Έλα στη θέση μου (23/2): Ο Αχιλλέας μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Φαίης

Θέλει να το αποκαλύψει στη Ρενάτα και δεν μπορεί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου (23/2): Ο Αχιλλέας μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Φαίης

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Έλα στη θέση μου μιας και η Φαίη θα αναγκαστεί να αποκαλύψει στον Αχιλλέα πως είναι έγκυος στο παιδί του Μάρκου, κάτι που θα χρησιμοποιήσει αργότερα ως πλεονέκτημα.

Αυτά θα δούμε απόψε στο Έλα στη θέση μου

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 113

Η Φλωρέτα προτείνει στη Σύλβια να προχωρήσουν με το θέμα της εγκυμοσύνης κρυφά μέχρι να αρχίσει να φαίνεται η κοιλιά της, με τη Σύλβια τελικά να συμφωνεί. Η Φαίη μαθαίνει ότι ο λόγος που επέστρεψε ο Μάρκος είναι επειδή έμαθε για την ατυχή εγκυμοσύνη της Ρενάτας και τσακώνεται μαζί του ξεκαθαρίζοντας τα δικά της θέλω. Ο Φώτης πείθει τη Λατάνια να τον πάρει στο γάμο και να ζητήσει από τη Βάνα το καλό του το κοστούμι.

Έλα στη θέση μου νέο επεισόδιο 23/2

Η Βάνα υποψιασμένη τους δίνει μέχρι και την ευχή της. Ο Αχιλλέας πιέζει τη Φαίη να του αποκαλύψει ποιο είναι το τελευταίο χαρτί που μπορεί να αναστατώσει το Μάρκο. Ο Βλάσης ψάχνει τα πράγματα της Θάλειας και βρίσκει την παλιά της κάρτα σιμ. Πώς θα αντιδράσει ο Αχιλλέας μόλις μάθει για την εγκυμοσύνη της Φαίης; Τι θα κάνει ο Βλάσης μόλις διαβάσει τα κρυφά μηνύματα της Θάλειας;

Ο τηλεοπτικός «Βλάσης» ή αλλιώς ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, αποκάλυψε πως το Έλα στη θέση μου δεν πρόκειται να συνεχίσει για έκτη χρονιά.

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο του Έλα στη θέση μου (24/2)

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 114

Ο Βλάσης προσπαθεί να καταλάβει τι άλλο του κρύβει η Θάλεια, την ώρα που η Ρενάτα είναι έτοιμη να συγχωρέσει τον Μάρκο και ο Αχιλλέας γίνεται έξαλλος.

Η Φλωρέτα προχωράει κρυφά από τον Λεωνίδα το σχέδιο της να γίνει παρένθετη μητέρα για τη Σύλβια, ενώ η Φαίη απαγορεύει στον Αχιλλέα να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της στον οποιονδήποτε. Θα καταφέρει ο Αχιλλέας να κρατήσει το μυστικό της; Πώς θα εξηγήσει η Θάλεια στον Βλάση τη σχέση της με τον Πρόξενο;