Masterchef 5 - trailer 3/3: Ένταση ανάμεσα στους παίκτες - «Κορίτσι σου δεν είμαι»

Θα πάρουν "φωτιά" οι κουζίνες! Ο τσακωμός μπροστά στους κριτές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Masterchef 5 - trailer 3/3: Ένταση ανάμεσα στους παίκτες - «Κορίτσι σου δεν είμαι»

Ένταση θα σημειωθεί σήμερα 3/3 στο MasterChef 5, όπως παρακολουθήσαμε μέσα από το trailer. Όλοι οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με μια δύσκολη δοκιμασία, η οποία θα φέρει έναν καβγά μπροστά από τους 3 κριτές.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί η τρίτη ομαδική δοκιμασία του ριάλιτι μαγειρικής η οποία θα δυσκολέψει πολλούς διαγωνιζόμενους και θα έρθουν σε δύσκολη θέση.

Ένταση λοιπόν, θα επικρατήσει για αρχή στον εξώστη, με τον Διονύση που εκείνη την ώρα θα μαγειρεύει να γίνεται έξαλλος και να λέει στην κάμερα «Μην με τρελαίνεις».

Masterchef 5 trailer 3/3

Η δεύτερη ένταση θα σημειωθεί μπροστά στους 3 κριτές, η οποία θα ξεσπάσει με ένα καρφί που θα εκνευρίσει μερικούς παίκτες και τα αίματα θα ανάψουν, μετά την χθεσινή αποχώρηση.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Για αυτό το λόγο αποχώρησε οικειοθελώς από το MasterChef 5 o Πάνος Ράπτης

Ο Πάνος Ράπτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στην φωλιά των κου κου, όπου αναφέρθηκε στο MasterChef 5 και στην αποχώρηση του από το παιχνίδι η οποία έγινε οικειοθελώς.

Ο πρώην παίκτης μίλησε για το μαγειρικό του “ταξίδι”, αλλά και για την απόφασή του να φύγει έτσι ξαφνικά από το ριάλιτι.

«Ο λόγος που αποχώρησα από το παιχνίδι είναι ότι μέσα μου δεν αισθανόμουν αυτό που αισθάνθηκα στην αρχή, όταν μπήκα στο παιχνίδι. Επειδή δεν ήθελα να αλλοιωθεί η εικόνα μου και να αλλάξει ο χαρακτήρας μου, πήρα αυτή την απόφαση. Είπα ότι δεν υπάρχει λόγος να πιέζομαι», είπε αρχικά ο Πάνος Ράπτης.

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ φίλους μου τον Ιωάννη και τον Διονύση. Όμως, ο χρόνος θα δείξει. Δεν ταίριαζα με όλα τα παιδιά του διαγωνισμού. Δεν μπορούσα να συμβιβαστώ και αποχώρησα. Δεν μου άρεσε η εικόνα μου μέσα στον διαγωνισμό. Στην τελική τετράδα βλέπω τη Μαργαρίτα, τον Διονύση, τον Ιωάννη και τον Νίκο Σκορδάκη».