Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φάρμα - Spoiler: Μπαίνουν στο παιχνίδι η Αγγελική Ηλιάδη και η Μαρία Φραγκάκη

Θα μπουν μετά την πρεμιέρα

Φάρμα - Spoiler: Μπαίνουν στο παιχνίδι η Αγγελική Ηλιάδη και η Μαρία Φραγκάκη
TV24 09.03.2021 10:38
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Φάρμα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 αυτή την Παρασκευή στις 21.00 και ήδη οι πρώτοι παίκτες έχουν μπει στο αγρόκτημα και έχουν περάσει τις πρώτες μέρες στις πρωτόγνωρε συνθήκες που προσφέρει το νέο ριάλιτι επιβίωσης.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως έχουν δημιουργηθεί κάποιες εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες ωστόσο η επιτυχία που σημείωσε το Survivor με την διαρκή είσοδο των νέων παικτών φαίνεται πως έχει επηρεάσει και το ριάλιτι του ΑΝΤ1. Έτσι σε λίγο καιρό θα δούμε να μπαίνουν στο παιχνίδι, η Αγγελική Ηλιάδη και η Μαρία Φραγκάκη.

Σάκης Τανιμανίδης Φάρμα

Οι δύο celebrities θα προστεθούν στο ρόστερ της Φάρμας λίγο μετά την πρεμιέρα του ριάλιτι, χωρίς φυσικά να το γνωρίζουν οι υπόλοιποι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Η Φάρμα: Οι δοκιμασίες και το μεγάλο έπαθλο

Τέρμα τα παιχνίδια, η περιπέτεια τώρα αρχίζει. Σε μια Φάρμα 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν;

«Η Φάρμα», με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή 12 Μαρτίου, στις 21:00 και ανοίγει τις πόρτες της στους: Μιχάλη Ιατρόπουλο, Ειρήνη Κολλιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Θανάση Πάτρα, Σοφία Παυλίδου, Στράτο Τζώρτζογλου, Βασίλη Θεοδωρόπουλο, Μαρία Θωμά, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κωνσταντίνο Μακρή, Βασίλη Μαντζουράνη, Μαρία Σπυροπούλου, Μαρία Τοτόμη, Παναγιώτη Χατζόπουλο.

Ο Σάκης θα ζήσει μαζί τους την περιπέτεια στα άκρα. Θα λειτουργήσει ως καταλύτης ανάμεσα σε 14 παίκτες, με διαφορετικές προσωπικότητες, θα τους υποβάλλει σε δύσκολες δοκιμασίες και θα διαχειριστεί τις καθημερινές ανατροπές.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, οι παίκτες θα έρχονται αντιμέτωποι με τη φύση αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό. Χωρίς τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής, χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο, η καθημερινότητά τους θα είναι δύσκολη.

Υπό το άγρυπνο βλέμμα 40 ρομποτικών και 8 στουντιακών καμερών που θα καταγράφουν τη δράση 24 ώρες, θα σπέρνουν, θα ποτίζουν, θα καλλιεργούν τη γη, θα αρμέγουν τα ζώα, θα φροντίζουν τον στάβλο. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να συγκατοικήσουν, για πρώτη φορά μαζί, σε ένα σπίτι και να συνεργαστούν αρμονικά και αποτελεσματικά.

Οι απαιτήσεις, όμως, δεν σταματούν εδώ. Οι παίκτες θα αγωνίζονται κάθε εβδομάδα όχι μόνο για την επιβίωσή τους, αλλά και για την παραμονή τους στη Φάρμα μέσα από καθοριστικές δοκιμασίες:

1 μεγάλη Αποστολή από τον Επιστάτη με έπαθλο

1 Αγώνας Αρχηγίας

1 Quiz της Φάρμας

1 Αγώνας Ασυλίας

1 Παιχνίδι Επάθλου

Κάθε εβδομάδα, ένας παίκτης θα αφήνει πίσω του τη ζωή στη Φάρμα, μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης. Δείτε ποια είναι τα αντικείμενα που πήραν μαζί τους οι παίκτες.

Στο τέλος αυτής της περιπέτειας, ο νικητής θα ανακηρυχθεί «Αγρότης της χρονιάς» και θα κερδίσει διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

η φάρμα πρεμιέρα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Οι πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό της Φάρμας

Η Φάρμα: Ο Βασίλης Φιλίππου στον ρόλο του επιστάτη

Share