MasterChef 5 - Spoiler: Επιστρέφει ο Κωστής Αλεξάκης - Πότε θα τον δούμε;

Θα αντικαταστήσει τον Πάνο Ράπτη

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Spoiler: Επιστρέφει ο Κωστής Αλεξάκης - Πότε θα τον δούμε;

Σε προηγούμενο επεισόδιο είδαμε τον Κωστή Αλεξάκη να αποχωρεί από το παιχνίδι του MasterChef και στο χθεσινό, τον Πάνο Ράπτη να φεύγει οικειοθελώς.

Ο Κωστής Αλεξάκης πρόκειται ωστόσο να επιστρέψει σύντομα στο MasterChef, όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό. Ο Κρητικός θα πάρει φυσικά τη θέση του Πάνου Ράπτη, που αποχώρησε οικειοθελώς από τον μαγειρικό διαγωνισμό. Όσο για τον λόγο που δεν έχουμε δει τον Κωστή να ξαναμπαίνει στο σπίτι;

Αυτός έχει να κάνει με τον κορωνοϊό, καθώς ο μάγειρας μετά την αποχώρησή του έπρεπε να κάνει ακόμη επτά ημέρες καραντίνα. Μετά το τέλος της καραντίνας θα δούμε τον Κωστή να επιστρέφει στο MasterChef.

Οι αποκαλύψεις για τον Κωστή Αλεξάκη

MasterChef 5 spoiler: Αυτή είναι η δεκάδα του τελικού

Ένα απίστευτο spoiler για το MasterChef 5, μας έδωσε η εκπομπή Ευτυχείτε. Το πρώτο είναι πως ο Ιωάννης θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, αφού θα πάρει την χειρότερη βαθμολογία από τους κριτές και το δεύτερο είναι η δεκάδα του τελικού.

Η Έλενα Πολυκάρπου ήταν έξω από το σπίτι του ριάλιτι και αποκάλυψε πως τα γυρίσματα βρίσκονται ήδη δύο μήνες μπροστά. Επιβεβαίωσε ότι ο Κωστής ξαναμπαίνει στο ριάλιτι αλλά θα αποχωρήσει ξανά μετά από δοκιμασία με τον Διονύση και τον Ιωάννη.

Από την άλλη ο Ιωάννης φεύγει στο γύρισμα της Δευτέρας μετά από μια δοκιμασία στην οποία πήρε τους χειρότερους βαθμούς, μεταξύ αυτών τρία τεσσάρια και ένα τριάρι.

Ενώ, η δεκάδα του τελικού είναι: Διονύσης, Σκορδάκης Τζαμαλής, Παύλος, Χίλας Τζιοβάνι, Ανούς, Λία, Μαργαρίτα και Μαρία.

Τι θα δούμε απόψε στο MasterChef;