MasterChef 5: Οι Κόκκινοι «έστησαν στον τοίχο» τον Ιωάννη - «Μη μου υψώνεις τον τόνο της φωνής σου»

Όλη η ομάδα απέναντί του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Οι Κόκκινοι «έστησαν στον τοίχο» τον Ιωάννη - «Μη μου υψώνεις τον τόνο της φωνής σου»

Η επιλογή του Ιωάννη να κρατήσει την ασυλία για τον εαυτό του στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, έκανε τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας πραγματικά έξαλλους με αποτέλεσμα να ανέβουν ιδιαίτερα οι τόνοι μόλις έφυγαν οι κριτές από το πλατό.

Οι συμπαίκτες και φίλοι του Ιωάννη στράφηκαν απέναντί του. Ο Διονύσης ήταν έξαλλος μαζί του και δείχνοντάς του το παντελόνι του γύρισε και του είπε: «Όλα εδώ θα κριθούν», θέλοντας να δείξει στον Ιωάννη πως δεν τιμάει τα παντελόνια που φοράει.

Στη συνέχεια, η Μαρίνα του απηύθυνε τον λόγο και εκείνος της ζήτησε να μην ανεβάζει τον τόνο της φωνής της ωστόσο η διαγωνιζόμενη ήταν έξαλλη και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα της.

MasterChef 5 Ιωάννης ασυλία

Τέλος ο Πάνος, ξεκαθάρισε πως μέχρι τώρα δεν τον γνώριζε καλά αλλά από εδώ και στο εξής τον ξεγράφει από φίλο του. Τόσο αυτόν όσο και τη Μαρία, με την οποία έχει καλές σχέσεις.

Μόλις πήγαν ωστόσο στη δοκιμασία της ασυλίας, ο Ιωάννης παραδέχθηκε πως έκανε λάθος που κράτησε την ασυλία για τον εαυτό του και τόνισε πως από εδώ και στο εξής δεν προβλέπεται να τον εμπιστευτεί κανένας συμπαίκτης του.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

MasterChef 5: Σκορδάκης, Νικολαΐδη, Χίλας, Αυλωνίτης, Λαζαρίδου οι παίκτες του τελικού σύμφωνα με τον Βαρθαλίτη

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» έκανε την πρόβλεψη του για τους πέντε παίκτες του MasterChef, οι οποίοι θα καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής έφτιαξε την δική του dream team, σύμφωνα πάντα με τα όσα έχει δει μέχρι σήμερα, από την αρχή του παιχνιδιού.

Οι παίκτες λοιπόν αυτοί είναι ο Νίκος Σκορδάκης - που πήρε την πρώτη ασυλία, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ο Στέφανος Χίλας, ο Ιωάννης Αυλωνίτης και η Μαρία Λαζαρίδου.