Masterchef 5: Άναυδοι όλοι με το πλεονέκτημα του Παύλου ως νικητής του Mystery Box

Οι κριτές τους εξέπληξαν με την ανακοίνωση τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Άναυδοι όλοι με το πλεονέκτημα του Παύλου ως νικητής του Mystery Box

Στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef, οι επίδοξοι σεφ μπήκαν στην κουζίνα προκειμένου να ακούσουν και να βγάλουν εις πέρας την καινούργια δοκιμασία.

Αφού πρώτα τους ανακοίνωσαν πως έχουν για σήμερα να ετοιμάσουν τρία πιάτα σε δύο ώρες, οι τρεις κριτές αποκάλυψαν στον Παύλο το πλεονέκτημα που θα έχει, ως νικητής του Mystery Box.

Masterchef 5 πλεονεκτήματα Παύλου

Έτσι λοιπόν, ο Παύλος περνάει κατευθείαν στους 9, με τον ίδιο να είναι απόλυτα ασφαλής για την αποψινή δοκιμασία, ανεξάρτητα από την επιτυχία ή αποτυχία των πιάτων που θα φέρει στους κριτές.

Ο ίδιος βέβαια δήλωσε πως περίμενε να ακούσει κάτι πιο σοκαριστικό, αλλά ήταν αρκετά ενθουσιασμένος με την ασυλία του.

Δεν εμφανίστηκε στους ΚουΚου ο Ιωάννης λόγω των επιστροφών στο παιχνίδι

O Ιωάννης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε το Σάββατο από το MasterChef 5 και όπως ήταν αναμενόμενο, σήμερα θα τον βλέπαμε στην πρωινή εκπομπή του Star, Στην φωλιά των ΚουΚου. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συνέβη και η Κατερίνα Καραβάτου εξήγησε πως ευθύνεται η διαδικασία των επιστροφών.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα δούμε να μπαίνουν στο παιχνίδι ξανά παίκτες που έχουν αποχωρήσει, γεγονός που πάντα δημιουργεί εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες που ήδη βρίσκονται μέσα στο σπίτι. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως ένα από τα πρόσωπα που θα επιστρέψουν στο παιχνίδι είναι και η Μαρίνα, ενώ όπως όλα δείχνουν στο παιχνίδι επιστρέφει και ο Ιωάννης.

«Να πούμε ότι ο Ιωάννης θα είναι εδώ τις επόμενες ημέρες. Ξέρετε ότι υπάρχουν επιστροφές στο MasterChef, οπότε αυτή η διαδικασία, όπως αντιλαμβάνεστε, καθόρισε και το δικό μας πρόγραμμα», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.