MasterChef 5: «Έστησαν στον τοίχο» τον Στέφανο - «Πέταξες μεγάλη μπαρούφα»

Το σχόλιό του ενόχλησε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: «Έστησαν στον τοίχο» τον Στέφανο - «Πέταξες μεγάλη μπαρούφα»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, πολλοί από τους διαγωνιζόμενους αποφάσισαν να στήσουν στον τοίχο τον Στέφανο μετά από ένα σχόλιο που έκανε για τη μονομαχία της Βίλλη με την Κωνσταντίνα στην ομαδική δοκιμασία.

Οι δύο μαγείρισσες βρέθηκαν αντιμέτωπες στο γλυκό και έτσι ο Στέφανος σχολίασε πως η Κωνσταντίνα κοίταξε τη Βίλλη με ένα πολύ υποτιμητικό βλέμμα μιας και ήξερε πως η δική της προσπάθεια θα είναι καλύτερη από της Βίλλη, δεδομένου ότι έχει μεγαλύτερη εμπειρία στα γλυκα.

Η Κωνσταντίνα το αρνήθηκε και, όταν διακόπηκε το γύρισμα με το ατύχημα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο Ιωάννης του εξήγησε πως πέταξε «μπαρούφα» και πως δεν έπρεπε να το πει.

MasterChef 5 Ιωάννης Στέφανος

Στην άποψη αυτή συμφώνησε και η ίδια η Βίλλη ενώ η Μαρίνα μίλησε με πολύ υποτιμητικό τρόπο για τον Στέφανο στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα.

Η ατάκα του Στέφανου στο MasterChef που ενόχλησε

Spoiler: Επιστρέφει ο Κωστής Αλεξάκης - Πότε θα τον δούμε;

Σε προηγούμενο επεισόδιο είδαμε τον Κωστή Αλεξάκη να αποχωρεί από το παιχνίδι του MasterChef και στο χθεσινό, τον Πάνο Ράπτη να φεύγει οικειοθελώς.

Ο Κωστής Αλεξάκης πρόκειται ωστόσο να επιστρέψει σύντομα στο MasterChef, όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό. Ο Κρητικός θα πάρει φυσικά τη θέση του Πάνου Ράπτη, που αποχώρησε οικειοθελώς από τον μαγειρικό διαγωνισμό. Όσο για τον λόγο που δεν έχουμε δει τον Κωστή να ξαναμπαίνει στο σπίτι;

Αυτός έχει να κάνει με τον κορωνοϊό, καθώς ο μάγειρας μετά την αποχώρησή του έπρεπε να κάνει ακόμη επτά ημέρες καραντίνα. Μετά το τέλος της καραντίνας θα δούμε τον Κωστή να επιστρέφει στο MasterChef.