Αγγελική: Η Αθηνά μαθαίνει την πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής

Όσα θα δούμε σήμερα 14/4

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική: Η Αθηνά μαθαίνει την πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής

Στο σημερινό 14/4 επεισόδιο της σειράς Αγγελική, θα δούμε τον Δημήτρη και τον Παύλο να αποκαλύπτουν στην Αθηνά την πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής.

Όσα θα δούμε σήμερα στη σειρά του Alpha, Αγγελική

Τετάρτη 14 Απριλίου - Επεισόδιο 116

Ο Δημήτρης και ο Παύλος αποκαλύπτουν στην Αθηνά την πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής, αυτή δεν τους πιστεύει και θεωρεί πως είναι άλλο ένα κόλπο της Τζένης και του Παύλου. Η Τζένη πληροφορείται από τις ειδήσεις για τις έρευνες σχετικά με τον θάνατο του Σταυριανού την ίδια στιγμή που η αστυνομία φτάνει στον Στέφανο ρωτώντας τον σχετικά με το περιστατικό.

Η Σοφία ζητάει από τον Ανδρέα να γυρίσει στη δουλειά μιας και το σχέδιο για την πώληση του σπιτιού ναυάγησε μιας και χρειάζεται την σύμφωνη γνώμη της Αθηνάς για να το κάνει. Τέλος, η Λένα παίρνει την απόφαση να μιλήσει στο Θωμά για το παρελθόν και του αποκαλύπτει ότι ο Μιχάλης δεν είναι βιολογικός του γιος. Απίστευτες αποκαλύψεις για τη σειρά έκανε ο Νίκος Ψαρράς.

«Η Σοφία φεύγει από το κτήμα των Αργυρών» στην σειρά Αγγελική

Η Δήμητρα Σιγάλα, η οποία υποδύεται τη Σοφία μίλησε στον Lampsi Fm 92,3 και μεταξύ άλλων θέλησε να δώσει και ένα spoiler, αποκαλύπτοντας πως ο χαρακτήρας της θα φύγει από το κτήμα των Αργυρών.

«Γυρνάω το βράδυ πολύ κουρασμένη. Ευτυχώς υπάρχει πολύ ωραία χημεία με τον Ιωάννη Παπαζήση. Με βοηθάει, τον βοηθάω, έχουμε ωραία αλληλεπίδραση μεταξύ μας και βγαίνουν ωραίες όλες αυτές οι σκηνές. Βγαίνει το πάθος στην οθόνη.

Η Σοφία είχε γίνει μέχρι τώρα, χαλί να την πατήσει ο Παύλος. Ήταν μια σκέτη γλύκα στην αρχή. Το ζούσε το όνειρο κι αυτός μαζί με τη Σοφία. Αλλά στην πορεία εμφανίστηκε μια Τζένη… Κι όλα άλλαξαν.

Μέχρι τώρα είχε δώσει πολλές ευκαιρίες στον Παύλο, ίσως και περισσότερες απ΄ όσες θα έπρεπε, γιατί τον αγαπούσε, πίστευε σε αυτόν. Έκανε πάντοτε ένα βήμα πίσω στα όνειρά της, για να είναι ο Παύλος καλύτερα κι όλη η οικογένεια χαρούμενη. Τώρα όμως κατάλαβε ότι για να κερδίσει τη δική της ευτυχία, πρέπει να τη διεκδικήσει.

Αγγελική spoiler

Μετά την αποβολή η Σοφία ξέρει τι θέλει. Και διεκδικεί την ευτυχία της, πατάει στα πόδια της, παρ΄όλες τις όποιες αμφιβολίες της, οι οποίες αποτελούν κατάλοιπα όλων αυτών που τις έχει κάνει ο Παύλος. Είναι αποφασισμένη. Ξέρει τι θέλει. Δεν έχει δει ο τηλεθεατής αυτό το πρόσωπό της, μέχρι τώρα….Προχωράει με τον Αντρέα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός ενώ την ίδια στιγμή ο Νίκος Ψαρράς αποκάλυψε την παρατήρηση που του έγινε για τη συμμετοχή του στη σειρά.

Όλα μαθαίνονται σε αυτή την οικογένεια. Ακριβώς γι αυτό θα δώσω ένα spoiler και θα πω ότι η Σοφία θα φύγει από το σπίτι στο οποίο ζει, δίπλα στο σπίτι και το κτήμα των Αργυρών. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές από δω και στο εξής. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει», κατέληξε η Δήμητρα Σιγάλα.