Elif: «Θα πω στη γυναίκα σου για τη σχέση μας» - Η Ρανά απειλεί τον Ταρίκ

Ενα ακόμη ψέμα του, την κάνει έξαλλη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: «Θα πω στη γυναίκα σου για τη σχέση μας» - Η Ρανά απειλεί τον Ταρίκ

Ενα ακόμη ψέμα του Ταρίκ στην Elif θα κάνει έξω φρενών τη Ράνα, η οποία αποφασίζει να πάει στην έπαυλη και να γνωρίσει από κοντά τη Χουμεϊρά! Ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως αν κάνει το παραμικρό, θα πει σε όλους για την παράνομη σχέση τους.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Ράνα καταφέρνει να πείσει τον Ταρίκ να πάνε μαζί στο Μιλάνο προκειμένου να έχουν την ευκαιρία μαζί με τη δουλειά να απολαύσουν και μερικές μέρες ξέγνοιαστοι μακριά απ’ όλους! Ομως, οι απρόσμενες εξελίξεις στη ζωή τού Ταρίκ θα χαλάσουν τα σχέδιά τους και εκείνη αποφασίζει να τον εκδικηθεί!

Ολα θα αρχίσουν όταν το σχέδιο του Ταρίκ να στείλει στο εξωτερικό τη Βιλντάν και την Ελίφ χαλάει όταν οι δυο τους, που μαθαίνουν για τους σκοπούς του, εμφανίζονται στην έπαυλη και η Ματσιντέ τις υποδέχεται με χαρά! Οταν ο Ταρίκ επιστρέφει και τις βλέπει στο σαλόνι, σοκάρεται! Με την πρώτη ευκαιρία απειλεί τη Βιλντάν: «Τι νομίζεις ότι κάνεις; Θα το πληρώσεις ακριβά αυτό που έκανες, θα βάλω να σε σκοτώσουν”, της λέει και τότε εκείνη του απαντάει: «Δεν μπορείς να μου κάνεις τίποτα πια! Αν τολμήσεις να με πειράξεις, η Ματσιντέ θα μάθει την αλήθεια για την Ελίφ! Οσον αφορά τις απειλές σου να ξέρεις πως έχω αφήσει γράμμα σε μια φίλη μου και έτσι και πάθω κάτι θα βγουν όλα στη φόρα».

Elif STAR

Στη συνέχεια ο Ταρίκ τρώει τη δεύτερη ψυχρολουσία όταν ακούει τη Ματσιντέ και τον Μουσταφά να συζητάνε για το άνοιγμα του τάφου της Μελέκ! Τα χτυπήματα έρχονται το ένα μετά το άλλο για εκείνον! Η Ράνα τον καλεί πριν πάει στο αεροδρόμιο και εκείνος της λέει πως δεν μπορεί να έρθει στο Μιλάνο: «Δεν θα μπορέσω να έρθω, μου έτυχε κάτι πολύ σοβαρό», της λέει και της το κλείνει! Εκείνη γίνεται έξω φρενών και μονολογεί: «Με κοροϊδεύεις! Νομίζεις ότι είμαι από εκείνες τις γυναίκες που μπορείς να παίξεις μαζί τους; Είσαι γελασμένος, θα δεις τι θα γίνει».

Το θέμα του τάφου της Μελέκ και η επιστροφή της Ελίφ έχουν φέρει τον Ταρίκ στα όριά του και ξεσπάει στη Χουμεϊρά. Κατά τη διάρκεια του δείπνου ο Ταρίκ εξηγεί τους δήθεν λόγους που τον ανάγκασαν να μην πάει στην επίδειξη στο Μιλάνο. Στη συνέχεια, ενώ βρίσκεται με τη γυναίκα του, ο Ταρίκ λαμβάνει ένα μήνυμα από τη Ράνα και της απαντάει πως η γυναίκα του είναι άρρωστη και έπρεπε να μείνει μαζί της. Η Ράνα δεν ανέχεται άλλο αυτή τη συμπεριφορά και αποφασίζει να πάρει ένα δώρο και να επισκεφθεί τη γυναίκα του Ταρίκ. Είναι ώρα να γνωρίσει τη Χουμεϊρά και κάνει μια έξυπνη επιλογή δώρου, μια χρυσή πιπίλα για το μωρό που περιμένει.

Η γνωριμία Ράνα - Χουμεϊρά στην Elif

Elif Ταρίκ

Η Ράνα φτάνει στην έπαυλη και λέει πως είναι συνάδελφος του Κερέμ και του Ταρίκ από την εταιρεία και ήρθε να επισκεφθεί τη Χουμεϊρά, η οποία είναι σαστισμένη. Η Βιλντάν καταλαβαίνει πως κάτι περίεργο συμβαίνει με αυτή τη γυναίκα, αλλά η Ράνα κερδίζει την εμπιστοσύνη της Χουμεϊρά. Στο μεταξύ, ο Ταρίκ μιλάει με τον Γιουνούς στο τηλέφωνο και τον ενημερώνει για το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσει στο Μιλάνο. Αποφασίζει να τηλεφωνήσει και στη Ράνα, χωρίς να φαντάζεται πως εκείνη βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού του με τη γυναίκα του. Η Ρανά δεν απαντάει στο τηλέφωνο. Η Γιλντίζ τον ενημερώνει πως η Χουμεϊρά έχει μια καλεσμένη στο σαλόνι αλλά δεν δίνει καμία σημασία. Η Ράνα δίνει στη Χουμεϊρά το δώρο της, τη χρυσή πιπίλα και εκείνη ξετρελαίνεται: «Είναι απίστευτο, ήθελα τόσο πολύ να αγοράσω αυτή την πιπίλα! Εχω ξετρελαθεί, σ’ ευχαριστώ πολύ, δεν χρειαζόταν όμως να μπεις σε κόπο».

Ο Ταρίκ μένει άφωνος όταν βλέπει στο σαλόνι τη Ράνα με τη Χουμεϊρά. Η Ράνα διατηρεί την ψυχραιμία της και λέει στον Ταρίκ πως νόμιζε ότι θα πήγαινε στο Μιλάνο και η Χουμεϊρά επεμβαίνει και λέει πως είχε φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα. Ο Ταρίκ απαντάει πως έχει να κάνει με διοικητικά θέματα και γι’ αυτό είναι φυσικό να μην έχει ενημερωθεί σχετικά και επιπλέον δεν ήθελε να αφήσει μόνη της τη σύζυγό του. Η απάντησή του ενοχλεί τη Ράνα και όταν καταφέρνει να τη βρει στο διάδρομο μόνη της, ο Ταρίκ τη ρωτάει τι προσπαθεί να πετύχει με αυτό το κόλπο της. «Κατάλαβα πως η γυναίκα σου δεν είναι άρρωστη! Μη με κοροϊδέψεις ποτέ ξανά αλλιώς θα μάθει τα πάντα για τη σχέση μας». Η Ράνα φεύγει θριαμβεύτρια!

Η Χουμεϊρά μιλάει στη μητέρα της για την απρόσμενη επίσκεψη της Ράνα και η Ματσιντέ το βρίσκει παράξενο αλλά δεν λέει τίποτα για την ώρα. Ο Ταρίκ επισκέπτεται τη Ράνα σπίτι της και εκείνη τον αποκαλεί ψεύτη και του ζητάει να την αφήσει ήσυχη. Ο Ταρίκ επιμένει όμως και της λέει πως την αγαπάει.