Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: Ο Σέργιος μαθαίνει τα πάντα για την Ελένη - Η Πηνελόπη μένει έγκυος

Όλα όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας (01-04/03)

Άγριες Μέλισσες: Ο Σέργιος μαθαίνει τα πάντα για την Ελένη - Η Πηνελόπη μένει έγκυος
TV24 26.02.2021 12:46
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας (01-04/03) στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες μιας και από τη μία ο Σέργιος θα ανακαλύψει όλη την αλήθεια για την Ελένη και από την άλλη η Πηνελόπη θα μάθει ότι είναι έγκυος.

Οι εξελίξεις από τα επεισόδια της εβδομάδας στις Άγριες Μέλισσες (01-04/03)

Επεισόδιο 100 - 01/03

Η Ελένη θα αρνηθεί τον συμβιβασμό του Βόσκαρη και είναι αποφασισμένη να φτάσει τη δίκη μέχρι τέλους, ενώ ο Λάμπρος της εκφράζει τη δική του επιθυμία για το τι θα κάνουν με τη ζωή τους. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να χαλάσει τα σχέδια του Δούκα, αλλά πέφτει σε αδιέξοδο άλλη μια φορά. Η Ασημίνα ανάμεσα σε αυτόν, το παιδί και τη Δρόσω προσπαθεί απελπισμένα να βρει μια ισορροπία.

Παράλληλα, όλο το χωριό ασχολείται με τον ερχομό του Ευτύχη. Η Βιολέτα είναι αποφασισμένη να τον κρατήσουν, αλλά η κατάσταση του Μιλτιάδη προβληματίζει τον Λάμπρο και προσπαθεί να τους αποτρέψει.

Η Δρόσω προτείνει στον Κυριάκο να του γράψει ένα τραγούδι, ενώ ο Κωνσταντής, παρά τον χωρισμό τους, συνεχίζει να την υποστηρίζει στη Μυρσίνη που προσπαθεί να τον φέρει με τα νερά της. Μια αναπάντεχη εξέλιξη βάζει την Πηνελόπη μπροστά στο δίλημμά της. Αλέξης ή Μελέτης. Την ίδια στιγμή, η Σοφούλα προετοιμάζει τη φυγή της. Θα προλάβει να το σκάσει πριν την πάρει είδηση ο Βόσκαρης;

Άγριες Μέλισσες Σοφούλα

Επεισόδιο 101 - 02/03

Το Διαφάνι για πρώτη φορά στην ιστορία του περνάει μια μέρα που δε θα μοιάζει με καμία άλλη. Η ανακωχή απλώνεται απ ‘άκρη σ ’άκρη ενώ οι Σταμίραινες και οι Σεβαστοί ζουν ο καθένας στο σπιτικό του μια μεγάλη χαρά. Τίποτα δε δείχνει ικανό να σκιάσει αυτήν τη μέρα. Ή μήπως όχι;

Επεισόδιο 102 - 03/03

Η επίσκεψη του Βόσκαρη με τη Σοφούλα στα πεθερικά του θα τους ανησυχήσει περισσότερο καθώς βλέπουν μια αλλαγή στην κόρη τους. Ένα δυσάρεστο γεγονός στο σπίτι του Γραμματικού θα επισκιάσει τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης της Πηνελόπης… Κι ο Μελέτης όμως δυσκολεύεται να διαχειριστεί την είδηση γι’ αυτό το παιδί - δείτε εδώ ποιος είναι ο πατέρας. Η Δρόσω με τον Κωνσταντή αποφασίζουν να συνεχίσουν να βλέπονται κρυφά ενώ η Κούλα με το Νώντα γνωρίζονται καλύτερα με το χωριό.

Ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα αποφασίζουν να υιοθετήσουν τον Ευτύχη. Θα το δεχτεί όμως εκείνος; Ο Νικηφόρος βυθίζεται στη θλίψη του για όσα του έκανε ο πατέρας του και προτείνει στην Ασημίνα να φύγουν. Ο Δούκας νιώθει πως είναι παρεξηγημένος από όλους ενώ προχωράει τα σχέδια του με τον Θέμελη υπομονετικά. Θα μάθει ο Θέμελης πως γνωρίζει ο Δούκας το μυστικό του; Ένα νέο πρόβλημα ξεσπά στο σπιτικό των Σεβαστών, όταν ο Σέργιος βρίσκει τα αποκόμματα των εφημερίδων απ’ τη δίκη της Ελένης.

Άγριες Μέλισσες Πηνελόπη έγκυος

Επεισόδιο 103 - 04/03

Η αλήθεια για την Ελένη έχει ταράξει το Σέργιο. Η έκρηξη της Μυρσίνης ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά αλλά εκείνη δείχνει αμετανόητη παρά τις επικρίσεις όλης της οικογένειας. Η κατάσταση οδηγεί την Ασημίνα να σκεφτεί σοβαρά την πρόταση του Νικηφόρου να φύγουν στο Παρίσι. Η Βιολέτα είναι αποφασισμένη να προχωρήσουν με την υιοθεσία του Ευτύχη παρά τις ανησυχίες του Λάμπρου αλλά ο Μιλτιάδης νιώθει πως ο γιος του είναι εναντίον του. Ο Ευτύχης όμως θα πάει να βρει τον Λάμπρο για να το ξεκαθαρίσει.

Ο Θέμελης μαθαίνει πως το μυστικό του έχει αποκαλυφθεί και αποφασίζει να δράσει. Θα αντιμετωπίσει ευθέως το Δούκα ή θα εξαφανιστεί; Η Κούλα στέκεται δίπλα στη Δρόσω που παλεύει ανάμεσα στην αγάπη για το γιο της και τη σχέση της με τον Κωνσταντή. Ο Νέστορας έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν καθώς δέχεται την επίσκεψη του Νικολαΐδη. Ήρθε η στιγμή να αναλάβει ο ταξίαρχος τις ευθύνες του;

Φωτογραφίες από τον γάμο της Ελένης και του Λάμπρου

Μετά από σχεδόν 18 χρόνια που η μοίρα τούς κράτησε μακριά, ο Λάμπρος και η Ελένη επιτέλους παντρεύονται στις Άγριες Μέλισσες, και μάλιστα κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο που θα τους ενώσει.

Η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα, όπως τελικά αυτά που τους ένωναν ήταν περισσότερα από αυτά που τους χώριζαν και απέδειξαν πως ύστερα από 18 χρόνια η αγάπη τους άντεξε και βγήκε νικήτρια!

Η απόφαση του Μιλτιάδη και του Γιώργη να τους χωρίσουν, ο γάμος του Λάμπρου με τη Θεοδοσία (τις αποτυχημένες προσπάθειες να μείνει έγκυος και τις απειλές για να τον κρατήσει κοντά της) και ο γάμος της Ελένης με τον Σέργιο και αργότερα ο αρραβώνας της με τον Θωμά, η αποκάλυψη της δολοφονίας του Σέργιου, η «αυτοκτονία» του Γιάννου, ο εγκλεισμός της στη φυλακή και τα βασανιστήρια από τον Βόσκαρη, ο οποίος βέβαια θα καταφέρει να φέρει μερικά σύννεφα πριν τον γάμο, ήταν μερικά μόνο από τα εμπόδια που μπήκαν ανάμεσα σε Λάμπρο και Ελένη, τα οποία όμως με πείσμα, υπομονή και θέληση κατάφεραν να ξεπεράσουν!

Άγριες Μέλισσες φωτογραφίες γάμος

Ο Λάμπρος με την Ελένη θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα με παπά και με κουμπάρο!

Ελένη Λάμπρος γάμος

Άγριες Μέλισσες Ελένη γάμος

Ελένη Λάμπρος Άγριες Μέλισσες

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες - Γιάννης Βασιλώττος: «Πέρασα έξι φορές από κάστινγκ για τον ρόλο του "Μπάμπη"»

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Βόσκαρης αναγκάζει τη Σοφούλα να ψευδομαρτυρήσει στη δίκη του

Share