8 Λέξεις: Μιλτιάδης και Κατερίνα χωρίζουν λόγω του Άλκη

«Άλλος εδώ μέσα δεν μπαίνει. Κανείς δεν πρόκειται να πάρει τη θέση του Φοίβου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Μιλτιάδης και Κατερίνα χωρίζουν λόγω του Άλκη

Η ξαφνική εμφάνιση του Αλκη στη ζωή της οικογένεια Μαρόγλου φέρνει τα πάνω-κάτω στις 8 Λέξεις. Μόλις επιβεβαιώνεται ότι είναι πραγματικός γιός του Μιλτιάδη, η γαλήνη στο σπίτι τους διαταράσσεται, με την Κατερίνα να μην ανέχεται την ύπαρξή του σαν «αντικαταστάτη» του νεκρού γιου της. Οι συγκρούσεις ανάμεσα στο ζευγάρι δεν θα αργήσουν να γίνουν τόσο έντονες που θα τους φτάσουν στα όρια του χωρισμού!

Ο Μιλτιάδης από την ημέρα που γνώρισε τον Αλκη, κάτι μέσα του τού λέει ότι είναι πραγματικά γιος του. Αυτός ο νέος κατάφερε από την πρώτη στιγμή να μπει στην καρδιά του και το αποτέλεσμα του DNA απλά επιβεβαίωσε αυτή την αίσθηση που είχε.

Τη χαρά που πήρε, αμέσως θέλησε να τη μοιραστεί μαζί του και πηγαίνει απλά για να του το ανακοινώσει: «Δεν περίμενα το αποτέλεσμα για να σιγουρευτώ. Για μένα ήταν μια απλή τυπική διαδικασία. Με κάνεις τόσο χαρούμενο, αγόρι μου», του λέει και τον αγκαλιάζει. Το ίδιο αισθάνεται και ο Αλκης, οποίος πιστεύει ότι θα μπορέσει να αποκτήσει πλέον μια κανονική οικογένεια. Ενώ, στα "μαχαίρια" είναι η Ελισάβετ και η Ηλιάνα για τα μάτια ενός άνδρα.

Η Κατερίνα γίνεται έξαλλη με τον Μιλτιάδη στις 8 Λέξεις

8 Λέξεις Μιλτιάδης Κατερίνα χωρισμός

Λίγο αργότερα ο Μιλτιάδης επιστρέφει στο σπίτι για να πει και στην Κατερίνα ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πλέον για τον Αλκη: «Κατερίνα, ο Αλκης έλεγε την αλήθεια. Είναι γιος μου, μόλις πήρα τα αποτελέσματα από το τεστ», της λέει χαρούμενος.

Ωστόσο η Κατερίνα όχι μόνο δεν συμμερίζεται τη χαρά του, αλλά δείχνει εκνευρισμένη και αμέσως του επιτίθεται: «Και λοιπόν; Τι μου λες; Να δεχτώ εδώ μέσα τον γιο σου σαν να μη συμβαίνει τίποτα; Εγώ έναν γιο είχα, Μιλτιάδη, τον Φοίβο μου. Αλλος εδώ μέσα δεν μπαίνει. Κανείς δεν πρόκειται να πάρει τη θέση του. Το κατάλαβες;», του ξεκαθαρίζει και ξεσπάει σε κλάματα. Δείτε και αναλυτικά όλα τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας.

Ο Μιλιτιάδης τα χάνει και προσπαθεί να τη συνεφέρει: «Τι είναι αυτά που λες; Φυσικά και κανένας δεν πρόκειται να πάρει τη θέση του γιου μας», της απαντάει, αλλά η Κατερίνα φορτισμένη του κάνει προσωπική επίθεση: «Λες ψέματα! Ηδη έχεις δώσει τη θέση του στον Αλκη, στον νέο σου γιο», του φωνάζει.

Ο Μιλτιάδης βλέπει ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει και προσπαθεί να συνέλθει πιστεύοντας ότι όλα θα αλλάξουν και αυτό που έγινε οφείλεται στο πρώτο σοκ. Ετσι αποφασίζει να μιλήσει στην Ιφιγένεια: «Ιφιγένεια, το τεστ βγήκε. Ο Αλκης είναι όντως αδελφός σου και θέλω να πάμε μαζί να τον δεις, να γνωριστείτε. Είστε αδέλφια και νομίζω ότι αυτή η συνάντηση πρέπει να γίνει». Ενώ, Μάγδα και Αιμίλιος χωρίζουν οριστικά.

Η Ιφιγένεια δέχεται και μάλιστα όλα πάνε καλά, αφού εντυπωσιάζεται από τη σοβαρότητα και την καλοσύνη του Αλκη. Αρχίζει όχι μόνο να τον συμπαθεί, αλλά να τον θεωρεί και αδελφό της. Ομως αυτό αποδεικνύεται ακόμα χειρότερο για την Κατερίνα που ετοιμάζεται να τα τινάξει όλα στον αέρα και να διαλύσει την οικογένειά της.