Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

House of Fame: Γιάννης εναντίον όλων - «Μην μου ξαναμιλήσετε»

Ξέσπασε για την συμπεριφορά του

House of Fame: Γιάννης εναντίον όλων - «Μην μου ξαναμιλήσετε»
TV24 26.02.2021 19:15
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ένας αδιανόητος τσακωμός ξεκίνησε στο House of fame την Παρασκευή λίγο πριν το μεγάλο live, όταν ο Γιάννης ξέσπασε για την συμπεριφορά του.

Πιο συγκεκριμένα, η ιδιαίτερη συμπεριφορά του είναι αυτή που ενοχλεί αρκετούς παίκτες αλλά και κριτές. Έτσι ο ίδιος θέλησε να του μιλήσει και να ξεκαθαρίσει την θέση του.

Δεν πρόκειται να αλλάξει και αυτό το δήλωσε υπεύθυνα, και γι'αυτό το λόγο πρότεινε σε όσους δεν τον συμπαθούν να μην του ξαναμιλήσουν για να μην υπάρχουν άλλες παρεξηγήσεις.

Το ξέσπασμα του Γιάννη

House of Fame: Απόψε το πρώτο live του show του ΣΚΑΪ

Απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ το House of Fame La Academia παρουσιάζει το πρώτο του live concert με παρουσιάστρια την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα και μία κριτική επιτροπή που δεν παίζει και δεν παίζεται! Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος είναι εκείνοι που θα αξιολογήσουν με την εμπειρία και τον μοναδικό τους τρόπο τις εμφανίσεις των σπουδαστών.

Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό στις προδιαγραφές διεθνών σόου οι 17 σπουδαστές της Ακαδημίας θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να κερδίσουν τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους.

Η έναρξη του live concert, το οποίο είχε ακυρωθεί την προηγούμενη εβδομάδα, θα γίνει με την εμφάνιση των οκτώ σπουδαστών μαζί με την εκθαμβωτική Ελένη Φουρέιρα σε ένα medley από: Κ. Αργυρό/Ν. Θεοδωρίδου/Μέλισσες/Destiny’s Child/Ε. Φουρέιρα.

Στη συνέχεια οι σπουδαστές θα ερμηνεύσουν στη σκηνή του House of Fame La Academia το τραγούδι πάνω στο οποίο έχουν δουλέψει με τους καθηγητές τους.

Σε ζωντανή σύνδεση με την Ακαδημία οι καθηγητές θα δίνουν το δικό τους σχόλιο στις εμφανίσεις που θα παρακολουθούν. Η κριτική επιτροπή όμως θα είναι εκείνη που θα κάνει την τελική αξιολόγηση.

Μία σημαντική λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά είναι το ό,τι από την τελική βαθμολογία θα αφαιρεθούν τέσσερις βαθμοί από τον σπουδαστή που θα έχει ψηφιστεί αρνητικά από τους συγκάτοικούς του.

Τρεις υποψήφιοι θα αναδειχθούν μέσα από τη διαδικασία της αξιολόγησης της κριτικής επιτροπής και το τηλεοπτικό κοινό θα έχει μία ολόκληρη εβδομάδα για να στηρίξει με την ψήφο του τον αγαπημένο του σπουδαστή κρατώντας τον μέσα στην Ακαδημία.

house of fame πρεμιερα live

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

House of Fame: «Τα πήρε» η Μπαλτατζή με τον Γιώργο Ντίνο - «Με κοκάλωσες, με πάγωσες»

House of Fame: «Τσατάλια» τα νεύρα των σπουδαστών - «Και εσείς δείχνετε γελοίος με αυτό το ντύσιμο»

Share