Elif: Το σατανικό σχέδιο Βιλντάν και Ταρίκ ενάντιας στην Ματσιντέ

Όσα θα δούμε σήμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Το σατανικό σχέδιο Βιλντάν και Ταρίκ ενάντιας στην Ματσιντέ

Ανατρεπτικό είναι το σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif. Η Βιλντάν και ο Ταρίκ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα καταστρώσουν ένα σατανικό σχέδιο ενάντιας στην Ματσιντέ που ψάχνει την Ελίφ. Ωστόσο, μήπως εκείνη του στήνει παγίδα;

Οι σημερινές εξελίξεις στην Elif

Ελίφ Παρασκευή 8/1 Επεισόδιο 752

Η Λεμάν επισκέπτεται την Τουλάι στο μαγαζί και της λέει πως θέλει να μιλήσει για κάτι μαζί της αλλά δεν βρίσκει τα σωστά λόγια και της λέει πως θα ξαναέρθει άλλη στιγμή. Ο Κερέμ προσπαθεί να καταλάβει γιατί έφυγε η Ρεϊχάν - Δείτε εδώ το λόγο.

Η Γιλντίζ του λέει πως η κοπέλα είχε κάποιο πρόβλημα με τη μητέρα της. Ο Κερέμ διατηρεί τις αμφιβολίες του και είναι αναστατωμένος. Δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία, είναι ερωτευμένος με τη Ρεϊχάν. Η Ματσιντέ λέει στον Κερέμ πως θα συνεχίσει να τηλεφωνεί στη Ρεϊχάν και είναι πρόθυμη να τη βοηθήσει αν το χρειάζεται. Η Ελίφ έχει ξαφνιαστεί από το πόσο ευγενικά της φέρεται η Βιλντάν.

Η Χουμεϊρά θέλει αποδείξεις για την απιστία του άντρα της και καταστρώνει τα σχέδιά της. Επισκέπτεται τον Ταρίκ χωρίς προειδοποίηση στην εταιρία και τον βρίσκει να εργάζεται με τον Γιουνούς. Στη συνέχεια προτείνει στον άντρα της να φάνε έξω μαζί το μεσημέρι. Η Ράνα τους βλέπει. Ο Γιουνούς θέλει να δουλέψει ξανά με τη Ρεϊχάν και ο Κερέμ του λέει πως είναι αδύνατο γιατί η κοπέλα έφυγε.

Elif εξελίξεις

Ο Γιουνούς καταλαβαίνει πως αυτό έχει στενοχωρήσει τον φίλο του και ξέρει πως ο Κερέμ είναι ερωτευμένος με τη Ρεϊχάν. Η Λεμάν πείθεται τελικά από μια φίλη της να μιλήσει στην Τουλάι για τη Ζουλιντέ και να της ζητήσει να την πάρει πίσω στη δουλειά. Η Βιλντάν επισκέπτεται τον Ταρίκ στο γραφείο του και εκείνος ξαφνιάζεται.

Η Βιλντάν του λέει πως ίσως έχει κάποιο στοιχείο για να βρει την Ελίφ και φαίνεται αυτή τη φορά να στέκεται απέναντί του χωρίς να τον φοβάται. Η Βιλντάν του λέει πως κάποιοι ψάχνουν την Ελίφ και ο Ταρίκ σκέφτεται πως η Ματσιντέ θα έχει στείλει κάποιον να τη βρει. Η Βιλντάν του λέει πως θέλει να τον βοηθήσει αλλά στην πραγματικότητα έχει ένα σχέδιο.

Δείτε πως είναι σήμερα η πρωταγωνίστρια της Elif

H Isabella Damla Güvenilir, η οποία υποδύεται την Ελίφ, είναι μια πολύ καλή μαθήτρια, το χόμπι της είναι η ζωγραφική και όταν μεγαλώσει φυσικά θέλει να γίνει μια επιτυχημένη ηθοποιός.

Γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2009 στην Νέα Υόρκη και από 4 χρονών έχει κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.

Ο πρώτος της ρόλος ήταν στην τηλεοπτική σειρά Elif, όπου και πρωταγωνιστεί. Η συγκεκριμένα σειρά έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία, ειδικά στην Ελλάδα!

Σε μια συνέντευξή της στο παρελθόν είχε δηλώσει: «Θα ήθελα να συνεχίσω να κάνω τηλεόραση και μετά το τέλος της «Elif», αλλά αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσουν οι παραγωγοί μου, που είναι η αδελφή μου, η Inci, και ο θείος μου, ο Ozkan, στους οποίους και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη».

Εμείς, ωστόσο, ψάξαμε την μικρή Ελίφ και σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε! Πλέον μπαίνει στην εφηβεία και όπως είναι λογικό έχει αλλάξει πολύ! Αλλά μιας και αναφέραμε την σειρά που πρωταγωνιστεί, δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις!

 H Elif σήμερα

 H Elif μεγάλωσε