MasterChef 5 - highlights 3/4: Τα "καρφιά", η εξομολόγηση Ανούς για Διονύση και η αποχώρηση του Ιωάννη

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - highlights 3/4: Τα

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5 είδαμε τους υποψήφιους προς αποχώρηση, μερικά απίστευτα καρφιά, αλλά και τελικά έναν παίκτη να φεύγει από το παιχνίδι.

Αυτά είναι τα highlights του MasterChef 5

Η Λία, η Ανούς και ο Γιάννης οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο χθεσινό επεισόδιο, η κόκκινη ομάδα έπρεπε να αποφασίσει ποιος θα στείλει στον τάκο και να δοκιμαστεί μαζί με τον Γιάννη Αυλωνίτη.

Χθες, Παρασκευή, ο Ιωάννης έχασε το Follow the chef για αυτό και οι παίκτες της κόκκινης ομάδας βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν τους συμπαίκτες τους.

Πολλοί ήταν οι μάγειρες που δυσκολεύτηκαν να ψηφίσουν κι έβαζαν στα χαρτάκια καρδούλες για να δείξουν την συμπάθεια τους. Η ψηφοφορία τελικά όρισε ως επόμενες υποψήφιους την Λία Μακροστεργίου κι την Ανούς Χεριμιάν.

Το απίστευτο «καρφί» του Τζαμάλ - «Εμείς τον Στέφανο τον είχαμε για λατζιέρη»

Η ψυχολογία των Κόκκινων μετά την ήττα του Ιωάννη ήταν πολύ αρκετά πεσμένη με τους παίκτες να νιώθουν ιδιαίτερα αδικημένοι διότι δούλεψαν σαν ομάδα ενώ οι Μπλε όχι.

Ο Παύλος εξέφραζε χαρακτηριστικά πόσο αδικημένος και πως κουράστηκε να χάνει ενώ δήλωσε πως αισθάνεται ο γκαντέμης της ομάδας του.

Ο Τζαμάλ αμέσως έβγαλε «φτυάρι» του και αυτή τη φορά στο στόχαστρο βρέθηκε ο Στέφανος. Ο Τζαμάλ είπε χαρακτηριστικά: «Έκανε πόλεμο στον Τζιοβάνι. Στις προηγούμενες ομαδικές νικούσαμε επειδή τον Στέφανο τον είχαμε αρχηγό και τον αφήναμε να κάνει τα δικά του. Λατζιέρη τον είχαμε. Αυτή τη φορά που τον βάλαμε να κάνει μια δουλειά τα σκάτωσε, πήγε να μας καταστρέψει δύο πιάτα».

Ανούς για Διονύση: «Είχα υποσχεθεί ότι δεν θα δημιουργήσω δεσμό μέσα στον διαγωνισμό»

Σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις προχώρησε η Ανούς Χεριμιάν , αναφορικά με το ειδύλλιο που έχει με τον Διονύση.

Η Ανούς απόψε ήταν υποψήφια αλλά δεν κατάφερε να στήσει το πιάτο της με την ίδια να είναι αρκετά απογοητευμένη. Η ίδια ωστόσο δήλωσε πως σε όλη την δοκιμασία δέχτηκε πολύ μεγάλη στήριξη από τον Διονύση ενώ αναφέρθηκε για πρώτη φορά πως έχουν δημιουργήσει κάτι πολύ όμορφο με τον Διονύση.

«Ο Διονύσης ξέρω ότι θέλει να γυρίσω πάρα πολύ, όπως κι εγώ που δε νιώθω έτοιμη να φύγω και να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Είχα υποσχεθεί στις φίλες μου ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσω κάποιου είδους δεσμό μέσα στον διαγωνισμό αλλά είναι κάτι που δεν το ελέγχεις. Είναι πολύ όμορφο να έχεις έναν άνθρωπο και να μοιράζεσαι πράγματα.»

Αποχώρησε ο Ιωάννης Αυλωνίτης

Μαζί με τον Ιωάννη Αυλωνίτη ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, η Λία και η Ανούς βρέθηκαν οι επόμενες δύο υποψήφιες προς αποχώρηση.

Οι τρεις παίκτες είχαν να αντιγράψουν ένα ασιατικό πιάτο, το οποίο ήταν αρκετά δύσκολο και χρονοβόρο! Και οι τρεις επίδοξοι σεφ ένιωσαν στο τέλος απογοητευμένοι με αυτό που ετοίμασαν, ωστόσο ένας από αυτούς εντυπωσίασε πολύ λιγότερο την κριτική επιτροπή.

Masterchef 5 αποχώρησε ο Ιωάννης Αυλωνίτης

Τελικά, ο παίκτης που αποχώρησε είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης, με τους παίκτες στον εξώστη να ξεσπούν σε κλάματα, με το spoiler που σας είχαμε δώσει νωρίτερα να επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά.