Masterchef 5 highlights 8/3: Η επιστροφή του Αλεξάκη και η ανακοίνωση της Μαργαρίτας πως παντρεύεται

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 highlights 8/3: Η επιστροφή του Αλεξάκη και η ανακοίνωση της Μαργαρίτας πως παντρεύεται

Στο χθεσινό και ανατρεπτικό επεισόδιο του Masterchef 5, παρακολουθήσαμε τόσο στην επιστροφή του Κωστή Αλεξάκη που γνωρίζαμε ήδη πως θα γίνει, όσο και την ανακοίνωση της Μαργαρίτας πως.. παντρεύεται!

Αυτά είναι τα highlights 8/3 του Masterchef 5

Επέστρεψε ο Κωστής και τον υποδέχτηκαν με χλευασμούς- «Ψάξε κρεβάτι να κοιμηθείς»

Στο επεισόδιο MasterChef είδαμε την επιστροφή του Κωστή, ο οποίος καλύπτει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Πάνου.

Ο παίκτης μπαίνοντας στο πλατό σίγουρα δεν είδα την αντιμετώπιση που θα ήθελε, αφού οι περισσότεροι παίκτες εκφράστηκαν αρκετά απότομα με φράσεις όπως: «Ψάξε κρεβάτι να κοιμηθείς», «Είδα φίδια στον ύπνο μου και βγήκαν».

Ο παίκτης από την πλευρά του δήλωσε πως δεν τον αφορά τι λένε οι υπόλοιποι παίκτες, αυτός θα κοιτάξει τον στόχο του.

Οι παίκτες τόνισαν πως η συμπεριφορά του δεν ήταν σωστή αφού έφερε πισώπλατες μαχαιριές στους περισσότερους.

Χαρακτηριστική φράση του παίκτη που γύρισε ήταν «Γύρισα τσ****κια, I'm back» σκορπώντας τον χαμό!

Η Μαργαρίτα ανακοίνωσε στον άντρα της πως παντρεύονται

Στο επεισόδιο MasterChef 5 είδαμε την Μαργαρίτα η οποία ένα επεισόδιο πριν είχε πλαντάξει στον κλάμα από την αποχώρηση της Βίλλυς, να ανακοινώνει στον άντρα της πως παντρεύονται.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρισκόταν στον πάγκο της παίκτριας και με αφορμή της λύπη της για την αποχώρηση της φίλης της από το παιχνίδι η παίκτρια δήλωσε πως έχει βρει τις κουμπάρες της και είναι έτοιμη να παντρευτεί.

Όσον αφορά την ημερομηνία του γάμου, το κράτησε κρυφό και δήλωσε πως θα το αποκαλύψει πολύ σύντομα.

«Ο Διονύσης ήθελε κάτι διαφορετικό από το παιχνίδι το οποίο εγώ δεν μπορώ να του προσφέρω»

Ένταση επικράτησε ανάμεσα στη δοκιμασία του Mystery Box και το τεστ δημιουργικότητας, με τη Μαρίνα να αποκαλύπτει κάτι για τον Διονύση.

Η συγκεκριμένη παίκτρια υποστήριξε πως ο Διονύσης την κοιτούσε με άλλο "μάτι" και δεν εννοούμε μαγειρικά, καθώς η απόφαση του Διονύση ο οποίος είχε κερδίσει τη δοκιμασία του Mystery Box να δυσκολέψει τη Μαρίνα και να της δώσει μόνο τριάντα λεπτά για να μαγειρέψει στο τεστ δημιουργικότητας ήταν αρκετά προκλητική.

"Ξεκάθαρα ο λόγος δεν είναι μαγειρικός. Το παιδί ζει για να περάσω μέσα στο σπίτι από δίπλα του και να του πω κάτι. Το οτιδήποτε. Αλλά εγώ πάλι, αδιαφορώ. Γενικά ο Διονύσης ήθελε κάτι διαφορετικό από το παιχνίδι το οποίο εγώ δεν μπορώ να του προσφέρω. Πρώτον είμαι μανούλα, δεύτερον δεν έχω έρθει στο παιχνίδι για να ασχολούμαι με τέτοια παιδάκια και τρίτον έχω έρθει να μαγειρέψω.

Αν ο Διονύσης θέλει κάτι διαφορετικό, μπορεί να πάει να το βρει αλλού" είπε on camera η Μαρίνα, αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι ο Διονύσης την βλέπει ερωτικά και σε καμία περίπτωση μαγειρικά, κάτι για το οποίο η ίδια η Μαρίνα δεν μπορεί να κάνει κάτι".

Ο νικητής της δοκιμασίας

Η δοκιμασία του Mystery Box είχε για νικητή έναν παίκτη ο οποίος θα είχε πλεονεκτήματα για να μοιράσει εις βάρος ή για να βοηθήσει συμπαίκτες του.

Ο νικητής λοιπόν που ήθελε τους παίκτες να μαγειρέψουν και να παραδώσουν πιάτο με υλικά που έτρωγαν οι Αρχαίοι Έλληνες τον 5ο π. Χ. αιώνα ήταν ο Διονύσης, ο οποίος όταν άκουσε από τους κριτές τα πλεονεκτήματα που είχε, αποφάσισε να εκδικηθεί μερικούς συμπαίκτες του.

Ο Διονύσης λοιπόν μπορούσε να μοιράσει στους συμπαίκτες του κάποια "εύκολα" υλικά όμως είχε και το πλεονέκτημα να δώσει σε τρεις συμπαίκτες του το μειονέκτημα να μαγειρέψουν μόνο για 30 λεπτά και όχι για 45 που είχαν οι υπόλοιποι, με τον Κωστή και την Μαρίνα να βρίσκονται στο στόχαστρο.

Στο μεταξύ, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε στους παίκτες πως εκτός από τη διεκδίκηση της κάρτας ασυλίας, ο νικητής θα κερδίσει και μία σούπερ κουζινομηχανή.