Masterchef 5 - Ιωάννης για Μαρίνα: "Γέλα παλιοκ@@λα"

Την στόλισε κανονικά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Masterchef 5 - Ιωάννης για Μαρίνα:

Ένα ανατρεπτικό Mystery box περίμενε σήμερα τους διαγωνιζόμενους του MasterChef. Νικήτρια βγήκε η Μαρίνα κι αμέσως της ανακοινώθηκαν τα πλεονεκτήματά της.

Είχε λοιπόν τη δυνατότητα να μαγειρέψει ή όχι και να πάει αυτόματα στους 9 του διαγωνισμού και δεύτερον από μία πλειάδα ψαριών θα διάλεγε ποιο θα έδινε σε ποιον ανάλογα με τις ευκολίες ή τις δυσκολίες του.

Τελικά επέλεξε να μην μαγειρέψει και να παρακολουθήσει τη δοκιμασία από τον εξώστη.

Με την είσοδο των υπολοίπων είδαμε τον Ιωάννη σε άπταιστα «γαλλικά» να στολίζει τη Μαρίνα που τους περίμενε χαμογελαστή. «Γέλα παλιοκ@#####» είπε και λίγο αργότερα το παράλλαξε σε «γέλα, ζώον όρθιον».

Τα..."γαλλικά" του Ιωάννη

Ιωάννης: «Ο χειρότερος χαρακτήρας για μένα που έχω δει είναι της Μαρίνας»

Με κέφια να θάψει κόσμο φαίνεται να ξύπνησε ο Ιωάννης Αυλωνίτης, καθώς δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef, στην αγαπημένη του φυσικά, Μαρίνα.

Σε μια συζήτηση που είχαν ο Διονύσης και ο Ιωάννης, λίγο πριν την νέα μαγειρική δοκιμασία, έβγαλαν, μαζί με τον καφέ, και το φτυάρι τους για μερικούς από τους συμπαίκτες του.

«Ο χειρότερος χαρακτήρας για μένα που έχω δει στο φετινό MasterChef είναι ξεκάθαρα της Μαρίνας. Είναι μια καλή μαγείρισσα αλλά η στρατηγική της είναι πολύ άσχημη. Είναι πολύ κακή. Όταν προσπαθείς να τα έχεις καλά με όλους, ενώ όλοι ξέρουν τι έχεις κάνει, βγαίνεις εσύ ο κακός και σε κοροϊδεύει μετά όλος ο κόσμος» είπε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης.

Από την μεριά του, ο Διονύσης -που τον έκραξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου- δήλωσε: «Όσο δεν ακούω το όνομα μου στα «στοιχήματα» τόσο περισσότερο χαίρομαι γιατί πραγματικά θα βγάλω ψεύτες πάρα πολύ κόσμο».