Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Masterchef - Πάνος Ιωαννίδης: «Αν υπήρχε υγειονομική υπηρεσία χθες, θα μας είχαν κλείσει χειροπόδαρα»

Κόλαφος ο κριτής

Masterchef - Πάνος Ιωαννίδης: «Αν υπήρχε υγειονομική υπηρεσία χθες, θα μας είχαν κλείσει χειροπόδαρα»
TV24 26.03.2021 21:25
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το καινούργιο επεισόδιο του Masterchef ξεκίνησε, με τον Πάνο Ιωαννίδη ωστόσο να δηλώνει πλήρως απογοητευμένος από τα πιάτα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο και συγκεκριμένα στην έκτη ομαδική δοκιμασία επικρατούσε η απόλυτη ακαταστασία, κάτι που έβγαλε από τα ρούχα της την κριτική επιτροπή. Μάλιστα, ο Πάνος Ιωαννίδης δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο και έτσι είπε με αυστηρό ύφος: «Λοιπόν τα πιάτα που είχαμε μπροστά μας ήταν πολύ πιο όμορφα από ότι νόστιμα τα περισσότερα.

Masterchef - Πάνος Ιωαννίδης

Επίσης να πω το εξής, αν υπήρχε υγειονομική υπηρεσία χθες, θα μας είχαν κλείσει χειροπόδαρα. Δεν έχουμε ξαναδεί χειρότερη ακαταστασία κι απορούμε πραγματικά πως μπορούσατε να σκεφτείτε έτσι.»

Τον λόγο πήρε αμέσως μετά ο Σωτήρης Κοντιζάς: «Όσο λίγος κι αν είναι ο χώρος, δε νοείται να έχουμε ξύλα κοπής στο πάτωμα με προϊόν επάνω, άσχετα αν θα το χρησιμοποιήσεις ή όχι. Δηλαδή δεν μπορείς να σταθείς. Ξύλο κοπής με πρωτεϊνη επάνω;»

Αντώνης Μητρόπουλος: Η πρώτη ανάρτησή του μετά την αποχώρηση από το MasterChef

Πριν από λίγες ημέρες, ο Αντώνης Μητρόπουλος έχοντας φτιάξει το χειρότερο πιάτο στην δοκιμασία αποχώρησης στο MasterChef μάζεψε τα πράγματα του κι έφυγε από το σπίτι.

Ο Αντώνης βρέθηκε αντιμέτωπος με την Ανούς, την Κωνσταντίνα και τη Μαρίνα, η οποία βρέθηκε σε αυτή τη θέση, καθώς ο Τζαμάλ έκανε χρήση της χρυσής κάρτας και έσωσε τον Παύλο και δεν τα κατάφερε.

Ο ίδιος έκανε την πρώτη ανάρτησή του στο Instagram, μετά την αποχώρησή του και ευχαρίστησε τους τρεις κριτές αλλά και τους σεφ που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες και βοηθούν τα παιδιά σε ό,τι χρειαστούν.

"Ένα μαγειρικο ταξίδι έφτασε στο τέλος του..Ηταν μια φοβερή εμπειρία Αλλά τίποτα δεν τελείωσε τώρα αρχίζουν όλα!!Ευχαριστώ για την υποστήριξη σας και επίσης Ευχαριστώ την φιλοξενία στο κανάλι @starchanneltv @masterchefgr και τους σεφ @scontizas @ioannidispanos @chef_koutsopoulosleonidas τον αγαπημένο fnb @nick.d.thomas και τελευταίος και καλύτερος ο άνθρωπος που μας έδινε ιδέες και μας στήριζε"

Αντώνης Μητρόπουλος MasterChef

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Mastechef - Αντώνης Μητρόπουλος: Η τρυφερή ανάρτηση της συντρόφου του μετά την αποχώρηση του

Masterchef - Βίλλη Σεργή: «Ήμουν ο εύκολος στόχος για την Μαρίνα και αυτή ήταν η πρωταγωνίστρια της βραδιάς»

Share