House of Fame: Η Ελένη Φουρέιρα προκάλεσε on air τον Νίκο Μουτσινά

Τι ζήτησε από τον παρουσιαστή να κάνει;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Η Ελένη Φουρέιρα προκάλεσε on air τον Νίκο Μουτσινά

Στο αποψινό live του House of Fame, η Ελένη Φουρέιρα προκάλεσε on air τον Νίκο Μουτσινά, με αφορμή ένα συγκεκριμένο τραγούδι.

Ο Γιώργος Σπετσιώτης κλήθηκε για απόψε το βράδυ να ερμηνεύσει το τραγούδι «Τέρμα τα ψέματα» των Alcatrash, της μπάντας που πλαισιώνει τον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή του.

Ο Γιώργος τα πήγε πολύ και μάλιστα δεν δίστασε να χορέψει στους ρυθμούς του κομματιού. Όταν η παρουσιάστρια στάθηκε δίπλα του, μετά το τέλος της ερμηνείας του, προκάλεσαν τον Νίκο Μουτσινά να κάνει το ίδιο χορευτικό, με τον Γιώργο λίγο νωρίτερα να τον έχει ξανά προκαλέσει να βρεθεί στη σκηνή και να κάνουν μαζί ένα ντουέτο. Να θυμίσουμε ότι στο σημερινό live, η Πηνελόπη είναι με μείον 4 βαθμούς!

«Γιατί να βάλω την Φουρέιρα να παρουσιάσει;»

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην Ελένη Φουρέιρα και στο House of fame.

Ο γνωστός παρουσιαστής επισήμανε πως διαφωνεί με την επιλογή των παικτών αλλά και με αυτήν της Ελένης Φουρέιρα για την παρουσίαση ενώ πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε και η νέα του εκπομπή.

«Στο τωρινό στην ακαδημία βλέπουμε ακραίες συμπεριφορές και τσακώνονται χωρίς κέρδος κι άνευ λόγου… Τους μισούς από αυτούς δεν τους περνούσα από οντισιόν, δηλαδή πως μου φέρνεις φάλτσους. Δεν μαθαίνεται αυτό, το μισό υλικό είναι για πέταμα. Έχουν θρασύτητα κι έχουν πάρει από κάπου αέρα. Όλοι εναντίον όλων. Υπάρχει παθογένεια και μίμηση στην τηλεόραση και θα κάνουν πανομοιότυπες εκπομπές.

Το άλλο λέγεται σύνδρομο Ελένης Φουρέιρα, δηλαδή ποιος την έβαψε, ποιον έχει μακιγιέρ κι ότι κάτι γίνεται συνέχεια με την Φουρέιρα. Περιμένω να την δω σαν παρουσιάστρια αλλά ήταν εξαιρετική όταν εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision. Δηλαδή θα βάλω τον Αρναούτογλου να πάει στην Eurovision;

Γιατί να βάλω την Φουρέιρα να παρουσιάσει; Δεν χρειάζεται γιατί την βλέπω κάθε Παρασκευή. Το φαίνεσθαι μην βιάζει το είναι. Δεν έχω τίποτα μαζί της, την έχω δει στην Eurovision και μου άρεσε πάρα πολύ για να ξηγιέμαι αλλά να παρουσιάζει την εκπομπή και να την βάζουν να διαπραγματευτεί μία κατάσταση reality και να λέει συνέχεια πάρα πολύ ωραία, μπράβο σου ενώ πονούν τα αυτιά μας… Στην επιτροπή οι τραγουδιστές είναι ισορροπιστές, ευτυχώς που υπάρχει ο Φοίβος και σπάει αυγά.»