένα πιάτο φαγητό, αλλά εκείνη το αφήνει στο τραπέζι άθικτο για να το φάει η Ελίφ όταν γυρίσει, όπως τους λέει και όλοι κουνάνε το κεφάλι με κατανόηση και λύπηση για την κατάστασή της. Ολα τα φαγητά που έχει κρατήσει είναι μουχλιασμένα και μια σοκολάτα που βρήκε στα σκουπίδια έχει λήξει! Ολα αυτά τα κρατάει για την κόρη της, που κάθε απόγευμα περιμένει να γυρίσει και πανικόβλητη βγαίνει στον δρόμο να ψάξει!

Βέβαια πέρα από τη Μελέκ, το μυαλό της κινδυνεύει να χάσε και η Χουμεϊρά, η οποία παθαίνει νευρικό κλονισμό και θέτει σε κίνδυνο την εγκυμοσύνη της.

Elif Μελέκ επιστροφή

Οι όμορφες αναμνήσεις του παρελθόντος και η πίστη ότι η Ελίφ όχι μόνο είναι ζωντανή, αλλά την έχει εκεί δίπλα της είναι όλα όσα την κρατάνε στη ζωή! Και κάθε μέρα ξανά το ίδιο δράμα...

Από τη Γιάννα Παπανικολάου για το Tivi Σίριαλ