Masterchef 5 - Λία: «Συγγνώμη αλλά έχω να κάνω μια καταγγελία και είναι σοβαρή»

«Αυτό ήταν ανέντιμο!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 - Λία: «Συγγνώμη αλλά έχω να κάνω μια καταγγελία και είναι σοβαρή»

Σε μια «καταγγελία» προχώρησε στο αποψινό επεισόδιο του Masterchef η Λία, λίγο πριν την ανακοίνωση της νικητήριας ομάδας.

Μπλε και Κόκκινοι στάθηκαν μπροστά από την κριτική επιτροπή προκειμένου να συζητήσουν τα θετικά και τα αρνητικά από τα πιάτα που ετοίμασαν στην ομαδική δοκιμασία του προηγούμενου επεισοδίου.

Η Λία, η αρχηγός των Κόκκινων, κάποια στιγμή στο συμβούλιο, πήρε τον λόγο και είπε αναφερόμενη στην Μαργαρίτα, την αρχηγό της Μπλε ομάδας: «Συγγνώμη αλλά έχω να κάνω μια καταγγελία και είναι σοβαρή».

Αμέσως μετά, αποκάλυψε πως πριν την δοκιμασία η Μαργαρίτα της είχε ζητήσει να πιεί το δικό της ποτήρι με σαμπάνια, με τη Λία να δέχεται με την προυπόθεση όμως να χρησιμοποιήσει σε ένα από τα πιάτα της τουρσί.

Αυτό δεν έγινε ποτέ από τη Μαργαρίτα και η Λία ήθελε να το αναφέρει και να το «καταγγείλει» δηλώνοντας ότι αυτό που έκανε η Μαργαρίτα ήταν ανέντιμο, φυσικά όμως με χιούμορ.

Αυτό είναι το βιογραφικό της Λίας Μακροστέργιου

Η Λία είναι 29 ετών. Αποτελεί τη συνέχεια του ένδοξου Βόλου στους διαγωνισμούς του MasterChef. Το μικρό μαγειρείο το Βόλο φημίζεται για τις περίεργες και διασκεδαστικές ονομασίες των πιάτων του.

Είναι μητέρα ενός 4χρονου κοριτσιού. Σπουδάζει παράλληλα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Βόλου. Θέλει να κερδίσει το MasterChef 5 γιατί το έχει υποσχεθεί στην κόρη της.

Masterchef 5 βιογραφικό της Λίας Μακροστέργιου