Επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες η «Μαντάμ Κούλα»

Για λίγα μόνο επεισόδια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες η «Μαντάμ Κούλα»

Η αγαπημένη Ναταλία Τσαλίκη πρόκειται να επιστρέψει στις Άγριες Μέλισσες ως Μαντάμ Κούλα, ωστόσο για λίγα μόνο επεισόδια, όπως αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή Φλερτ, όπου βρέθηκε καλεσένη.

Η ηθοποιός άφησε το δικό της στίγμα στη σειρά, ενώ σε λίγο καιρό κατάφερε να γίνει η αγαπημένη του κοινού. Ο χαρακτήρας ήταν άλλωστε αυτός που έκανε τη Δρόσω να ξεφύγει από την Τρούμπα και να γυρίσει στο χωριό της.

Η ίδια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη σειρά και αποκάλυψε πως δέχθηκε τηλεφώνημα από την παραγωγή για να κάνει μία ακόμα guest εμφάνιση, ενώ στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για τις καταγγελίες που γίνονται τον τελευταίο καιρό.

Άγριες Μέλισσες Μαντάμ Κούλα

«Οι Άγριες Μέλισσες είναι κάτι ανάμεσα σε τηλεόραση και σινεμά, εγώ έτσι το βλέπω. Προσέχουν πολύ την παραγωγή, το γύρισμα, τους ηθοποιούς οι οποίοι πολύ από αυτούς πρώτη φορά βγαίνουν στην τηλεόραση, και νέοι και παλαιότεροι. Έχει πολύ ενδιαφέρον το σενάριο, έχει ανατροπές και χαίρομαι πάρα πολύ που υπάρχει αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα κι εγώ και τώρα θα κάνω άλλα τέσσερα επεισόδια, με φώναξαν ξανά», είπε η Ναταλία Τσαλίκη.

Τι θα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 87

Που θα οδηγήσει η πράξη αυτοθυσίας του Νέστορα και ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Βόσκαρη; Η Ασημίνα και η Δρόσω αναγκάζονται να βάλουν για λίγο στην άκρη όσα τους χωρίζουν, για χάρη της αδερφής τους. Ο Δούκας τα βάζει με τη Μυρσίνη - η οποία θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο - που έμπλεξε με τον Βόσκαρη.

Ο Μελέτης επισκέπτεται τον Θέμελη και του ζητάει τον λόγο που μπλέκεται πάλι στις δουλειές του Δούκα. Ο Γραμματικός προσπαθεί να πείσει τη Μαδούρου να καταθέσει εναντίον του Βόσκαρη. Ο Μελέτης αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα με τη Ζωρζέτ. Πώς θ’ αντιδράσει η Πηνελόπη;

Άγριες Μέλισσες Πηνελόπη Ζωρζέτ