House of Fame: «Τα πήρε» η Μπαλτατζή με τον Γιώργο Ντίνο - «Με κοκάλωσες, με πάγωσες»

Έντονο το κλίμα στο σπίτι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: «Τα πήρε» η Μπαλτατζή με τον Γιώργο Ντίνο - «Με κοκάλωσες, με πάγωσες»

Έντονο είναι το κλίμα και σήμερα στο House of fame, με την Πέννυ Μπαλταζή να τα «παίρνει» με έναν σπουδαστή, τον Γιώργο Ντίνο.

Η τραγουδίστρια και καθηγήτρια του ριάλιτι, συνάντησε τους παίκτες λίγο πριν το πρώτο Live προκειμένου να ολοκληρώσουν τις πρόβες τους.

House of Fame γιώργος ντίνος πέννυ μπαλτατζή

Ωστόσο, η λέξη "αγγαρεία" φαίνεται να προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, ειδικότερα ανάμεσα στην ίδια και τον Γιώργο Ντίνο. Η Πέννυ είπε χαρακτηριστικά: «Είπες μια λέξη, που από τη μέρα που την είπες, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Είπες της λέξη, "Αγγαρεία". Προσπαθώ να καταλάβω γιατί δεν έχω κάτι άλλο να δώσω, όταν ένας άνθρωπος θεωρεί ότι αυτό που κάνει, το κάνει έτσι και με αυτόν τον τρόπο. Και είναι και αγγαρεία ή ότι ήθελες να πεις και δεν ξέρω τι ήθελες να πεις, αλλά εμένα με κοκάλωσες με πάγωσες».

Αμέσως μετά, ο Γιώργος που φαίνεται να έχει αναπτύξει μια παραπάνω οικειότητα με την Βένια, απάντησε: «Καλά έκανε και μου τα είπε γιατί είμαι ένας άνθρωπος που δίνει πολύ σημασία στις λέξεις και όντως η λέξη Αγγαρεία, ακούστηκε όντως βαριά και δεν στενoχωρέθηκε για εκείνη, αλλά για εμένα».

Έπος! Οι παντόφλες του Χρήστου Βαρουξή, από το Big Brother βρέθηκαν στο... House of Fame

Μια επική ανάρτηση έκανε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter ο πρώην παίκτης του Big Brother, Χρήστος Βαρουξής, η οποία αφορούσε τις παντόφλες που φορούσε στο παιχνίδι, λέγοντας χιουμοριστικά πως... βρέθηκαν στο House of Fame.

Όπως γνωρίζουμε, τα γυρίσματα του μουσικού ριάλιτι γυρίζονται στο ίδιο σπίτι που γινόντουσαν και τα γυρίσματα του μεγάλου αδελφού, ωστόσο έχουν γίνει κάποιες αλλαγές, αφού οι σπουδαστές της ακαδημίας χρειάζονται περισσότερο χώρο για να κάνουν τα μαθήματα και τις πρόβες τους πριν τα live.

To Twitter λοιπόν, σε κάθε επεισόδιο παίρνει "φωτιά" από τα σχόλια. Από τους χρήστες μάλιστα, δεν πέρασε απαρατήρητο πως και παίκτες του House of fame φορούν τις ίδιες παντόφλες που φορούσε και ο Χρήστος Βαρουξής στο παιχνίδι με αποτέλεσμα, μια ανάρτηση να την αναδημοσιεύσει και να γράψει χιουμοριστικά «Και τις έψαχνα παντού».

Χρήστος Βαρουξής Big Brother παντόφλες House of Fame