Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες- Spoiler: «H Πηνελόπη θα μάθει σύντομα ότι είναι έγκυος»

Όλες οι εξελίξεις!

Άγριες Μέλισσες- Spoiler: «H Πηνελόπη θα μάθει σύντομα ότι είναι έγκυος»
TV24 25.02.2021 14:53
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στις «Αγριες Μέλισσες» στα επόμενα επεισόδια αφού σύντομα θα μάθουμε πως η Πηνελόπη είναι έγκυος.

Όσα θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες

Η συνέχεια στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 φανερώνει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, ειδικά οι σχέσεις ανάμεσα στους ήρωες, δια χειρός Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη.

Η κόρη του Δούκα Σεβαστού βρίσκεται ανάμεσα σε δύο άντρες. Ο Μελέτης είναι ο μεγάλος της έρωτας, αλλά η συγγένεια ανάμεσά τους δεν τους αφήνει να προχωρήσουν μαζί στη ζωή. Από την άλλη, ο Αλέξης Γραμματικός είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να της κεντρίσει το ενδιαφέρον μετά τον Μελέτη, κάτι που δεν πίστευε πως θα γίνει ποτέ.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό», η Πηνελόπη θα μάθει σύντομα ότι είναι έγκυος κι αμέσως θα δημιουργηθεί το ερώτημα ποιος είναι ο πατέρας αυτού του παιδιού. Να σημειώσουμε ότι η νεαρή κοπέλα θα περάσει μαζί με τον Μελέτη μια κρυφή νύχτα πάθους.

Η Πηνελόπη θα απατήσει τον Γραμματικό, όπως άλλοτε απάτησε τον Κλεομένη, με τον Μελέτη. «Το παιδί είναι του Αλέξη Γραμματικού. Το ζευγάρι μετά από μία μεγάλη τρικυμία θα είναι και πάλι μαζί. Θα είναι, μάλιστα, αρκετά ευτυχισμένοι» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Μάλιστα στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Σοφούλα να ψευδομαρτυρεί για τον Βόσκαρη.

Αυτά θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό (25/2) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες καθώς ο Αλέξης μετά από την αποκάλυψη της Πηνελόπης αποφασίζει να την πετάξει έξω από το σπίτι και εκείνη γυρίζει στους Σεβαστούς.

Επεισόδιο 99

Στο σπίτι των Σεβαστών έχουν να διαχειριστούν άλλη μια τρικυμία, τον χωρισμό της Πηνελόπης και του Αλέξη. Όλοι προσπαθούν να μάθουν την αιτία και σύντομα θα φτάσουν στη σκληρή αλήθεια. Ο Μάρκος προσπαθεί ν’ αλλάξει γνώμη στον Αλέξη, ενώ η Σοφούλα, που βλέπει σιγά- σιγά το αληθινό πρόσωπο του Βόσκαρη, δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από κάποιον που προσπαθεί να την πείσει να τον ακολουθήσει.

Θα τα καταφέρει αυτή τη φορά; Η Ελένη, η οποία στα επόμενα επεισόδια θα παντρευτεί τον Λάμπρο, σκέφτεται, για πρώτη φορά, να τα παρατήσει και να αποσύρει την κατάθεσή της, όταν ο Βόσκαρης με τον δικηγόρο του της προτείνουν μια συμβιβαστική λύση. Θα δεχτεί η Ελένη να εγκαταλείψει τη μάχη;

άγριες μέλισσες πηνελόπη έγκυος

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Βόσκαρης αναγκάζει τη Σοφούλα να ψευδομαρτυρήσει στη δίκη του

Άγριες Μέλισσες: Σε σοκ η Μυρσίνη - Μαθαίνει για τη σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω

Share