Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

House of Fame: Με μείον 4 βαθμούς η Πηνελόπη στο live

Φανερά εκνευρισμένη με το αποτέλεσμα

House of Fame: Με μείον 4 βαθμούς η Πηνελόπη στο live
TV24 22.04.2021 20:25
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγο πριν το Live της Παρασκευής, οι παίκτες του House of Fame ψήφισαν και θεώρησαν πως η Πηνελόπη είναι αυτή με την πιο αδύναμη προσπάθεια. Έτσι, της αφαιρέθηκαν συνολικά τέσσερις βαθμοί.

Η Πηνελόπη αυτή τη βδομάδα ερμηνεύει ένα κομμάτι του Σάκη Ρουβά και η αλήθεια είναι πως έχει δυσκολευτεί πάρα πολύ. H νεαρή τραγουδίστρια ήταν έξαλλη με ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στην πρόβα και η αλήθεια είναι πως η απόδοσή της δεν άρεσε στους σπουδαστές.

Η ψηφοφορία στο House of Fame

Ο Άρης μπήκε στο «στόχαστρο» της Βένιας και της Χρύσας

Στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, η Βένια και η Χρύσα συζήτησαν τα όσα έγιναν μέσα στο σπίτι κατά την πρόβα για το live της Παρασκευής και αυτή τη φορά, στο «στόχαστρό» τους μπήκε ο Άρης, ο οποίος είπε καλά λόγια για τη Μαριάννα και την Κόνη.

Η Κόνη και η Μαριάννα έχουν έρθει σε σύγκρουση με τη Βένια και τη Χρύσα κυρίως επειδή ο Πάνος Μεταξόπουλος έσωσε τη Μαριάννα στο προηγούμενο live και τη θέση της στους υποψηφίους προς αποχώρηση πήρε η Χρύσα.

Στο μάθημα του Al Giga, ο Άρης είπε καλό λόγο για το ρούχο που δοκίμασε η Μαριάννα, γεγονός που φάνηκε απαράδεκτο στις δύο φίλες, μιας και νωρίτερα είχε χαρακτηρίσει «προκλητικό» το ρούχο που δοκίμασε η Βένια.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Άρης... επιβάρυνε ακόμα περισσότερο τη θέση του καθώς είπε «Μπράβο» στην Κόνη όταν του τραγούδησε το κομμάτι της. Όλες οι κινήσεις αυτές δεν άρεσαν καθόλου στη Βένια και τη Χρύσα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

House of Fame - Κόνη: «Ο Σπετσιώτης παίζει με στρατηγική»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Φοίβο: «Πώς λες ότι μια γυναίκα δεν στονάρει γιατί είναι στις μέρες της;»

Share