Masterchef: Εκτός εαυτού ο Γιάννης - «Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο φαίνονται»

Τα έβαλε με την Κωνσταντίνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef: Εκτός εαυτού ο Γιάννης - «Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο φαίνονται»

Χαμός επικράτησε στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef ανάμεσα στον Γιάννη Αυλωνίτη και στην Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου αναφορικά με την τακτική που ακολουθεί η ίδια αλλά και η Μαρίνα.

Ο Γιάννης με αφορμή τα λεγόμενα της Μαρίνας είπε «Μειονότητα είστε εσείς που μαζεύεστε τρεις τέσσερις και κράζετε τους πάντες μέσα στο σπίτι. Πέφτω από τα σύννεφα με όσα λέτε. Δεν βλέπω ομαδικότητα, έχετε ξεκινήσει διχόνοια εσύ κι η Κωνσταντίνα.»

Αμέσως μετά απάντησε και στην Κωνσταντίνα δηλώνοντας: «Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου και να μην με ρωτήσεις τίποτα. ήρθες για να κράξεις τους πάντες, το έχεις πει ανοιχτά. Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο φαίνονται.»

Στο τέλος τα έβαλε και με τον Αλέξανδρο Συνοδινό λέγοντας ότι τον κάνουν ότι θέλουν οι δυο τους, ενώ κάτι παρόμοιο δήλωσε και ο Στέφανος.

Masterchef εκτός εαυτού ο Γιάννης

MasterChef spoiler: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι και ο παίκτης που αποχωρεί

Το MasterChef 5 επιστρέφει μετά το ανατρεπτικό επεισόδιο της Τρίτης και πρόκειται να γίνει χαμός , αφού μια ομάδα θα χάσει στην δοκιμασία και θα αναγκαστεί να βγάλει υποψήφιους προς αποχώρηση, αλλά και να χάσει έναν παίκτη.

Σύμφωνα με το Πρωινό, η Κόκκινη ομάδα είναι αυτή που θα χάσει σήμερα αναφέροντας πως «Έχουμε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, αυτοί είναι: η Μαρίνα Ντεμολλάι, η Λία Μακροστεργίου και ο Αλέξανδρος Συνοδινός».

Ενώ, αποκάλυψε επίσης πως ο παίκτης που αποχωρεί από το MasterChef είναι ο Αλέξανδρος Συνοδινός.