Φάρμα: Η Μαρία Μιχαλοπούλου η πρώτη μονομάχος

Την όρισε ο Βασίλης Μαντζουράνης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Η Μαρία Μιχαλοπούλου η πρώτη μονομάχος

Τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση είδαμε στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμας, ο οποίος θα διαλέξει αύριο και τον μονομάχο του.

Ο Βασίλης Μαντζουράνης, ως αρχηγός της εβδομάδας, όρισε αρχικά ως υπηρέτες την Μαρία Μιχαλοπούλου και τον Τάσο Ξιαρχό, όπου έναν από τον οποίο θα όριζε και τον πρώτο μονομάχο.

Λίγο αργότερα, ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους παίκτες στο σαλόνι, προκειμένου ο αρχηγός να δώσει την μαύρη πέτρα σε έναν συμπαίκτη του.

Τελικά, ο πρώτος μονομάχος για αυτήν την εβδομάδα είναι η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Φάρμα πρώτος μονομάχος

Επιστρέφει ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στο παιχνίδι

Ο αγαπημένος Μιχάλης Ιατρόπουλος μετά την αποχώρηση του, επιστρέφει και πάλι στο παιχνίδι και την αποκάλυψη έκανε στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά μετά το αποκλειστικό απόσπασμα που πρόβαλλαν.

Ο ηθοποιός λόγω του ότι είχε βγει ένας από τους 4 πιο αγαπητούς παίκτες του ριάλιτι, μπαίνει και πάλι στην Φάρμα και λογικά... ο Μπίλη που τον έδιωξε μετά την επιλογή του να μονομαχήσουν, θα απογοητευτεί πολύ.

Λέτε να είναι ο παίκτης που φαίνεται να μπαίνει στο 23/4 επεισόδιο; Η φιγούρα που δείχνει να μπαίνει στην Φάρμα είναι αντρική και το σοκ των παικτών από πίσω ακούγεται μεγάλο.