House of Fame: Η έκπληξη του Γιώργου Αρσενάκου στους σπουδαστές

Το δώρο που τους ενθουσίασε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Η έκπληξη του Γιώργου Αρσενάκου στους σπουδαστές

Έκπληξη και ενθουσιασμό προκάλεσε η ανατρεπτική ανακοίνωση του Γιώργου Αρσενάκου προς στους σπουδαστές, στο αποψινό live του House Of Fame.

Αρχικά, η Ελένη Φουρέιρα, που έβαλε φωτιά στο πλατό με την εμφάνιση της, ανακοίνωσε πως το επόμενο live θα το δούμε σε δυο εβδομάδες από τώρα λόγω Πάσχα, δηλαδή στις 7 Μαΐου.

Ωστόσο, καθημερινά επεισόδια θα έχει μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη. Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια έδωσε τον λόγο στον Γιώργο Αρσενάκο, ο οποίος ανακοίνωσε πως μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να πραγματοποιηθεί μια ψηφοφορία, η οποία θα αναδείξει ποιος από τους σπουδαστές θα ετοιμάσει το δικό του βίντεο κλιπ!

Φυσικά, οι νεαροί τραγουδιστές έμειναν άφωνοι από αυτήν την ανακοίνωση!

Πάνος Μεταξόπουλος για τον τσακωμό του με τον Αρσενάκο - «Ήταν μια δική μου κακή στιγμή»

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Πάνος Μεταξόπουλος μίλησε στην κάμερα του στο Σου Κου Family και στην Μαίρη Βλάχου και αναφέρθηκε στη κόντρα που είχε ξεσπάσει στο House of Fame με τον Γιώργο Αρσενάκο.

Σε ένα live της Παρασκευής, ο Στέφανος, μετά το τέλος της ερμηνείας του, αφιέρωσε το τραγούδι στην γιαγιά του, μια κίνηση ωστόσο που έφερε αντιδράσεις.

«Την προηγούμενη ημέρα είχαμε μια πρόβα με τον πιτσιρικά, που είχε αφιερώσει το τραγούδι στην γιαγιά του. Οπότε όταν τελείωσε το τραγούδι και μίλησε ο κύριος Αρσενάκος και πήρε θέση, είμαι σίγουρος ότι δεν θα είχε δει το στιγμιότυπο. Ήταν μια δική μου κακή στιγμή.

Δεν το συζητώ καν. Είναι αξιόλογος στην δουλειά του. Σίγουρα η δική του ματιά είναι ίσως η πιο σοβαρή για τα παιδιά του House of Fame. Επί της ουσίας αυτός θα τους προσλάβει.»