Φάρμα spoiler: Αποχωρεί οικειοθελώς η Σοφία Παυλίδου

Αυτό και αν είναι «βόμβα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα spoiler: Αποχωρεί οικειοθελώς η Σοφία Παυλίδου

Ένα spoiler «βόμβα» αποκαλύφθηκε για την Φάρμα, από την οποία όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει οικειοθελώς η Σοφία Παυλίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε η Νάνσυ Νικολαίδου μέσα από την εκπομπή Αννίτα Κοίτα, η γνωστή ηθοποιός θα αποχωρήσει από το νέο ριάλιτι.

 Φάρμα spoiler αποχωρεί οικειοθελώς η Σοφία Παυλίδου

Οι λόγοι ακόμα δεν είναι γνωστοί αλλά μάλλον ευθύνονται το ότι θέλει να βρίσκεται κοντά στα παιδιά της, τα οποία διανύουν μια δύσκολη περίοδο λόγω Πανελλαδικών εξετάσεων.

Άμα αυτό αποδειχθεί αλήθεια, θα αλλάξει σίγουρα τις ισορροπίες του παιχνιδιού, μιας και οι περισσότεροι παίκτες δείχνουν να πιστεύουν στην πυγμή της, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που την ήθελαν για αρχηγό, όπως είδαμε και στο χθεσινό επεισόδιο.

Η Φάρμα: Μπάινει στο παιχνίδι ο Τάσος Ξιαρχό

Ακόμη ένας παίκτης μπαίνει στην Φάρμα και αυτός είναι ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος ήθελε να πάει στο Survivor 4, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στην εκπομπή Έλα χαμογέλα λέγοντας «Δεν είναι μόνο το οικονομικό. Επειδή βαριέμαι να κάθομαι, λέω γιατί να μην πάω; Είναι ενδιαφέρον, γιατί δεν είναι πρόγραμμα εξαθλίωσης, να κοιμάσαι στα χώματα, να σέρνεσαι σαν την σαύρα κλπ. Νομίζω είμαι farmer boy».

Ο Τάσος Ξιαρχό, ωστόσο μπάινει έτοιμος να κοντραριστεί αν χρειαστεί και μάλιστα, έχει βρει και τον πρώτο υποψήφιο για καβγά. «Νομίζω θα τσακωθώ με τον Τζώρτζογλου πάρα πολύ, γιατί δεν μου αρέσει όταν κάποιος μιλάει με την ηλικία του και όχι με την προσωπικότητά του», λέει.