MasterChef 5 - highlights 5/3: Το ατύχημα του Κουτσόπουλου, τα "καρφιά" & ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - highlights 5/3: Το ατύχημα του Κουτσόπουλου, τα

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5, είδαμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να έχει ένα ατύχημα, "καρφιά" να πετάγονται από τους παίκτες, αλλά και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Αυτά είναι τα highlights του MasterChef 5

Η Ανούς «κάρφωσε» τη Μαρίνα - «Είναι κακό και βρώμικο»

Στο επεισόδιο του MasterChef, η Ανούς δε δίστασε να «καρφώσει» με τον δικό της τρόπο για τη Μαρίνα για τον λόγο για τον οποίο την έστειλε στους Μπλε, χαρακτηρίζοντας κακή και βρώμικη τη στάση της.

«Είναι πιθανό να με έστειλε στους Μπλε, επειδή δεν κάνω τόση παρέα με τη Μαρίνα όσο οι υπόλοιποι», είπε η Ανούς απαντώντας στην ερώτηση των κριτών για την ανταλλαγή της.

MasterChef Μαρίνα Ανούς

Η Μαρίνα διαφώνησε και είπε πως ήταν αναγκαστικό να διώξει δύο άτομα, παρόλο που είναι στο ίδιο δωμάτιο και κάνουν παρέα.

Η Ανούς ακούγοντας τις δηλώσεις της και μιλώντας αργότερα στην κάμερα είπε: «Δεν μπορώ να ακούω πράγματα που δεν πιστεύω. Το να θέτει πράγματα τα οποία δεν ισχύουν, είναι κακό και βρώμικο».

«Έστησαν στον τοίχο» τον Στέφανο - «Πέταξες μεγάλη μπαρούφα»

Στο επεισόδιο του MasterChef, πολλοί από τους διαγωνιζόμενους αποφάσισαν να στήσουν στον τοίχο τον Στέφανο μετά από ένα σχόλιο που έκανε για τη μονομαχία της Βίλλη με την Κωνσταντίνα στην ομαδική δοκιμασία.

Οι δύο μαγείρισσες βρέθηκαν αντιμέτωπες στο γλυκό και έτσι ο Στέφανος σχολίασε πως η Κωνσταντίνα κοίταξε τη Βίλλη με ένα πολύ υποτιμητικό βλέμμα μιας και ήξερε πως η δική της προσπάθεια θα είναι καλύτερη από της Βίλλη, δεδομένου ότι έχει μεγαλύτερη εμπειρία στα γλυκα.

Η Κωνσταντίνα το αρνήθηκε και, όταν διακόπηκε το γύρισμα με το ατύχημα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο Ιωάννης του εξήγησε πως πέταξε «μπαρούφα» και πως δεν έπρεπε να το πει.

MasterChef 5 Ιωάννης Στέφανος

Στην άποψη αυτή συμφώνησε και η ίδια η Βίλλη ενώ η Μαρίνα μίλησε με πολύ υποτιμητικό τρόπο για τον Στέφανο στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα.

Μαργαρίτα: «Πανηγυρίζουν έτσι που βάλανε δύο μακαρόνια λιγότερα;»

Στο επεισόδιο του MasterChef 5, η Μαργαρίτα μιλώντας στην κάμερα, απάντησε με πολύ αρνητικό τρόπο στον έξαλλο πανηγυρισμό των συμπαικτών της, μετά από τη νίκη τους σε ένα από τα πιάτα της ομαδικής δοκιμασίας.

Συγκεκριμένα, ο Διονύσης, αντιμετώπισε τον Τζιοβάνι σε ένα άκρως ιταλικό πιάτο με ζυμαρικά. Ο Τζιοβάνι έκανε λάθος στην ποσότητα του ζυμαρικού και έτσι έχασε τη συγκεκριμένη μάχη.

Μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα οι Κόκκινοι ξέσπασαν σε κραυγές. Η αντίδρασή τους ενόχλησε ιδιαίτερα την Μαργαρίτα, η οποία δεν είχε χαρεί καθόλου με την μετακίνησή της στην Κόκκινη ομάδα και έτσι, μιλώντας στην κάμερα σχολίασε το όλο σκηνικό με αρνητικό τρόπο.

MasterChef Μαργαρίτα Νικολαΐδη

Οι Κόκκινοι νίκησαν την ομαδική δοκιμασία

Στο επεισόδιο του MasterChef, οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που επιτέλους κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στην ομαδική δοκιμασία, μιας και επικράτησαν επί των Μπλε με 5-4, με την Κωνσταντίνα και το γλυκό της να ξεχωρίζει παρά το χαμό που δημιουργήθηκε.

Οι Κόκκινοι, μετά τους νέους παίκτες που απέκτησαν, κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη σε μία αρκετά απαιτητική ομαδική δοκιμασία.

MasterChef 5 Κόκκινοι ομαδική δοκιμασία

Έτσι, θα συναντήσουν τον Γιάννη Αποστολάκη και θα απολαύσουν ένα υπέροχο δείπνο, ενώ την ίδια στιγμή οι Μπλε θα διαγωνιστούν για την ατομική ασυλία.

Ο Στέφανος πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Μπλε ομάδα βγήκε χαμένη μετά την ομαδική δοκιμασία του MasterChef 5 και έτσι η Ηρώ, ως αρχηγός, έπρεπε να δείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, μετά και από το πλεονέκτημα που της δόθηκε από τους τρεις κριτές του διαγωνισμού.

Η ίδια είχε εξηγήσει πως θα προτιμούσε να έχει τη δυνατότητα να δώσει ασυλία σε κάποιον. Σε αυτή την περίπτωση θα έδινε την ασυλία στον Κωνσταντίνο, ο οποίος παρόλο που δεν νίκησε στο πιάτο με τα στρείδια, έδειξε πολύ σωστή στάση και έτσι ήθελε να τον ανταμείψει.

Masterchef Ηρώ Περουλάκη

Ωστόσο το πλεονέκτημά της ήταν αρνητικό και έτσι έδωσε τον Στέφανο ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, καθώς όπως είπε δεν άκουγε κανέναν και έκανε ό, τι ήθελε εκείνος μέσα στην κουζίνα, γεγονός που τελικά του στοίχισε στο πιάτο του, το οποίο ηττήθηκε. Μάλιστα, ο Στέφανος βρέθηκε στο στόχαστρο όλων μιας και τα έβαλε με την Κωνσταντίνα για το ύφος της απέναντι στην Βίλλη.