YFSF - highlights 18/4: Ο αποστωμοτικός Ίαν Στρατής, τα τακούνια του Ματιάμπα και ο... Ψινάκης

Όσα είδαμε στο show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
YFSF - highlights 18/4: Ο αποστωμοτικός Ίαν Στρατής, τα τακούνια του Ματιάμπα και ο... Ψινάκης

Στο χθεσινό 18/4 επεισόδιο του YFSF All Star, που επέστρεψε μετά από πολύ καιρό λόγω κορωνοϊού, είδαμε απίστευτες εμφανίσεις. Όπως του Ίαν Στρατή, του Ισαϊα Ματιάμπα και όχι μόνο. Είδαμε και τον Δήμο Μπέκε ως Ψινάκη που τραγούδησε Ρουβά.

Αυτά είναι τα highlights του YFSF

Έγινε Bonnie Tyler o Ίαν Στρατής και αποστόμωσε τους κριτές

Ο Ίαν Στρατής άνοιξε το YFSF μετά από μιας εβδομάδας διακοπή και υποδύθηκε την Bonnie Tyler. Με κατάξανθη περούκα, ο τραγουδιστής ερμήνευσε το Ι need a hero και τους άφησε όλους άφωνους.

«Εμένα αυτό το πήρε φωτιά το Κορδελιό και ψάχνω πυροσβέστη ενώ ταυτόχρονα ψάχνω τους φακούς επαφής και με ενδιαφέρει το κοντινό πλάνο με διαλύει» του είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Η Τάνια Μπρεάζου αλά Βασίλης Τερλέγκας

Η Τάνια Μπρεάζου που ενσάρκωσε τον Βασίλη Τερλέγκα τους ξεσήκωσε όλους. Παρόλο που δεν του έμοιαζε στην όψη, η μίμηση της φωνής ήταν εξαιρετική.

Ο Τάκης Ζαχαράτος μάλιστα, ανέβηκε στη σκηνή για ένα ζεϊμπέκικο ενώ μέχρι και ο Μιχάλης Ρέππας δεν αντιστάθηκε και της πέταξε λουλούδια.

Αγνώριστος με δερμάτινο κολάν και τακούνια ο Ησαΐας Ματιάμπα

Τίμησε τις αφρικανικές του ρίζες ο Ησαΐας Ματιάμπα ντυμένος Nomcebo τραγουδώντας στη γλώσσα των Ζούλου, με κολάν και τακούνια.

Ο κριτής που συγκινήθηκε περισσότερο ήταν ο Κωστής Μαραβέγιας που όπως είπε αγαπά την αφρικανική ήπειρο. «Είναι μητέρα Γη» είπε.

Ο Δήμος Μπέκε αλά Ηλίας Ψινάκης τραγούδησε… Ρουβά

Ένας special guest εμφανίστηκε στο YFSF στη θέση του Λευτέρη Ελευθερίου. Ο Δήμος Μπέκε ως Ηλίας Ψινάκης, τραγούδησε ένα ποτ πουρί κομματιών του Σάκη Ρουβά.

Η ομοιότητα του τραγουδιστή με τον γνωστό μάνατζερ ήταν απίστευτη ειδικά στη φωνή τόσο που ο Τάκης Ζαχαράτος μπερδεύτηκε.

Ο νικητής της βραδιάς

Μετά την ψηφοφορία των κριτών, των καλλιτεχνών και του κοινού νικήτρια του επεισοδίου αναδείχτηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα που σήμερα έγινε Αλέξια και έκλεψε τις εντυπώσεις.