8 Λέξεις: «Μήπως έχεις γκόμενα;» - Ο Μιλτιάδης υποψιάζεται τον Σπύρο

Το σημερινό 16/2 επεισόδιο θα σας... "κόψει" την ανάσα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: «Μήπως έχεις γκόμενα;» - Ο Μιλτιάδης υποψιάζεται τον Σπύρο

Καταιγιστικό είναι το σημερινό 16/2 επεισόδιο της σειράς 8 Λέξεις. Ανάμεσα στις εξελίξεις θα δούμε τον Μιλτιάδη να υποψιάζεται τον γαμπρό του, Σπύρο, πως έχει γκόμενα, με αποτέλεσμα να τον ρωτήσει στα ίσα.

Επίσης, την ώρα που Ελισάβετ και Αιμίλιος θα τρώνε στην αγαπημένη τους ταβέρνα, θα μπει μέσα η Μάγδα με την μητέρα της.

Όσα θα δούμε σήμερα στις 8 Λέξεις

8 ΛΕΞΕΙΣ 16/02/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 168

Ο Άκης προσπαθεί να διαπιστώσει αν τρέχει κάτι ανάμεσα στην Ελισάβετ και τον Αιμίλιο και ζητάει από τον Μανούσο να έχει τον νου του. Η Ιφιγένεια συστήνεται στην Αλκμήνη και συνειδητοποιεί πως είναι μια πολύ εμφανίσιμη κοπέλα. Ο Δημήτρης επιστρέφει στην εταιρεία και ζητάει συγνώμη από την Ηλιάνα για τη συμπεριφορά του.

Ο Αιμίλιος κι η Ελισάβετ περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στο ταβερνάκι αλλά την ευχάριστη ατμόσφαιρα διακόπτει η ξαφνική εμφάνιση της Μάγδας μαζί με τη μητέρα της. Ο Σπύρος ξαναβγαίνει με την Αλκμήνη, αλλά για κακή του τύχη ο Μιλτιάδης τον υποψιάζεται. Ο Έκτορας ενημερώνεται από τον Κλήμη πως το κύκλωμα αποφάσισε να βγάλει από τη μέση την Κατερίνα, στην Κέρκυρα.

8 Λέξεις - αποκλειστικό: Εμφανίζεται ο άγνωστος γιος του Μιλτιάδη - Σε σοκ η Κατερίνα

Στις 8 Λέξεις, μια παλιά, ξεχασμένη σχέση του Μιλτιάδη, πριν γνωρίσει την Κατερίνα, επανέρχεται στη ζωή του φέρνοντας έναν άγνωστο γιό. Ο Μιλτιάδης, παράλληλα με όλα του τα προβλήματα, έχει πλέον να αντιμετωπίσει τη δυσπιστία της Κατερίνας για το αν την έχει απατήσει, αλλά και τα δικά του ερωτηματικά για το αν λέει αλήθεια ο νέος που ισχυρίζεται ότι είναι γιος του.

Δεν προλαβαίνει να καταλαγιάσει η αγωνία για τη ζωή της Κατερίνας, ο Μιλτιάδης έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα πρόβλημα με τον γάμο της μοναχοκόρης του που δείχνει να διαλύεται. Ο ίδιος κάνει ό,τι μπορεί για να μην έχει άσχημη κατάληξη και μιλάει με ανοιχτά χαρτιά στον Σπύρο, ενώ ταυτόχρονα συμβουλεύει και την Ιφιγένεια - δείτε εδώ τις εξελίξεις για τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας (15-18/2).

Οι καταστάσεις ωστόσο τον κάνουν να μην είναι δίπλα τους καθώς πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα. Εκεί θα έρθει μια νέα «βόμβα» να χτυπήσει το σπιτικό του, απρόσκλητη! Η βόμβα πέφτει με το χτύπημα ενός κουδουνιού στο σπίτι των Μαρόγλου.

Συγκεκριμένα, όπως θα δούμε σε επόμενα επεισόδια, μια μέρα ένας νεαρός άντρας σχεδόν 25 ετών, χτυπάει την πόρτα του Μιλτιάδη: «Παρακαλώ πολύ, θα ήθελα να μιλήσω στον κύριο Μαρόγλου για ένα πολύ σημαντικό θέμα που τον αφορά άμεσα», λέει και ούτε λίγο ούτε πολύ του αποκαλύπτει ότι είναι γιος του: «Κύριε Μαρόγλου, θα πρέπει να σας συστηθώ. Είμαι κι εγώ ένας Μαρόγλου ξέρετε. Είμαι γιος σας», ισχυρίζεται.

Φυσικά, ο Μιλτιάδης δεν τον πιστεύει, εξάλλου δεν είχε απατήσει ποτέ την Κατερίνα: «Τι είναι αυτά που μου λες; Τι γιος; Από πού κι ως πού; Μάλλον λάθος κάνεις, εκτός αν είσαι βαλτός για να με καταστρέψεις», του λέει και κλείνει την πόρτα εκνευρισμένος, καθώς πιστεύει ότι ο νέος αυτός ή έρχεται να του κάνει πλάκα ή θέλει να τον εκβιάσει ή πάει να βγάλει χρήματα.

Ωστόσο, ο νεαρός επιμένει: «Κύριε Μαρόγλου, έχετε απόλυτο δίκιο να μη με πιστεύετε. Ισως θα πρέπει να σας δώσω κάποιες εξηγήσεις και τότε θα καταλάβετε ότι δεν είμαι κάποιος αλήτης. Είμαι δικηγόρος και είμαι γιος σας», επιμένει.

8 Λέξεις Μιλτιάδης

Από εκείνη την ημέρα όλα αλλάζουν, η Κατερίνα κλονίζεται, δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Μιλτιάδης της λέει αλήθεια ότι δεν έχει γιο και μάλιστα δεν θέλει με τίποτα να πάρει κάποιος τη θέση του Φοίβου μέσα στην οικογένεια. «Κατερίνα, σου τ’ ορκίζομαι, δεν μπορεί να είναι γιος μου αυτός. Δεν έχω πάει με άλλη γυναίκα στη ζωή μου, εκτός από σένα. Δεν σε απάτησα ποτέ. Πρέπει να με πιστέψεις», της λέει απελπισμένος.

Ο άνθρωπος αυτός όμως φαίνεται να λέει την αλήθεια. Είναι σοβαρός, ευγενικός και τίποτα δεν δείχνει ότι πρόκειται για απατεώνα. Οι εξελίξεις θα είναι συναρπαστικές, η οικογένεια ζητάει στοιχεία που αποδεικνύουν τα όσα ισχυρίζεται ο νέος. Φυσικά θα προχωρήσουν σε τεστ DNA, όπου πραγματικά θα αποδειχθεί ότι ο Μιλτιάδης έχει εξώγαμο γιο. Πώς όμως και πότε τον απέκτησε; Πού ήταν τόσα χρόνια ο γιος του; Ποια είναι η μητέρα του και πώς εμφανίστηκε μπροστά του;

Πρόκειται για μια παλιά ερωτική ιστορία του Μιλτιάδη, πριν ακόμα παντρευτεί με την Κατερίνα, με τραγική κατάληξη. Η μητέρα του παιδιού δεν είναι πια στη ζωή, όμως πριν κλείσει τα μάτια της αποκαλύπτει στον γιο της ότι ο Μιλτιάδης Μαρόγλου είναι ο πατέρας του: «Πήγαινε να βρεις τον πατέρα σου. Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Τίμιος και ειλικρινής. Ποτέ δεν έμαθε την ύπαρξή σου, τώρα όμως πρέπει, παιδί μου». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της μητέρας του. Κι έτσι αποφασίζει να πάει να τον βρει…