House of Fame: Έντονη λογομαχία μεταξύ Παντελή Τουτζουτζή και Γιάννη Αρβανιτίδη

«Φτιάχνουμε μια ιστορία για εσένα και εσύ την πετάς στα σκουπίδια...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Έντονη λογομαχία μεταξύ Παντελή Τουτζουτζή και Γιάννη Αρβανιτίδη

Στο σημερινό επεισόδιο του House of fame, μαλλιά κουβάρια έγιναν για ακόμη μια φορά ο Παντελής Τουτουτζής και ο Γιάννης Αρβανιτίδης.

Ο Beauty Expert εμφανίστηκε στην Ακαδημία για να αλλάξει τα looks των σπουδαστών. Όμως πριν από αυτό, ο ίδιος εξέφρασε την δυσαρέσκεια του με τα λεγόμενα του Γιάννη, ο οποίος μίλησε άσχημα για την αλλαγή που του έγινε στα μαλλιά.

House of Fame τσακωμός Γιάννη και Παντελή

Οι δηλώσεις του Παντελή Τουτουντζή

«Μιας που μιλάω για ειλικρίνεια να έρθω σε εσένα και που με έχεις στεναχωρήσει πάρα πολύ, γιατί θα ήθελα Γιάννη επειδή εγώ είμαι πολύ ειλικρινής άνθρωπος και ακούω διάφορα παράπονα να κάνεις πίσω από την πλάτη μου για τα μαλλιά σου, θα ήθελα να μου πεις και την πρώτη μέρα ότι δεν σου αρέσουν και μετά κάθε φορά που το έλεγες κάπου να με πιάσεις και να μου το πεις…

Φτιάχνουμε μια ιστορία για εσένα και εσύ την πετάς στα σκουπίδια. Δεν μου είπες τίποτα θα προσπαθούσα να το αλλάξω, αυτό όλα τα παιδιά που έκαναν μια αλλαγή δεν βγήκαν να πουν κάτι για την αλλαγή… όταν ακούω να λες πως θα βγω να τραγουδήσω με αυτό το μαλλί είναι τουλάχιστον προσβλητικό, το τελευταίο πράγμα που περίμενα από εσένα ήταν να δεχτώ παράπονα»

Ο Γιάννης Αρβανιτίδης πήρε αμέσως μετά τον λόγο και απάντησε:

«Πρόκειται για ράδιο αρβύλα και χαίρομαι που με ρωτάς για να σου ξεκαθαρίσω τι λέω και πως μπορεί να εννοείται και να ακούγεται. Από την πρώτη μέρα που έκανα το makeover για εμένα ήταν μια μεγάλη αλλαγή και προσπαθούσα να το χωνέψω… Με στεναχωρεί αυτό που κάνεις τώρα, είπα πόσο σε σέβομαι, πόσο μου αρέσει η δουλειά σου… Δεν ήθελα λύση, ήθελα να το χωνέψω μόνος μου». Πριν λίγες μέρες μάλιστα, ο Γιάννης είχε κάνει έξαλλο και τον Πάνο Μεταξόυπουλο!

Ανδρέας Μικρούτσικος: Το «καρφί» του για το House of Fame - «Γιατί να βάλω την Φουρέιρα να παρουσιάσει;»

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην Ελένη Φουρέιρα και στο House of fame.

Ο γνωστός παρουσιαστής επισήμανε πως διαφωνεί με την επιλογή των παικτών αλλά και με αυτήν της Ελένης Φουρέιρα για την παρουσίαση ενώ πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε και η νέα του εκπομπή.

«Στο τωρινό στην ακαδημία βλέπουμε ακραίες συμπεριφορές και τσακώνονται χωρίς κέρδος κι άνευ λόγου… Τους μισούς από αυτούς δεν τους περνούσα από οντισιόν, δηλαδή πως μου φέρνεις φάλτσους. Δεν μαθαίνεται αυτό, το μισό υλικό είναι για πέταμα. Έχουν θρασύτητα κι έχουν πάρει από κάπου αέρα. Όλοι εναντίον όλων. Υπάρχει παθογένεια και μίμηση στην τηλεόραση και θα κάνουν πανομοιότυπες εκπομπές.

Το άλλο λέγεται σύνδρομο Ελένης Φουρέιρα, δηλαδή ποιος την έβαψε, ποιον έχει μακιγιέρ κι ότι κάτι γίνεται συνέχεια με την Φουρέιρα. Περιμένω να την δω σαν παρουσιάστρια αλλά ήταν εξαιρετική όταν εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision. Δηλαδή θα βάλω τον Αρναούτογλου να πάει στην Eurovision;

Γιατί να βάλω την Φουρέιρα να παρουσιάσει; Δεν χρειάζεται γιατί την βλέπω κάθε Παρασκευή. Το φαίνεσθαι μην βιάζει το είναι. Δεν έχω τίποτα μαζί της, την έχω δει στην Eurovision και μου άρεσε πάρα πολύ για να ξηγιέμαι αλλά να παρουσιάζει την εκπομπή και να την βάζουν να διαπραγματευτεί μία κατάσταση reality και να λέει συνέχεια πάρα πολύ ωραία, μπράβο σου ενώ πονούν τα αυτιά μας… Στην επιτροπή οι τραγουδιστές είναι ισορροπιστές, ευτυχώς που υπάρχει ο Φοίβος και σπάει αυγά.»