House of Fame: Τα έβαλαν οι κριτές με τους παίκτες μετά τα σχόλια τους

Φανερά θιγμένη η Καίτη Γαρμπή με τον Θέμη και όλα όσα είχε πει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Τα έβαλαν οι κριτές με τους παίκτες μετά τα σχόλια τους

Ένταση επικράτησε στο αποψινό live του House of Fame, με την κριτική επιτροπή να τα βάζει με τους παίκτες και τα σχόλια που είχαν κάνει περί αυστηρής κριτής.

Πολλοί ήταν οι σπουδαστές που παραπονέθηκαν και μίλησαν με ειρωνεία και ύφος για την κριτική που δέχτηκαν στο προηγούμενο live.

H Καίτη Γαρμπή και ο Φοίβος πήραν τον λόγο πρώτοι και έδειξαν φανερά την ενόχληση της. Ο δεύτερος αναφέρθηκε στην Χρύσα Μαλακόζη και δήλωσε πως στην μουσική ακαδημία προετοιμάζουν τους παίκτες για το τι θα αντιμετωπίζουν στην αγορά εργασίας.

House of Fame τα έβαλαν οι κριτές με τους παίκτες

Την ίδια στιγμή, σχολίασε πως πρέπει να σκέφεται τις εμπειρίες και την αναγνωσιμότητα που κερδίσει στο παιχνίδι σε σχέση με άλλους καλλιτέχνες, στους οποίους δεν δόθηκε η δυνατότητα να συμμετάσχουν.

Επιπλέον, ο Φοίβος δήλωσε πως αν τραγουδούσε έτσι, όπως την προηγούμενη βδομάδα, σε ένα νυχτερινό μαγαζί και οι πελάτες πλήρωναν για να την ακούσουν ή θα γελούσαν ή θα της πέταγαν τους ξηρούς καρπούς στο κεφάλι ή θα την έδιωχνε ο ιδιοκτήτης..

Αμέσως μετά πήρε τον λόγο η Καίτη Γαρμπή η οποία αναφέρθηκε με την σειρά της στον Θέμη λέγοντας πως είναι άδικος μαζί της και ότι πως την προσέβαλλαν τα λόγια του.

House of Fame: Η ανακοίνωση για το νέο προνόμιο του Πάνου Μεταξόπουλου

Μετά την εκρηκτική της εμφάνιση, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε έναν νέο κανόνα που θα αλλάξει τις ισορροπίες του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα ανέφερε πως στο τέλος κάθε live, όταν θα έχει βγει η τριάδα των υποψηφίων, ο Πάνος Μεταξόπουλος θα έχει την ευκαιρία να σώσει έναν παίκτη, ενώ τη θέση του θα παίρνει ο επόμενος στην ψηφοφορία.

House of Fame προνόμιο Πάνου Μεταξόπουλου

Ο Πάνος Μεταξόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Ξέρω τα παιδιά και από την καλή και από την κακή τους πλευρά. Ελπίζω και προσεύχομαι να μας δείξουν στη σκηνή τον πραγματικό τους εαυτό. Ί

σως κάποια στιγμή να χρειαστεί να το κάνω. Για εμένα θέμα συμπεριφοράς δεν υπάρχει. Η αξία του κάθε καλλιτέχνη είναι πάνω στη σκηνή. Το μεγαλύτερο βάρος για την απόφασή μου θα είναι η προσπάθεια του κάθε παιδιού και όχι η τελευταία τους εμφάνιση».