Masterchef 5: Ολόκληρη η κόκκινη ομάδα εναντίον του Ιωάννη

«Δεν φοράει και δεν τιμάει τα παντελόνια του»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Ολόκληρη η κόκκινη ομάδα εναντίον του Ιωάννη

Χωρισμένο στα δύο είναι από την χθεσινή πρώτη ομαδική δοκιμασία το Masterchef, με ολόκληρη την κόκκινη ομάδα να είναι εναντίον του Ιωάννη.

Οι λάθος χειρισμοί του στην δοκιμασία αλλά και η άσχημη συμπεριφορά του έκαναν τους συμπαίκτες του να εξαγριωθούν αλλά και να του εναντιωθούν.

Το κερασάκι στη τούρτα μάλιστα ήταν όταν ο ίδιος πήρε για τον εαυτό του την ασυλία και έβγαλε μάλιστα τη Χριστίνα υποψήφια προς αποχώρηση.

Φυσικά, οι κινήσεις αυτές έκαναν έξω φρενών τους υπόλοιπους παίκτες για αυτό και οι ίδιοι, σε κουβέντα που είχαν στο σημερινό επεισόδιο, συμφώνησαν πως ο Γιάννης «δεν φοράει και δεν τιμά τα παντελόνια του» με αποτέλεσμα τόσο ο ίδιος όσο και ο Διονύσης να έχουν μείνει μόνοι στο σπίτι.

Masterchef 5 κόκκινη ομάδα εναντίον του Ιωάννη

MasterChef 5: Σκορδάκης, Νικολαΐδη, Χίλας, Αυλωνίτης, Λαζαρίδου οι παίκτες του τελικού σύμφωνα με τον Βαρθαλίτη

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» έκανε την πρόβλεψη του για τους πέντε παίκτες του MasterChef, οι οποίοι θα καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής έφτιαξε την δική του dream team, σύμφωνα πάντα με τα όσα έχει δει μέχρι σήμερα, από την αρχή του παιχνιδιού.

Οι παίκτες λοιπόν αυτοί είναι ο Νίκος Σκορδάκης - που πήρε την πρώτη ασυλία, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ο Στέφανος Χίλας, ο Ιωάννης Αυλωνίτης και η Μαρία Λαζαρίδου.