Masterchef 5 - Spoiler: Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που αποχωρούν

Τεράστια ανατροπή στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 - Spoiler: Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που αποχωρούν

Μεγάλες ανατροπές πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια του Masterchef, με τα άτομα που αποχωρούν από το παιχνίδι να φέρνουν τα πάνω κάτω.

Οι επίδοξοι σεφ διανύουν μια εβδομάδα όχι και τόσο ευχάριστη, μιας και έχουμε επιστροφές.. καταστροφές! Μέχρι στιγμής, οι 3 παίκτες που τους δόθηκε μια ευκαιρία και ξανά μπήκαν στο σπίτι είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Αυτοί είναι οι 3 παίκτες που αποχωρούν από το Masterchef

Σύμφωνα με τα spoiler που έχουμε, ο Αλέξανδρος Συνοδινός πρόκειται να επιστρέψει στο παιχνίδι, ενώ παραμένει κανονικά η Μαρία Λαζαρίδου.

Ωστόσο, οι τρεις παίκτες που θα χρειαστεί να αποχαιρετήσουν οριστικά το παιχνίδι είναι η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, ο Αντώνης Μητρόπουλος αλλά και ο Στέφανος Χίλας.

Masterchef 5 οι τρεις παίκτες που αποχωρούν

«O Αλέξης να πάει στο MasterChef 5 και η Μαρίνα να πάει στο Survivor 4»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ειδικά όταν η συζήτηση έρχεται στο Survivor 4 δεν μασάει τα λόγια του και τα λέει όπως έχουν τα πράγματα, χωρίς να τον νοιάζει ποιος θα παρεξηγηθεί και ποιος όχι. Μάλιστα, όταν μιλάει για τον Αλέξη Παππά, δίνει... πόνο.

Ο παρουσιαστής που κάθε Πέμπτη θα απολαμβάνουμε στην εκπομπή Ευτυχείτε, σχολίασε τα δυο ριάλιτι που έχουν τραβήξει περισσότερο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Το MasterChef 5 και το Survivor 4, που χθες είχε την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου με το Twitter να την "δικάζει".

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λοιπόν, έκανε ένα επικό σχόλιο για την Μαρίνα Ντεμολλάι και τον Αλέξη Παππά! Χαρακτηριστικά είπε «Έχουμε την πρώτη ανταλλαγή η Μαρίνα Ντεμολλάϊ και ο Αλέξης Παππάς άνουν ανταλλαγή ανάμεσα στα δύο κανάλια δηλαδή ο Αλέξης να πάει στο MasterChef και η Μαρίνα να πάει στο Survivor γιατί γίνεται ανταλλαγή τοξικών ανθρώπων. Λέγεται το πείραμα ανταλλαγής τοξικότητας».