Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας συλλαμβάνεται

Τον «δίνει» στην αστυνομία η Ανέτ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας συλλαμβάνεται

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες καθώς ένα λάθος του Δούκα θα τον κάνει να συλληφθεί και να βρεθεί σε κίνδυνο, λίγο καιρό μετά την δολοφονία του Θέμελη.

Σύμφωνα με το spoiler του Αλέξη Μίχα στο Πρωινό, ο Δούκας θα κάνει διάρρηξη στο αστυνομικό τμήμα το βράδυ του γάμου του Προύσαλη με τη Ρίζω προκειμένου να πάρει μία επιστολή η οποία αποτελεί στοιχεία για τον θάνατο του Θέμελη.

Το επόμενο πρωί, ο Άγγελος και ο Προύσαλος υποψιάζονται τι έχει συμβεί και καλούν την Ανέτ να καταθέσει. Εκείνη ομολογεί και ο Δούκας συλλαμβάνεται.

Στη συνέχεια, οι δικηγόροι της οικογένειας την παρακαλούν να αλλάξει την κατάθεσή της προκειμένου να σωθεί ο αδερφός της. Η Ανέτ θα βρεθεί μπροστά σε ένα δίλημμα και η νέα της κατάθεση θα αλλάξει τα πάντα για την οικογένειά της.

Το spoiler του Πρωινού για τις Άγριες Μέλισσες

Τι θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες

Δευτέρα 5 Απριλίου

Μετά απ’ την παρότρυνση της Ελένης, η Ασημίνα και η Δρόσω σκέφτονται σοβαρά να συμμαχήσουν για χάρη του μικρού, ενώ ο Νικηφόρος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας.

Ο Δούκας βρίσκει ξανά τρόπο να εκμεταλλευτεί τον Συνεταιρισμό, ενώ η σχέση του Μιλτιάδη και της Βιολέτας αρχίζει να κλονίζεται. Η Μυρσίνη αποφασίζει να πάει τον Σέργιο στην Ασημίνα, για ν’ ανέβει η ψυχολογία του. Αυτή η επίσκεψη, όμως, θα φέρει μεγάλη αναστάτωση και στα δυο σπίτια, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι γνωρίζει το τραγικό τέλος του Βόσκαρη.