MasterChef 5: Έξαλλος ο Κωνσταντίνος με τον Διονύση - «Θα διαγωνιστώ με ένα πιάτο όχι από αυτόν αλλά από τον εξώστη»

Τα «καρφιά» του για την βοήθεια που έλαβε ο αντίπαλος του από τους υπόλοιπους παίκτες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
MasterChef 5: Έξαλλος ο Κωνσταντίνος με τον Διονύση - «Θα διαγωνιστώ με ένα πιάτο όχι από αυτόν αλλά από τον εξώστη»

Ο Κωνσταντίνος στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef τα έβαλε με τον Διονύση καθώς ο εξώστης φαινόταν να τον βοηθά υπερβολικά πολύ όσο ετοίμαζε τα πιάτα του.

Στο σημερινό επεισόδιο, οι μονομαχίες των παικτών θα κρίνους ποιοι από αυτούς θα καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο για το σπίτι.

Φυσικά, η δοκιμασία αυτή έφερε αρκετό άγχος και πολλά νεύρα, κάτι που φάνηκε ιδιαίτερα στον Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε να αντιμετωπίσει τον Διονύση, για τον οποίο βέβαια πέταξε τα καρφιά του.

Ειδικότερα, ο δεύτερος λάμβανε συνέχεια βοήθεια από τον εξώστη και οι υπόλοιποι παίκτες του έδειχναν μία μεγαλύτερη προτίμηση.

Έτσι, ο Κωνσταντίνος είπε με ειλικρίνεια: «Βλέπω ότι οι ιδέες του έρχονται από τον εξώστη και χαίρομαι. Θεωρώ ότι όντως είναι ένας δυνατός αντίπαλος αλλά θα διαγωνιστώ με ένα πιάτο όχι από τον Διονύση αλλά από τον εξώστη. Είμαι δυνατός μάγειρας αλλά είμαι και παίκτης ψυχολογίας.

Θα μπορούσα να το ζητήσω και την ώρα που μιλούσαν στην Διονύση να πω παρακαλώ να μην μιλά κανένας. Με αποσυντονίζετε.» Δείτε εδώ ωστόσο και τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου!

MasterChef 5

MasterChef 5: "Έβγαλε δόντια" η Βιβή - «Δεν πήραν την ποδιά με την αξία τους, μάλλον ήταν τυχεροί»

Το πρωί της Τετάρτης, η πρώην παίκτρια του Masterchef, Βιβή, μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και τον Γιώργο Κρικοριάν και «άδειασε» μερικούς συμπαίκτες της.

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, η Βιβή δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με το πιάτο τους και έτσι αποχώρησε από το παιχνίδι. Η ίδια δήλωσε ότι ήταν πολύ νωρίς που έφυγε από το παιχνίδι ενώ λίγο αργότερα «κατακεραύνωσε» τον Αντώνη, τον Σερόπ και την Ανούς τονίζοντας πως δεν πήραν την ποδιά με την αξία τους.

MasterChef 5 βιβή

Η Βιβή είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ περίμενα ότι θα την πάρω την ποδιά. Είμαι θυμωμένη, έχουμε κάνει κάποιες προσπάθειες, στις προηγούμενες προσπάθειες ήμουν αδύναμη, αλλά σήμερα ήμουν πάρα πολύ δυνατή. Θεωρώ ότι έπρεπε να φοράω την ποδιά. Βγήκα πολύ νωρίς από το MasterChef, ήμουν για πεντάδα, βγήκα πριν καν μπω, δεν ήμουν γι’ αυτό το πράγμα.

Δεν δήλωσα εγώ συμμετοχή στο MasterChef, αλλά μια πρώην σχέση μου, αλλά παρ’ όλα αυτά ήρθα. Το γνώριζα, είχε γίνει μπροστά μου η αίτηση. Ναι, φυσικά και τα βάζω με τον εαυτό μου, πώς θα γίνουμε καλύτεροι; Πώς θα σκληραγωγηθούμε; Έχουμε μεγαλώσει δύσκολα εμείς στον Πειραιά. Ο Αντώνης, ο Σερόπ και η Ανούς δεν πήραν την ποδιά με την αξία τους, μάλλον ήταν τυχεροί». Δείτε εδώ, στο μεταξύ, το σημερινό τρέιλερ του MasterChef!