House of Fame: Με μείον 4 βαθμούς η Πηνελόπη στο live

Φανερά εκνευρισμένη με το αποτέλεσμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Με μείον 4 βαθμούς η Πηνελόπη στο live

Λίγο πριν το Live της Παρασκευής, οι παίκτες του House of Fame ψήφισαν και θεώρησαν πως η Πηνελόπη είναι αυτή με την πιο αδύναμη προσπάθεια. Έτσι, της αφαιρέθηκαν συνολικά τέσσερις βαθμοί.

Η Πηνελόπη αυτή τη βδομάδα ερμηνεύει ένα κομμάτι του Σάκη Ρουβά και η αλήθεια είναι πως έχει δυσκολευτεί πάρα πολύ. H νεαρή τραγουδίστρια ήταν έξαλλη με ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στην πρόβα και η αλήθεια είναι πως η απόδοσή της δεν άρεσε στους σπουδαστές.

Η ψηφοφορία στο House of Fame

Ο Άρης μπήκε στο «στόχαστρο» της Βένιας και της Χρύσας

Στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, η Βένια και η Χρύσα συζήτησαν τα όσα έγιναν μέσα στο σπίτι κατά την πρόβα για το live της Παρασκευής και αυτή τη φορά, στο «στόχαστρό» τους μπήκε ο Άρης, ο οποίος είπε καλά λόγια για τη Μαριάννα και την Κόνη.

Η Κόνη και η Μαριάννα έχουν έρθει σε σύγκρουση με τη Βένια και τη Χρύσα κυρίως επειδή ο Πάνος Μεταξόπουλος έσωσε τη Μαριάννα στο προηγούμενο live και τη θέση της στους υποψηφίους προς αποχώρηση πήρε η Χρύσα.

Στο μάθημα του Al Giga, ο Άρης είπε καλό λόγο για το ρούχο που δοκίμασε η Μαριάννα, γεγονός που φάνηκε απαράδεκτο στις δύο φίλες, μιας και νωρίτερα είχε χαρακτηρίσει «προκλητικό» το ρούχο που δοκίμασε η Βένια.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Άρης... επιβάρυνε ακόμα περισσότερο τη θέση του καθώς είπε «Μπράβο» στην Κόνη όταν του τραγούδησε το κομμάτι της. Όλες οι κινήσεις αυτές δεν άρεσαν καθόλου στη Βένια και τη Χρύσα.