Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Masterchef 5: Νικητής του τεστ δημιουργικότητας ο Αλέξανδρος

Εντυπωσίασε τους κριτές με το πιάτο του

Masterchef 5: Νικητής του τεστ δημιουργικότητας ο Αλέξανδρος
TV24 23.02.2021 21:20
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το σημερινό επεισόδιο του Masterchef ξεκίνησε με τον νικητή του τεστ δημιουργικότητας, με τον Αλέξανδρο να κερδίζει και να έχει σύμφωνα με τους κριτές το καλύτερο πιάτο.

Η υποψήφια τετράδα ήταν ο Αλέξανδρος, ο Διονύσης, ο Τζιοβάνι και η Μαργαρίτα, 4 μάγειρες που κατάφεραν και έφτιαξαν τα πιο δημιουργικά και νόστιμα πιάτα.

Masterchef 5 Νικητής του τεστ δημιουργικότητας ο Αλέξανδρος

Αυτός όμως που κατάφερε και εντυπωσίασε περισσότερο τους κριτές ήταν ο Αλέξανδρος, με τον ίδιο να κερδίζει ένα πλεονέκτημα για την επόμενη δοκιμασία. Σε περίπτωση που χάσατε το χθεσινό επεισόδιο, δείτε εδώ όλα όσα έγιναν!

Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη με παίκτη του MasterChef 5 - «Ποιος νομίζει πως είναι;»

Απόσπασμα από το επεισόδιο του MasterChef 5 πρόβαλλε η εκπομπή Ευτυχείτε και με τα όσα διαδραματίστηκαν με έναν συγκεκριμένο παίκτη η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη.

Συγκεκριμένα, ο Ιωάννης ήταν ο διαγωνιζόμενος που κατάφερε να εκνευρίσει την παρουσιάστρια, η οποία ξέσπασε στον αέρα λέγοντας πως η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη.

«Εντωμεταξύ έκανα ένα ζάπινγκ το Σάββατο και νόμιζα ότι έβλεπα Εφιάλτη στην κουζίνα, είπα πως αποκλείεται να είναι το MasterChef αυτό. Καταρχάς είναι η πρώτη φορά που παίκτης με έφερε ως εδώ. Ήθελα να μπω στην τηλεόραση και να τον πιάσω και να του πω "έλα εδώ".

Τι είναι αυτός ο Ιωάννης; Πού τον βρήκαν; Τι απαράδεκτη συμπεριφορά είναι αυτή; Πώς μιλάει έτσι σε όλους; Ποιος νομίζει πως είναι;», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου. Να σημειώσουμε πως σίγουρα θα εκνευριστεί και με το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι, καθώς θα γίνει χαμός με τους παίκτες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Masterchef 5: Κουτσόπουλος σε Ιωαννίδη - «Θα παραμείνουμε φίλοι μετά από αυτό;»

Κατερίνα Καινούργιου: «Το στομάχι μας το ξέρει πόσο χαλαροί είμαστε, κάνουμε εμετό κάθε μέρα»

Share