MasterChef 5 - spoiler 17/4: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Αυτός είναι ο άτυχος της εβδομάδας! Προσοχή, ακολουθεί spoil

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - spoiler 17/4: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Το MasterChef 5, έχει αποδειχτεί πως είναι ένας δύσκολος αντίπαλος της τηλεθέασης, αφού δίνει σε κάθε ημέρα προβολής του "μάχη" σώμα με σώμα με το Survivor 4. Το ριάλιτι μαγειρικής έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και για αυτό στο Youweekly.gr μάθαμε ποιος παίκτης αποχωρεί το Σάββατο 17/4 από το παιχνίδι.

Όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια, παίκτες που είχαν αποχωρήσει, είχαν την ευκαιρία να μπουν και πάλι στο παιχνίδι. Κάποιοι λοιπόν εκμεταλλεύτηκαν αυτή την ευκαιρία, κάποιοι άλλοι όμως την έχασαν και γύρισαν ξανά στα σπίτια τους.

Οι παίκτες που κέρδισαν την λευκή ποδιά και επέστρεψαν στην "μάχη" για την διεκδίκηση του τίτλου του καλύτερου Έλληνα σεφ μέχρι στιγμής, είναι ο Ιωάννης, η Μαργαρίτα, και η Μαρίνα. Ενώ, την Παρασκευή 16/4 ακόμη 3 παίκτες θα μπουν και πάλι στο σπίτι του MasterChef 5.

Τι θα δούμε στο 16/4 επεισόδιο του MasterChef 5

Tο βράδυ της Παρασκευής θα δούμε να μονομαχούν μαγειρικά, ο Στέφανος, ο Αλέξανδρος, η Κωνσταντίνα, η Μαρία, ο Νίκος και ο Αντώνης.

Οι νικητές θα εξασφαλίσουν την θέση τους στο MasterChef 5 και θα ανέβουν στον εξώστη, όπου θα τους περιμένουν οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους. Τρεις πρώην παίκτες θα είναι καλεσμένοι, ανάμεσά τους και ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλέξανδρος, ο Στέφανος και η Μαρία θα επιστρέψουν στο σπίτι και θα είναι οι τελευταίοι παίκτες που θα μπουν και πάλι στο παιχνίδι!

Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει το Σάββατο 17/4 από το MasterChef 5;

Μπορεί το STAR να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μην βγαίνουν spoiler για το ποιος αποχωρεί ή για το τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι του MasterChef 5 και καταλήξει σαν το Survivor 4 που καθημερινά μαθαίνουμε τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο εμείς στο Youweekly.gr καταφέραμε να μάθουμε ποιος θα φύγει από το παιχνίδι μαγειρικής το Σάββατο.

Βέβαια, η πληροφορία μας δεν είναι 100% επιβεβαιωμένη, αφού το κανάλι μπορεί να έχει κάνει fake spoil με σκοπό να κρατήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Ο παίκτης λοιπόν που αποχωρεί από το παιχνίδι, είναι η Λία!.

MasterChef 5 spoiler 17/4 αποχώρηση Λίας

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram