MasterChef 5 - 21/4: H "επιστροφή" της Σπυριδούλας και η δυσαρεστημένη Μαργαρίτα λόγω του Διονύση

Όσα είδαμε στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - 21/4: H

Στο χθεσινό 21/4 επεισόδιο του MasterChef 5, είδαμε την επιστροφή της Σπυριδούλας στις αναμνήσεις του Διονύση, αλλά και την Μαργαρίτα να είναι δυσαρεστημένη.

Αυτά είναι τα 21/4 highlights του MasterChef 5

Διονύσης: «Όταν έβλεπα αυτό το επεισόδιο με την Σπυριδούλα ήθελα να σπάσω την οθόνη»

Άσχημες αναμνήσεις ξύπνησε η δοκιμασία, με την Σπυριδούλα ωστόσο να είναι η πρωταγωνίστρια στο μυαλό των παικτών.

Οι επίδοξοι σεφ μπήκαν στην κουζίνα και αμέσως αντίκρυζαν τους τοίχους ανάμεσα στους πάγκους, μια δοκιμασία που έχουμε δει σε σχεδόν όλους τους κύκλους.

Η δοκιμασία όμως αυτή απαιτεί από τους παίκτες της ομάδας να φωνάζουν για να ακουστούν μεταξύ τους, κάτι που θα προκαλέσει το απόλυτο χάος.

Κάτι ανάλογο από μόνη της είχε προκαλέσει πέρσι και η Σπυριδούλα, της οποίας η φωνή ήταν άκρως διαπεραστική και.. ενοχλητική, με τον Διονύση και την Μαργαρίτα να δηλώνουν και οι δύο πως από αυτήν την δοκιμασία φυσικά και θυμόντουσαν μόνο την συγκεκριμένη παίκτρια, η οποία μάλιστα πρόκειται και να παντρευτεί!

Τα πλεονεκτήματα του Διονύση και η διαμόρφωση των δύο ομάδων

Ο συγκεκριμένος παίκτης κέρδισε την προηγούμενη δοκιμασία και συνεπώς είναι αυτός που θα διαμορφώσει τις δύο ομάδες. Οι τρεις κριτές ανακοίνωσαν αμέσως τα πλεονεκτήματα που θα έχει στην διάθεση του ο Διονύσης, με τους ίδιους να αναφέρουν: Αν θέλει παίρνει μέρος στην δοκιμασία με τον τοίχο, αλλιώς ανεβαίνει στον εξώστη και περνάει στους 10. Αν τυχόν θέλει να δοκιμαστεί, δίνει το πλεονέκτημα σε άλλον παίκτη. Επίσης, θα επιλέξει ποιος είναι αρχηγός (μπορεί και τον εαυτό του), τους υπαρχηγούς καθώς και το χρώμα της ομάδας.

Έτσι λοιπόν, ο Διονύσης διάλεξε να δοκιμαστεί, με την Μαργαρίτα να είναι αυτή που περνάει κατευθείαν στους δέκα, καθαρά από άποψη στρατηγικής. Επίσης, ορίστηκε ο ίδιος ως αρχηγός της κόκκινης ομάδας, με υπαρχηγό τον Ιωάννη και τα υπόλοιπα μέλη να είναι ο Νίκος, ο Αλέξανδρος και η Ανούζ.

Για αρχηγό της μπλε ομάδας όρισε τον Τζιοβάννι, για υπαρχηγό τον Τζαμάλ και τα υπόλοιπα μέλη να είναι ο Παύλος, η Λία και η Μαρίνα.

Δυσαρεστημένη η Μαργαρίτα με την απόφαση του Διονύση

Το επεισόδιο του MasterChef ξεκίνησε με την ομαδική δοκιμασία και την κριτική επιτροπή να ανακοινώνει στον Διονύση τα πλεονεκτήματα του.

Οι παίκτες θα διαγωνιστούν στην περίφημη δοκιμασία του τοίχου, όπου θα πρέπει να επικοινωνούν και να δημιουργήσουν τα ίδια πιάτα, χωρίς να βλέπουν ο ένας τον άλλο.

Την επιλογή των ομάδων έκανε ο Διονύσης, ο οποίος διάλεξε να είναι αρχηγός της κόκκινης ομάδας με αντίπαλο αρχηγό τον Τζιοβάνι. O ίδιος αποφάσισε να μην μαγειρέψει η Μαργαρίτα, η οποία ανέβηκε στον εξώστη και πέρασε κατευθείαν στους 10.

Από την μεριά της η Μαργαρίτα, δεν ήθελε να λείπει από την δοκιμασία του τοίχου, αφού όπως είπε την περίμενε καιρό.

«Κοιτάω μία φορά τον Διονύση, βλέπω ότι με κοιτάει και γυρίζω από την άλλη για να καταλάβει να μην με διαλέξει. Είναι το χειρότερο σενάριο και δεν το κοιτάω την ώρα που θα διαλέξει. Γιατί ρε φίλε; Ο κόσμος θα γελάει τώρα θα λέει καλά χαζή είναι στους 10 θα πάει, αλλά το να έχεις τον τοίχο μπροστά σου να το περιμένεις πως και πως και να σου λέει πας πάνω, είναι μαχαίρι στην καρδιά εκείνη την ώρα. Σκέφτομαι ότι θα περνούσαμε πολύ ωραία με τα παιδιά σε αυτή την δοκιμασία», δήλωσε δυσαρεστημένη η Μαργαρίτα.