Φάρμα - highlights 2/4: Η αποχώρηση του Ερωτόκριτου, ο νέος αρχηγός και η ένταση στο συμβούλιο

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα - highlights 2/4: Η αποχώρηση του Ερωτόκριτου, ο νέος αρχηγός και η ένταση στο συμβούλιο

Στο χθεσινό 2/4 επεισόδιο της Φάρμας είδαμε την οικειοθελή αποχώρηση του Ερωτόκριτου,το νέο αρχηγό της εβδομάδας, αλλά και μια μεγάλη ένταση στο συμβούλιο.

Αυτά είναι τα highlights της Φάρμας

Ο Ερωτόκριτος αποχώρησε οικειοθελώς

Πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει το επεισόδιο της Φάρμας, είδαμε τον Ερωτόκριτο να ανακοινώνει στους συμπαίκτες του που έχει σκοπό να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης και να τους αποχαιρετά μαζεύοντας τα πράγματά του.

Η αποχώρηση του Ερωτόκριτου είχε γίνει γνωστή εδώ και καιρό ενώ ο φακός του Youweekly.gr τον είχε «τσακώσει» σε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Οι παίκτες είχαν αρκετή ένταση στην αρχή του επεισοδίου ενώ ο Ερωτόκριτος τσακώθηκε με κάποιες για ένα κρεβάτι. Αμέσως μετά αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι.

«Ελάτε να σας χαιρετίσω, θα φύγω, μέσα μου είμαι καλά, θα τα πούμε έξω», είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης κι αποχώρησε από τη Φάρμα.

Τανιμανίδης: «Ήρθα εδώ και έμαθα ότι είστε με έναν λιγότερο»

Ο Σάκης Τανιμανίδης επισκέφθηκε τους παίκτες στο αγρόκτημα και φάνηκε να είναι έκπληκτος με την είδηση πως ο Ερωτόκριτος αποφάσισε πολύ ξαφνικά να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο παρουσιαστής δεν περίμενε να μάθει αυτά τα νέα και όπως είπε στους παίκτες μίλησε με τον Ερωτόκριτο και του αποκάλυψε πως μία στιγμή ήταν αρκετή για να τον κάνει να πάρει αυτή την απόφαση.

«Μου θυμίζετε κλασική ταινία θρίλερ που ξεκινάνε όλοι σαν μια χαρούμενη παρέα με γέλια και σε κάθε πλάνο κάποιος εξαφανίζεται. Ο Ερωτόκριτος, λοιπόν, όπως εσείς γνωρίζετε πριν από εμάς, τελείως αιφνιδίως, χθες το βράδυ αποφάσισε να φύγει για προσωπικούς λόγους.

Έτσι και γω ήρθα σήμερα εδώ και έμαθα ότι είστε ένας λιγότερος. Ο Εωρτόκριτος, από το λίγο που του μίλησα, είναι ένας πολύ ιδιαίτερος και χαρισματικός άνθρωπος που σίγουρα αφήνει το στίγμα του. Κάποιες μικρές λεπτομέρειες που περνούν απαρατήρητες μπορούν να έχουν μεγάλη επίδραση», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής της Φάρμας.

Φάρμα Τανιμανίδης

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος ο πρώτος υποψήφιος αρχηγός

Η Μαρία Σπυροπούλου, αμέσως μετά από την αποχώρησή της από τη Φάρμα, έγραψε ένα γράμμα και έδωσε τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο ως τον πρώτο υποψήφιο αρχηγό για αυτή την εβδομάδα, κάτι που ανακοινώθηκε στο συμβούλιο που έκαναν οι παίκτες.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αφού εξέφρασε την έκπληξή του με την αποχώρηση του Ερωτόκριτου και στη συνέχεια έδωσε στη Μαρία Μιχαλοπούλου να διαβάσει το γράμμα που άφησε η παίκτρια που αποχώρησε στο προηγούμενο επεισόδιο.

Αρχηγός της εβδομάδας ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος

Η Μαρία Σπυροπούλου ανέδειξε μετά την αποχώρησή της ως υποψήφιο αρχηγό τον Βασίλη Θοεδωρόπουλο ενώ συνυποψήφιός του ήταν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Οι δυο τους διαγωνίστηκαν σε ένα απαιτητικό αγώνισμα και τελικά αρχηγός της Φάρμας για αυτή την εβδομάδα αναδείχθηκε ο Βασίλης.

Ο Βασίλης είχε δηλώσει πως είναι έτοιμος να γίνει αρχηγός και ήθελε πολύ να αναλάβει αυτό τον ρόλο. Η αλήθεια είναι βέβαια πως βρισκόταν απέναντι σε έναν αρκετά απαιτητικό αντίπαλο αλλά παρόλα αυτά, τα κατάφερε και πήρε τη νίκη.

Ο Θανάσης Πάτρας, ως προηγούμενος αρχηγός, παρέδωσε στον Βασίλη τα κλειδιά για το δωμάτιο του αρχηγού και είπε ότι του αξίζει.

Τραυματίστηκε η Μαρία Φραγκάκη

Ένα απρόοπτο συνέβη στη Φάρμας καθώς κατά τη διάρκεια των γεωργικών εργασιών, ο Θανάσης Πάτρας τραυμάτισε άθελά του την Μαρία Φραγκάκη στο χέρι, το οποίο πλέον το έχει δέσει.

Λίγο μετά την ανάδειξη του νέου αρχηγού, ο Θανάσης Πάτρας κρατούσε ένα ξύλο και κατά λάθος χτύπησε με αυτό τη Μαρία Φραγκάκη, η οποία στη συνέχεια έδειξε το χέρι της στην κάμερα και αποκάλυψε πως είναι μπαταρισμένο, γεγονός που τη δυσαρέστησε αρκετά. Δεν κράτησε ωστόσο κακία γιατί επρόκειτο για ένα ατύχημα.

Ένταση με την ανάδειξη των δύο υπηρετών

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στο συμβούλιο μετά την επιλογή των δύο υπηρετών από τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο. Ο νέος αρχηγός αποφάσισε να κάνει υπηρέτες την Μαρία Φραγκάκη και τον Θανάση Πάτρα.

Η επιλογή του που ενόχλησε αρκετά ήταν αυτή της Μαρίας Φραγκάκη, η οποία πριν από λίγη ώρα τραυματίστηκε εξαιτίας ενός λάθους του Θανάση Πάτρα. Ο Στράτος Τζώρτζογλου καθώς και ο Θανάσης Πάτρας εξέφρασαν την έντονη διαφωνία τους με τον αρχηγό.

Την ίδια στιγμή ο Σάκης Τανιμανίδης εξήγησε στον Βασίλη πως αν επιλέξει τη Μαρία ως μία από τους δύο μονομάχους θα είναι σαν να στέλνει το «πρόβατο στη σφαγή». Παρόλα αυτά ο Βασίλης επέμεινε στην απόφασή του και δεν την πήρε πίσω, παρά τις αντιδράσεις των συμπαικτών του.